Pošto vidim da su i u drugim forumima otvorene ankete vezane uz estetiku mobitela, zašto nebi i Samsung imao nešto takvo - ipak je Samsung šminka! :thumbup:
Printable View
Pošto vidim da su i u drugim forumima otvorene ankete vezane uz estetiku mobitela, zašto nebi i Samsung imao nešto takvo - ipak je Samsung šminka! :thumbup:
Ja sam dao svoj glas D900 - po meni, najljepši i jedan od najboljih Samsunga ikad! :thumbup:
nadam se da ču ga za koji dan imati i ja sam glasao za njega...:thumbup:
D500... Po meni najljepsi! :thumbup:
Svidja mi se sto je na slide, elegantan je... ma sve 5!!!
http://img.gsmarena.com/i/pics/samsung/sad500_01.jpg
Vid ga kak je slatkicki
= Citat =:
Izvorno postao sora
da, d500 je jako lijep ali je po meni d900 malo ljepsi
D500 mi je malo ljepši čak od D600 i ima puno bolji slide, ali po funkcijama se ne mogu uspoređivati...ipak - D600 rulz!!! :bunny:
glas dao za D500. A kod D600 sam dobio dojam da je kučište nekak krhko... neznam, ali nije D500 mi je nekak bolje sjeo :)= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
Meni ovaj d520 najbolje izgleda.Tanak a ne pteširok, i još je prihatljive cijene.
D500
po meni najljepši opčenito.
e900.. :) zbog tipkica.
nema ga na listi, X700, jedan od rijetkih samsunga koji odstupa od svih ovih "klizača" kaj su, po meni, ko isti auto sa drukčijim paketima opreme:)
e900 best :X
d900 je meni najljepsi i uz to najbolji
A jel može (pra)stari modeli?
Odmah idem na legendu T100.
Ako ne E530
najljepsi e530..onako lijep,zenski..bas je faca :D
itekako krhko, vise sam pazio da se ne raspadne nego sto sam uzivao u njegovoj ljepoti::)= Citat =:
Izvorno postao GoGs
D900 iako mi je vec dosadio samsungov dizajn, svaki novi mobitel identican predhodnom.
po meni e900. D900 mi nije niti do koljena prema e900. Ali naravno, to je moje subjektivno misljenje :licklips:
Pošto mi je na listi želja :) glasala sam za D900.
Moj glas ide za D500 :beer:
E900 mi je najljepsi i za njega sam glasao...ali D900 planiram uzet...
moj glas ide E 900 !!!:thumbup: :thumbup:
D600 ;D
you just gotta love it
= Citat =:
Izvorno postao X-Plosiv
slažem se :jump:
X810 mi je lijep jos bi bio bolji da je u crnoj boji:angel:
D600 :smart:
najljepši mi je d820 :angel: a d900 je legenda..moj favorit :klap: a kada gledate mob i osuđujete ga probajte ga nabavit i držat u rukama a ne navodit gluposti koje niste znali a poslije vidite da niste u pravu... kao što svi navode da d900 nema autofocus :jump:
Nmeam pjoma, msliim da mi je napjlješi D820 :retard:
d800:klap:
ako mora biti od ovih nabrojanih modela gore,onda X810.ali opcenito od samsunga E530:thumbup:
EEEEE taj ja hocem:))) bas taj...apsolutno mi je zgodan= Citat =:
Izvorno postao sfreak
frend mi ima E900 i mob je stvrano lijep,zato sam glasao za njega
Moj glas je išo E900. :thumbup:
troumio sam se izmedju legendarnog d500, kul e 900 i tankog d900.
premda ga jos nisam uzivo vidio moj glas je za d900 :)
Zanimljvo, čini mi se kao da su preklopni modeli izašli iz mode, a slide preuzima dominaciju :)
to je istina,ali smasungov dizajn je vec pomalo monoton i dosadan :)
Istina, da je dizajn sve manje originalan...ali zato Samsung ima prevlast kod slide i preklopnih mobitela i mislim da na tom području imaju dominaciju...nisu se bez razloga priključili Nokiji na prvom mjestu po broju prodanih mobitela...činjenica je da Samsung vodi svoju politiku koja je urodila plodom...
