Nove vijesti za D900XFFI1
D900XFFI1 je dobila od mene svoj ID kako i di se nalaze slike i svi zvukovi.
To znaci da se ova verzija moze modat, nadam se da sam neke forumase razveselio i da ce imati priliku da sami pocnu modat.
Sta se tice modanja otvorio sam temu kako modat ali je nisam dokrajcio jer sam previse zauzet sa nekim stvarima tako da nisam stigao ali od sutra cu vam dati materijal kako modat. Sva vasa pitanja bih zamolio da postate u tu temu da mi se PM ne puni jer sami znate kako je cistiti PM....;D
Eto to bi bilo to, nadam se da cu vam uGO uskoro otkljucat....pa cete moci sami svoje slike staviti ili ih preradit...:king:
DANCE BABY....;D
JJ's D900 Mod D900XEFK2 Update [01.09.2007]
Evo da se pridruzim i sam malo!
Pregledo sam sve i svasta i odlucio sam si stavit sa stranice "samsung-stuff.de" ovaj mod "JJ's D900 Mod D900XEFK2". I stvarno mi se svidja trenutno.
Inace imaju tri vrste tog moda, recimo to kao standard,uGo Transflash i Generell Transflash, sebi sam stavio Generell Transflash mod. Taj mod inace sve cita s kartice tako da mob. ima oko 100mb slobodne memorije isto tako ima i oko 43 teme koje se unzipaju s kartice na samu karticu, jer inace mobitel cita samo 2teme tako da se failovi od teme prekopiraju i automatski se mijenja tema.
http://www.npage.de/userdaten/000206...isse_menue.gif
Koga zanima vise ovdje moze pogledati kako izgleda mod.
Da li ima itko "Resman" full bilo koji,a da je na ENG? Uspio sam pronac, ali svi su na ruskom jeziku. Pretrazio sam web, torrent i vecinu toga kolko umijem i znam, ali nisam uspio pronac na engleskom!