ovdje pišite pritužbe na forumaše ;)
Printable View
ovdje pišite pritužbe na forumaše ;)
Imam prituzbu na tebe sto stavljas prevelike slike
U jednom threadu su bile ogromnih dimenzija a u drugom je format bio BMP pa je trebalo stoljece da se ucita
prevelike slike sam stavio samo zbog vas-tako da ih stavite na desktop..sorry u vezi ovoga s bmp ;)
nemam tužbi, samo pohvale
@ vjeko, ok ali daj ih smanji, pa napomeni da nekome mozes mejlat ako oce, jer pol mb je fakat puno
nemam još materijala...kad nabavim dođem i tužakam:afro:
a vjerujem da ti pravis materijal ili jesi jedan mnogim... ono neznam kako da se izrazim koristeci rijec materijal :D post whore
ajde sad na hrvatski
jer ovo šta si napisao ništa ne kužim
ja se potužujem na onog dmi-ja nekak' mi je proziran...
Dmi je stvarno neugodan, on posta rano ujutro i onda zbog njegovih postova meni stižu smsovi i razbude mi cijelo kućanstvo....daj Dmi nemoj postat prije 8. ;)
...'očete mi uskratit' pristup forumu... ;D
...tko se zadnji smije najslađe se smije...
dmi ovo tebe ide;)
pa iskljuci si ti funkciju. ja mislim da to fakat nije potrebno= Citat =:
Poslao: miško
Dmi je stvarno neugodan, on posta rano ujutro i onda zbog njegovih postova meni stižu smsovi i razbude mi cijelo kućanstvo....daj Dmi nemoj postat prije 8. ;)
...ma nemoj isključivat' tako si me razveselio - ipak ima smisla rano ustat'... ;D
Ja se moram potužit na vjeku.
taj tip se ponaša ko da je popio litru boooshinea(ko je igro gta vice city znat će o ćemu govorim)
Dajte vas dvoje,smirite se.Šta vam je?Ako već planirate nastavit,nemojte ovdje.Nemam protiv nikoga ništa,samo je malo neugodno čitat takve poruke.
Hvala Eminem.
Ajde ljudi žalite se jedni na druge i na sve kaj vam smeta ali molim argumentirano i bez vrijeđanja. Eto, 'zli' postevi su obrisani i nadam se da će brzo pasti u zaborav...
pretpostavljam da si ti obrisao moj post vezano za temu u mađarsku s osobnom? jako si ljubazan. hvala.
Nisam ništa ja tamo brisao. Kakav post?
baš sam gledala malo, vidim da fali moj post comi gdje je pisalo :
odlaziš bez mene?
uopće nije bitno, nego ne razumijem neke stvari, ali dobro, prešutit ću ovo, jer više nemam snage za prepiranje s muškim rodom.
Nisam to ja obrisao, možda netko drugi od moderatora... Inače, FYI, brišu se off topic postovi i postovi u kojima netko nekog vrijeđa.
pa kad pogledam jel to bilo off topic baš i nije. ali opet je obrisan.
nema veze.
OK, nema veze.
No po meni je off topic, jer ne sadržava odgovor na pitanje dal se može u Mađarsku sa osobnom...
Al bez brige, evo sad će ti se otvorit četaonica pa uživaj do mile volje! ;)
da! jedva čekam!
''tužim sve one koji podrzavaju chataoniu ;)''
mogo si to govoriti kada je bilo pitanje dali otvoriti chataonicu
e tad me ni bilo
e ****** vjeko, tvoj propust. :rolleyes:
znaš šta ti retardirani kretenu, sad si mi fakat digo živce! nemam druge riječi za tebe, jer si idiot! ja nisam vidjela njenu novootvorenu temu gdje se ispričava, tj. nije ju ni otvorila dok sam ja napisala svoj prosti komentar! a ti mi nemoj tu glumit glasnogovornika nego gledaj svoja posla, i prestani gurat taj nos gdje mu definitivno nije mjesto!!!
wb sorry ali pun mi je k.... viiiijeke! on donosi zaključke i glumi tu neku facu bez ikakve veze s tim! kao da sam tako glupa da curi nakon kaj se ispriča napišem napuši se...! nek malo pogleda vrijeme tog mojeg komentara i vrijeme njenog otvaranja teme!
ma ti si u banani
andreju predlazem za ban..koliko je ona uvreda, psovki samo napisala..kaj ona misli da je neka faca samo zato sto je jedina ovdje 'dama'?
zappan bi trebao djeliti kartone!
p.s. andreja kaj bi ti sad sve rekao al neću...bit cu pristojan prema 'dami'
i ne obracaj mi se više pogotovo sa uvredama il psovkama! jasno mamic..?!!
i ti si znao imati takve ispade, pa nisi dobio ono sta sad trazis za andreu,zato.......
da al nisam prostacio kao andreja..tu andreju nekej muću u zadnjih mjesec dana, drukcija je
ti si vijeko zadnji ovdje koji ima pravo glasa predlagat nekoga za ban.., jer ako bi netko trebao odletit, to bi dragi moj bio ti !
zaslužio si svaku uvredu jer ne gledaš svoja posla. sve se lijepo vidi i ja iza svega stojim. ne dopuštam da mi netko poput tebe soli pamet, malo sam starija od tebe i iskusnija. ti se ponašaš kao neki tata ovdje svima, već je vrijeme da te netko spusti na zemlju i podsjeti da se ponašaš u skladu sa svojim godinama.
samnom je sve u redu, a moje uvrede upućene tebi su s razlogom, kao što sam već napisala, mala je temu Andrea otvorila tek nakon mog prostog komentara, koji se pak nadovezao na njen prethodni prosti.
coma- aleluja napokon netko hrabar i pametan! :kiss:
kad dođe nova verzija vb foruma imat ćete i minuse na raspolaganju, pa kad ih netko nakupi određen broj u recimo mjesec dana - banna ga se na neko vrijeme i sl...
A što se tiče svađa u zadnje vrijeme - dajte se ljudi svi skulirajte, radite malo na sebi da ne reagirate baš na svaku provokaciju... evo i ja sam nekad (u puberteskim danima :D) znao preburno reagirat, ali sada da mi netko ne znam što napiše boli me qurac i uopće se ne sekiram oko toga... predlažem i vama da učitnite isto... andrea vidim da je tebe pogotovo lako isprovocirati, sva mi se zapušeš i zacrveniš od bjesa kad odgovaraš na provokacije - slušaj dr. whiteboya, nije ti to dobro za zdravlje i živce, pusti ih na miru i boli te sisa (napiso bi qurac, ali neće ići... :) )... ne treba reagirati na svaku pizdariju, nekima je možda šala ono što je za druge smrtna uvreda, pa i o tome treba voditi računa. Zato nemojte ni provocirati bez razloga. To se odnosi na sve članove ovog foruma... Zato ljudi sčilirajte se da ne bi počeo djelit bannove, a ako do toga dođe (što vjerujte mi ne bi želio), uopće me neće zanimat tko je počeo, a tko nastavio...
:klap:
opet ispada da na mojoj strani nisi wb.
zakaj je to uvijek tak?
kaj sam fakat ja kriva?
budi realan?:rolleyes:
ma kakvi, nisi ti kriva i nema veze ovo što sam ja napisao s onim na čijoj sam ja strani (ne bi trebao biti ni na čijoj strani s obzirom da sam mod :))... ja sam samo napisao jedno općenito upozorenje koje se odnosi na SVE, bez preferencija i sl. Tebi sam samo predložio da se manje sekiraš jer da ti to samo čupa živce - zato ti je najbolje probat ne reagirat na provokacije (koje sam isto gore osudio i koje neću trpiti) i bolje ćeš se osjećat... samo i za to treba imati snage, jer nije lako biti miran dok u tebi gori bjes... treba i autogenog treninga za to... i ja to razumijem.
ja se uopće ne živciram..samo reagiram i to je to.
ma joj meni se jednostavno više neda o tome...
eto...neznam kaj da više napišem...
morat ćeš me ban.. jer se predsjednik viijeko pobunio:D
ma kakav ban andrea, pa dogovorit ćemo se hani kako da ga izbjegneš kad pretjeraš... siguran sam da ima načina... možda da me malo provozaš... ;) ...vjeko mi pak nema šta za ponudit... ;D
...jel to nemoralne ponude padaju po forumu......WB za tu lovu kaj trošiš na net pri obrađivanju komada mogo si se počastit kod mog frenda sa 2 prijateljice noći,još bi i popust dobil.
tomo neznaš ti mene....neznaš ti kak ja upravljam mjenjačem...:D
zna wb kaj valja...:afro:
tako je tomo, moš ti meni i 10 prijateljica noći ponudit, ali ne a se to mjeriti s jednom andreom... ;)
i sa njenim airbagovima...:lol:
....mekano....mekano...
ma čovječe neznaš ti šta je to...mekano je blaga riječ...kao da si u raju...to bi bilo najbliže...
ali opet dovoljno čvrsto!
:rolleyes: hmmmm....
hmmm^2 :)
OK, vrijeme je da se vratimo na temu ovdje, mislim samo ako netko ima nešto za dodati...
KAJ MI STALNO BRIŠEŠ POSTOVE!!! Ja nisam nikad offtopic,a šta se šale tiće uvjek je u granicama razuma.Ontopic šale i potpore valda mogu ić,pa nisam na forumu da se ponašam ko na karminama!!! Neka sranja tipa "nabi si partviš itd..."ostaju?,a meni mičeš moju briju. Nemoj se za...avat.Ak ti se ni ovaj post ne sviđa moš me zbanat boli me ..ta.Malo uskladi granice kriterija.
U POSTU ĆE SE NAĆ ONAJ NA KOG SE ODNOSI!!!!
Valda nisam sad offtopic!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????,a ak netko osjeća da sam ga osobno uvredio ili destabiliziro njegov psihički mir nek mi pošalje PM,pa ću mu se osobno ispričat ak ću smatrat da je to u redu,a ak ne onda ću ga još jednom sterat u krasan k....!
Kiseli :)
tko, što, kome, čemu??? :confused:
...možda mi komp nevalja........
ne kužim, ja ti nisam ništa nikad zbrisao, pogotovo u zadnje vrijeme u nedostatku vremena slabije obavljam mod dužnosti, znam da je zappan nešto danas malo čistio forum, ali ja nisam (iako jedva čekam da vam za Božić poklonim jedno masovno brisanje off topica, ako me tko ne prestigne... ;D) ... daj reci tomo kaj je bilo, 'tužbalica' je tu da se žališ otvoreno...
...pa stalno mi fale postovi-il sam lud,il mi komp nevalja........možda haluciniram,a možda su u šumi.
Sad ću svaki post prepisat sa kemijskom na papir ,pa bumo vidli.
Oču odgovor na neki post,a ono ga nema ,to je bilo.
AKO MI NITKO NIJE BRISAO POSTOVE,A NEKOGA SAM UVREDIL.....JA SE DUBOKO ISPRIČAVAM!!!!!!
SORRY:) EVRIBADI
ah, i nered je bio na forumu... možda mu nisi htio platit pivu pa ti se tako osvećuje... ;)
...može bit...evo tebi jedna:beer:
...i njemu:beer:
...naš da čovjek pozdipi kad mu nema posta,sad moram i ja pit:beer:
čim mene nema odmah sranje....dobro da ja nemrem brisat postove , jer bi ziher ja bila kriva....:D
...možda si neposredno djelovala... :D
(evo sad si i ti kriva)... ;D
primjećujem li ja to da tomo tiho štrajka konstantnim ON topicom?? :) To je kao kad carinici 'štrajkaju' tako da rade svoj poso... ;D
baš sam se pitala gdje si ti dmitrovski sunce ti tvoje...= Citat =:
Poslao: dmi
...možda si neposredno djelovala... :D
(evo sad si i ti kriva)... ;D
da, ja sam sve kriva! kriva sam ti ja pred ljudima, kriva sam pred njom i drugima, kriva zato što sam tvoja bila, ....tralalalala
vjeruj, to je samo prolazna kriza!= Citat =:
Poslao: whiteboy
primjećujem li ja to da tomo tiho štrajka konstantnim ON topicom?? :) To je kao kad carinici 'štrajkaju' tako da rade svoj poso... ;D
Nije ni tebi lako... ;D= Citat =:
Poslao: andrea
baš sam se pitala gdje si ti dmitrovski sunce ti tvoje...
da, ja sam sve kriva! kriva sam ti ja pred ljudima, kriva sam pred njom i drugima, kriva zato što sam tvoja bila, ....tralalalala
oš`po dupetu, il` iza vleha?:D
...ja b' rađe kuna... ;D
@tomo: a možda sam ja malo imao napadaje brisanja... a možda i nisam tvoje brisao.. nešto malo jesam jučer čvaknuo reda radi ;D . možda da si napisao u kojoj temi se tto dogodilo bih ti i više znao reći, ovako tko zna što se desilo... pitaj nereda, možda on ima neke veze s tim.. on isto tak voli svašta obrisat kad dođe doma u petak navečer (subotu ujutro... ;D )
LOL
da, zna se dogoditi da i cijeli thread (npr. sa slikama :rolleyes: ) nestane... ;D
@wb....:beer:
@zappan...:beer:
@coma...:beer:
Samo vi dečki radite kak treba,sa moje strane imate sve pohvale.Ruku na srce-nezamjenjivi ste
....malo sam pop.....l, hebiga dogaja se.
BTW......nemojte se sad uobrazit
kad cemo mi te pive popiti?
jedan dan cu obrisat cjeli Internet pa cete vidjet.
a kako cemo mi to skuziti?
ti bi samo cugao coma....pa buš alkić uskoro postao...ak već nisi...= Citat =:
Poslao: coma_zgb
kad cemo mi te pive popiti?
:D :D :D
čula sam da u MIOC-u imaju automat na kovanice s pivom...to si ziher ti inzistirao...:D
ja sam ga konstruirao
....ja se tužim na Comu,odkad se zaljubil nema ga na forumu,a neće ni pive platit,one kaj je ostal dužan.....
brate da je bar to razlog zasto nisam bio na forumu
daj nama postavi na poslu...pošto nemamo alkohola= Citat =:
ja sam ga konstruirao
onda ja moram doci na posao kod vas jer sam ja sastavni dio uredjaja!
pa to se podrazumijeva! bez tebe štani!
ljudi najbolji forumasi ste
...akj ima novo,nisam bio u toku par dana...:)
smirila se situacija
e a zakej je forum vikendom zamro, dosadan, jadan??..
ko? sta? zasto? kako?
nikog nema, dosadno je, jednostavno pust....:-/= Citat =:
ko? sta? zasto? kako?
pa svi su vani...ono halooo!! :D
= Citat =:
Poslao: vjeko
e a zakej je forum vikendom zamro, dosadan, jadan??..
ne samo vikendom. primjetio sam da je u zadnje vrijeme (zadnjih mjesec dana) tootalno dosadno i nekak se prica o svemu, a samo ne o mobitelima.
...zato kaj su mobači tako dosadni (pa svi ih imaju)... :D
ma mobači nikak nemreju dosadit. Stalno izlaze novi modeli i nove usluge naših dragih operatera. uostalom ovo je forum posvećen mobitelima, a za ostale gluposti je vipov forum i sl.
sori mala, al ja ne izlazim van u 09:00 ujutro!! :)= Citat =:
Poslao: mala
pa svi su vani...ono halooo!! :D
tako i forumasi, stalno dolaze neki novi s novijim forama itd ;)= Citat =:
Poslao: dj_velja
ma mobači nikak nemreju dosadit. Stalno izlaze novi modeli i
a i to što kažeš
nego dolazim doma:D= Citat =:
Poslao: vjeko
sori mala, al ja ne izlazim van u 09:00 ujutro!! :)
hehe..da...ah vjekac,pa nes se nakon burne noci budit u 9:00h ?! ah,...... krivo svatih...ispricujem se :D
bando neradnicka!!!
ovo se ne odnosi na mene.
na mene :o ??? neeee
ne, an mene i jos nekoga..