e 900 moj favorit
...D600...:thumbup:
e900:thumbup: :turn: :klap:
Jos ne postoji ljepsi mobitel od E900
ima ga moja djevojcica,od svih samsungovih mobaca on je zbilja najljepsi:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao jana
D600 (njega sam bar vidio uživo), a ako ćemo maštati, tu je D600 Chrome Edition :D
http://www.mobilnegyed.hu/newskepek/...d600chrome.jpg
= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
:eek: :klap: dobro izgleda
mislim da je d500 napravio najveci boom kad je izisao i dizajnom i ekranom, d600 je to sve ispolirao i dobio jos hebeniji dizajn zato definitivno d600:thumbup: :thumbup:
Meni se svidja d900, al mi je od ovih podosta jeftinijih kul onaj x660v al crveni.. Vidjeh ga u vipu.. (mislim)
Znam da ima dosta mobova koje nisam stavio, al jednostavno, anketa je ograničena izbor od 12 mogućnosti i tu se ne može ništa napraviti...tako da sam se trudio staviti one najbolje uređaje... :japan: :japan: :japan:
od Nokie 7650 prije 5 godina nijedan mob mi nije tako dobro sjeo kao e900.Zato :beer:
tako je..kakva krhkost,raspadanje..moj d 600 vec 8 mjeseci zivi po baustelama,zepu,autu ponekad padne al jos je bez mane.. zato you just gotta love it= Citat =:
Izvorno postao X-Plosiv
Točno o ovome govorim, moj je pao nebrojeno puta i radi kao da nije nijednom :kitty:= Citat =:
Izvorno postao rapajic st
Trenutno e900.
al jako puno samsunga je donijelo revoluciju kaj se tice dizajna.
recimo samsung t100.
pa s300(m).
pa e800 kao slide telefon
e700 kao preklopni
pa d500 kao predobar slide telefon.
i sad e900 koji je 2x lijepsi od direktne konkurencije [ lg cokolada ]
Ima još onaj jedan Samsungov model za koji žene kažu da ima je mrak, a to je onaj Serene, kaj je Samsung napravio u suradnji sa Bang & Olufsenom...
a taj nije u nekoj masovnoj upotrebi..= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
moj najljepši
ako je taj mob ljep onda stvarno..........= Citat =:
Izvorno postao Fran Mirtl
Meni uopće nije čudan takav stav žena...što čudnije, to ljepše...ni meni nije taj Serene niš posebno po dizajnu, al ženske to podsjeća na onu kutiju za šminku, pa im je zato OK... ;D= Citat =:
Izvorno postao sonyck
meni je e900...
a 530 mi je ok, ali bas tipicni zenski mob...
d600 :comp:
istina da d500 ima bolji klizni mehanizam ali samo to
po meni d500 uopce nije ljepsi od d600 sav je neki uglat
i jos jedan razlog -- svako svoga konja hvali ;D ;D
gleda sad malo slike d900 i e900 i ispadne da e900 ljepši od d900...mislim ja sam e900 vidio zapravo
I je E900 ljepši od D900.
Pogledaj gore anketu i ona ti sve govori.
Ja mislim da D500 ima najelegantiji izgled, zato moj glas ide njemu. Uz to, veoma je kvalitetan i ima dobar klizni mehanizam...
Dvoumio se izmedju D900 i D600, glasao za drugi cisto zato sto ga imam :)
Stari ima D500 vec nekih godinu i pol dana, mozda vise... Tad mi je bio uber kewl, sad tak... Predebeo je :)
Bilo koji Samsung je lijepi, a ja sam svoj glas dao E760 jer ga imam, i baš mi je fora mob. Slažem se za D500 i D600, ali ipak je D900 malo ljepši od njih svih.
S A M S U N G R U L E S ! ! ! ! ! ! :thumbup: :thumbup: :thumbup:
dao sam glas za E900 kojeg i imam, po meni daleko najljepši aparat za sada i neobičniji od svih radi touch screen zaslona )
Po meni je D600E :D
po meni d600 najljepši :thumbup:
meni je d500 nekako najlijepsi , puno ljepsi od recimo d600, a ove novi d900 i e900 jos nisam imao prilike prouciti uzivo tako da ne mogu dati misljenje o njima
bilo koji samo da nije klizni;D
E900 je najljepsi
Meni je E700, cak i danas! Bas sam ga neki dan vidio kod frenda nakon dugo vremena i stvarno mi se svida, uzeo bi ga i sad da nije tih problema s flatom.
D500,zbog slajda odlicnog i onako naizgled lijep mobitel, ali ipak sam dao glas za D600, jer njega zelim uzeti:)
stvarno mi je naljepši d500
Sad su izašli i ovi novi D900 u bojama i izgledaju mrak!!! :thumbup:
sad kad cure pocnu kupovat d900 u pink boji:wstupid:
D6oo rulla ;D ;D :thumbup: :licklips: :bunny:
Glasao za d500 jer je meni najjaci samsung do sada (ajde i sgh600 ;D ali ga nema u anketi)....
No estetski mozda e900 ipak predvodi...
Evo jedan mali refresh što se tiče mog odabira dizajna...glasao sam za D900 kad sam postavio anketu...ali sad sam uzeo E900 i vidim da sam zapravo pogriješio, jer je E900 puno lijepši i atraktivniji...
Inače, od navedenih Samsunga sam koristio D500, D600, D900, E720, E760, E900 i E900 je zbilja daleko najljepši :thumbup:
Pitat cu te za tjedan dana kad ga prodaš;D ;D ;D
e900,iako je i d500 po meni podigao najviše prašine:thumbup:
d820 definitivno:thumbup:
Pa i da ga prodam, ne znači da će mi biti ružan...velim, to mi je trenutno najljepši Samsung od svih koje sam dosada imao...= Citat =:
Izvorno postao konan1
D830 dobro izgleda,a od starijih samsunga- a100.
D830 mi je nekako velik, a i dizajn mi nije baš nekaj...moram priznat da mi je to jedan od ružnijih Samsunga...= Citat =:
Izvorno postao zmija
meni je najružiji d400
Meni je najljepši Samsung SGH-P310:thumbup:
sa D500 su samsungovi modeli poceli biti lijepi, a prestali biti sivi i monotoni, no ipak sad su svi samo crni, i to ce uskoro dosadit... ak me kuzite
Meni je P300 :)
= Citat =:
Izvorno postao El Niño
Slažen se!
jep!!!
video jucer D900 i malo ga isprobao...moram reci da je u design stvarno ljep :thumbup:
meni je e900 ljepsi od d900,ali kad bi mogao birati uzeo bih d900 jer je puno bolji.= Citat =:
Izvorno postao splichanka
Jedino po čemu je D900 bolji od E900 je bolja kamera i malo veći ekran, tak da nije puno bolji...E900 je puno ljepši, čak je i manji i baterija mu duže traje nego na D900, ima bolju kvalitetu slide-a i ništa se ne klima...tak da sam se ja prebacio s D900 na E900 :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao zmija
svi su isti.... al ajd, kad bi morao izdvojit jednog to bi onda bio D820...
meni je sad od samsunga njaljepsi e500,zlatno..jako mi je lijep:)
..mislim da je najljepsi telefon od svih Samsunga bas E900..
jednostavno plijeni poglede.. minimalizam definitivno.. i uz to radi savrseno.. barem za sada.. :thumbup:
Potpisujem:comp:= Citat =:
Izvorno postao Darac1
e nisam neki mob freek,ali zaljubila sam se na prvi pogled....jucer
u samsung E900....:)
još uvijek d600;D
meni je najljepši sivi d500:thumbup:
..meni ipak d600....:thumbup:
Ja sam se predomislio i sada mi je najljepši x830:thumbup: