mislim da ovom forumu fali ovako nešto...
pričajte što igrate trrenutno, ako igrate
i imam jedno pitanje: šta nema colina mcrae rally 4 za pc?
Printable View
mislim da ovom forumu fali ovako nešto...
pričajte što igrate trrenutno, ako igrate
i imam jedno pitanje: šta nema colina mcrae rally 4 za pc?
4??? nema pa nedavno je trojika izasla
pa upiši recimo u google colin mcrae rally 4 i evo.
pa vidio sam ima talo i lancie delte i peugeot 206! to u trojci nema.
ne, zapravo na stranici od codemastersa ima http://www.codemasters.co.uk/colinmc...raerally04.php
Igram jedino 2 igrice. Colin3 i CM4 kad mi se da. Inace ne igram nista.
ja na kompu igram samo colina. na ps2 igram sve ostalo, kad mi se da, a čini mi se da ču sad sve više i više igrat na kompu,
jer odkad sam ga sredio igre su na njemu ludnica, a ps-a se moram rješiti.
pojasni cm4
igram Counter-Strike 1.6 online, danas sam snimio Age of empires 2 i Delta force black hawk down, ali nisu mi se bas svidjele
a igra ko novi metal gear solid
Ja igram gran turismo 3 odkad imam ps2.
Evo jedne fore iz te igre: uzmite suzuki escudo,otiđite u tune shop sekciju,potražite turbo stage 4 i kupite isti, zatim pravac home- run and setting -test course.Iz menua koji se pojavi odaberite setup,iz sljedećeg menija odaberite setting,na prvoj stranici podesite ride height na najnižu vrijednost i front i rear, ono gdje piše 17,4 kg/m i 16,?(neznam točno vrijednost iza zareza)kg/m podesite obije stavke na 4,0.Na sljedećoj strani ne dirajte niš,nego ju preskočite i na onoj sljedećoj strani odaberite gear ratio-auto setup- postavite slider skroz na wide,a final na 2,400.Na zadnjoj strani Downforce postavite na najnižu,a rear na najvišu vrijednost.One dvije stavke ispod stavite na nulu,inače fora neče uspjet.Zadnju stavku postavite na 50%.
sada pritiskom na trokut izađite,i odaberite start.
Ako ste dobro podesili pri 276mph ili 372 kmh(ovisno koju verziju gt-a 3 imate) bi se trebao auto dići na stražnje(DA NA STRAŽNJE) kotače i pojuriti preko 400 kmh ili 700 mph.
yebeno. ali ne igram to, to sam nekada igrao na plejki 1.
još malo pa krečem u napad na nove igre
(ima ko da preporuči nekog crnjaka?)
Ja se trenutno mlataram u CS-u 7.1 beta verzija, al ću prijeć na 1.5. I maltretiram Generale:zero hour.
btw. ja sam lud za Colinom, al trojka je totalno sranje!!!:angry: :angry: :angry:
I jedvam da dođe 4-vorka i da poprave igru.
čekaj čekaj zašto je sranje?
3 je najbolja do sad.
to ti možda kažeš jer ti je loša grafika
ja imam najbolju grafiku na kompu, prošo sam sve staze u trojci, mogu slobodno reč da je to jedna od najboljih iliti najbolja igra gdje se na sceni nalazi auto
slazem se s tobom flOorKilla--> colin 3 is the best
Ja se ne slazem ni sa jednim...Colin 2 is the best...!
Evo još jedne igre koju ja volim igrat:AUTO MODELLISTA
Igra spada u žanr arkadnih vožnji,ali izdvaja se iz gomile po tome što je u cell-shaded stilu (ko je ikad gledo neki anime film zna što je to) i po tome što možete osim nabrijavanja automobila mjenjati izgled istih(znači spojleri pragovi felge pa čak i retrovizori),a možete odrediti boju svakog djela automobila i crtati po automobilu.Tko nije shvatio,neka zamisli zagrebačko plavu hondu integru type r na čijem stražnjem odbojniku piše dinamo (valjda svi znamo kako dinamov logo izgleda) ili bijeli lancer evo vii kojemu je na haubi ispd NOS-ovog logoa nacrtan mobilov logo (valjda me nebute tužili zbog copyrighta?):)
a te aute si ti kao napravio... :-)
a jel to igraš na kompu?
nope,ps2 only.
@BlackHawk: Colin2 je bio ludnica, ali njegovo vrijeme je prošlo
moja kanta:= Citat =:
Poslao: flOorKilla
čekaj čekaj zašto je sranje?
3 je najbolja do sad.
to ti možda kažeš jer ti je loša grafika
ja imam najbolju grafiku na kompu, prošo sam sve staze u trojci, mogu slobodno reč da je to jedna od najboljih iliti najbolja igra gdje se na sceni nalazi auto
1400 AMD Athlon-PECM
nVidia GF2 MX 400 64 Mb DDR
512 Mb DDR
monitor Fujitsu x176 1024x769@120
pa ti meni kaži da mi grafika ne valja:D
btw. Colin 3 nema multiplayer a signal za upravljenje je digitalni pa auto pleše, tj. upravljanje je u kurcu ako nemaš dobar volan:
a osim toga dvojka ga šije u puno čemu;
a moraš vozat tupavog Forda u natjecanju (a Colin voza Xsaru!!), pa da dalje ne nabrajam..
gle tratinčica: nisam reko da ti je grafika u k*rcu, nego sam pretpostavio da bi ti mogla biti, i nisam te pitao konfiguraciju tvog kompjutera BTW moj je jači.
ja imam volan doma ali nikada ne igram snjim jer je nemoguče vozit auto volanom
nisam primjetio da auto pleše
Ford je najbolji wrc auto
a to šta oni nisu platili licence je druga stvar
trojka ostaje najbolja
Pa tebi možda jeste, al ti si jedan jedini s kojima sam pričo da im je trojka bolja od dvice.
ok, onda sam jedini.
dalje ljudi....kaj još igrate??????????
nisi jedini! i meni je 3 bolja od dvice
Maloprije sam vidio da sa svojom "kantom" neće moćio vrtit maxpejna 2. :(
meni nesta doslo da zaigram fifu 2003 malo, ono pokrenem igru i samo mi se prikaze crna slika i nista se ne dogadja, nit se mogu vratit u win, ni otvorit task manager... nista... znal ko rjesenje
nix
hm...
da uninstališeš? ili da ponovo krekaš.
ili grafička
netrebam crack, jer je orginal. uglavnom firewall je blokiro nesta, uglavnom sam rjesio problem
ajde ljudi možda kakav dobar link sa top 10 ili 20 najboljih igara trenutno
joj ja cekam da izadje GT4, odmah kupujem i PS2 i igricu i ispisat cu se iz skole
evo par slika
http://image.com.com/gamespot/images..._screen020.jpg
http://image.com.com/gamespot/images..._screen004.jpg
Na drugoj slici vidim:Hondu nsx,Lancer evo 8,evo 7,Mazdu rx8,Toyotu supru
a kada dolazi gt4?
E moram si nabavit PS2.
I kad izlazi GT4?
to ja pitao.
neznam dvoumuim se dal da prodam Ps2 ili ne......
@flOorKilla:remember colin3!!!
sad ovih dana idem nabavit nove igre pa neznam šta da kupim...
na colinu mcyrae 3 grafiku imam ovako podešenu pa me zanima:
resolution 1152x864x32 (sve najviše) i kakva je razlika sa 1152x864x16
i što je to z depth: imam ga na najviše: 24.
Florkila kladim se u šareno niš da imaš Ati radeon karticu
Z bufer ti je nešto što se nalazi na tvojoj kartici,a služi za antialiasing,ak ja dobro pamtim.Ne drži me za riječ,ipak!
da imam radeon 9200. (128mb)
EEE imam problem pa sam mislio da je najbolje da ga tu stavim:
nemogu uč u colina. pošto mi je to jedina igra na kompu, neznam kako bi funkcionirale druge igre, problem je što čim kliknem na colina, čuje se onaj klik grafičke (crni ekran) i odma izađe van (opet klik) to sve traje oko 2-3 sek i nikak da 'ostane' u igri...
Provjeri drivere od kartice!
pa kakve veze driveri imaju? pa driveri su isti, nisam ih ja mjenjo.
= Citat =:
EEE imam problem pa sam mislio da je najbolje da ga tu stavim:
nemogu uč u colina. pošto mi je to jedina igra na kompu, neznam kako bi funkcionirale druge igre, problem je što čim kliknem na colina, čuje se onaj klik grafičke (crni ekran) i odma izađe van (opet klik) to sve traje oko 2-3 sek i nikak da 'ostane' u igri...
meni se to isto događalo i onda sam zbriso sve moguće kodeke i instalrao sam samo 1 i sve radi!
ma nema veze sa codecima. pa nisam ništa dirao niti mjenjao, jednostavno jučer radi, danas ne. mislim da neš sa grafičkom ne valja....
vjerovatno da., ali meni je fakat neki codec blokiro grafičku.
ajmo ontopic! kupio sam oglasnik i sad tražil frajera za igrice, mislim kupit 10tak igrica, daj kaj preporučate?
zasad bi: automodelista, beatllefield 1949 il tako ne slično, fifa 2004, iss4, ...
za kolko?
kaj je vez izašla fifa 2004?
kad dolazi novi CM?
nisam baš siguran da je izašla fifa... igre su po 13-15kn. (nekad je bilo za 10) bila su to vremena...
championship menager ne igram...
ja brijem da fifa nije jos izašla. da je izašla pricalo bi se na veliko. cuo sam da je Championsip manager trebao izac 16.10 ali je odgođen. zna neko kaj o tome.
jel zna neko koji je najbolji biljar na kompu? (i najnoviji)
frendovi hvale virtual pool, al nisam nikad igro
max payne 2 je izaso kod nasih lokalnih pirata.
jel ko igra pirates of caribian? jel to vrijedi šta...
ima ko midnight club2, socom, vietcong... ak da kakve su igre
Ja sam zaigrao Vietcong ali nije moj tip igre, šuljava je i premračna (doslovno mračna tj premalo svjetla :) )
Pa jel neko ovdje puca kakve strategije?
Ja obozavam Starcraft, a upravo igram WarIII (da, da, znam, ali nije mi dosao u ruke donedavno).
Ou jea, svatko kom je Maks Pejn dobar nek zaigra Mafiu, stravično dobra igra.
Ja igram na svojoj hard-core mašini od kompa Heroes II ;)
Ali i war II bi zaigrao kad bi znao podesiti zvučnu karticu... :)
danas sam bas instalirao s bug cd-a 9-2003 jednu zakon igricu - Soccer Stars Pinball - kombinacija flipera i stolnog nogometa. Zakon za razonodu. Isprobajte!!
negdje sam več napisao da mi neželi uči u colina, sad sap probo na još 2 igre (simcity i biljar) i ista stvar: kad se upali grafička, uđe i odma se isključi, izađe... dakle mislim da je problem u grafičkoj šta da radim sad. nemogu ništa igrat!
RIJEŠIO SAM PROBLEM!!!! SAD SAM TAK SRETAN...!!!!!!!
naime... napokon mi je palo napamet, da bi možda neki drek mogo štopat grafičku, i kaj nije: zbriso sam drek koji sam zadnje instaliro (nekakav mp3 dancer) i kaj mi nije nakon tog proradilo :) :) :) :) pivo za sve!
evo vidiš, a ti si stalno govorio da je problem u grafičkoj i nisi mi vjerovao za codece o kojima sam ti govorio. No najvažnije je da je problem rješen. Samo ti špilaj colina i uzivaj!
a ti si reko neš za codece ja mislio za divx...
nije bitno.
ma colin mi je dosadio... još razmišljam šta da kupim...
ne. meni su codeci od divx-a blokirali pol funkcija na kompu - windows media player nije šljakao kao ni pol igrica i programa i kad sam obriso taj codec sve je radilo ko podmazano.
Jesi cuo za igru Rise of Nations? ili kak se već zove
jep, al nisam baš ljubitelj strategija, ja sam za nešto što se događa odma, akcija, auti, pucnjava, jurnjava, i tako to
= Citat =:
Poslao: vjeko
max payne 2 je izaso kod nasih lokalnih pirata.
Jesi ga igrao?
Kakav je u odnosu na jedinicu?
jučer sam nabavio igru Mafia, i imam problem, svaki put mi zblokira nakon cca 2-8 min igranja (1.misija i free ride)(sve zamrzne, jedino što mogu napravit je resetirat komp) (ručno naravno)
igram na najvišoj rezoluciji sa svim detaljima, imam dobru konfiguraciju za to
malo sam ga zaigrao kod frenda..grafika je ugodna oku..slican je jedinici samo sto je nadovezaa nova prica. dvojka ima neke 'filmske fore,..'''
@Florkila:Midnight club 2 ti svesrdno preporučam ako imaš jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako debele živčeke........
Ta igra je onak laganini na početku,ali kad dođeš u drugi grad.............jao jao kuku lele.................
Automodellista- jedini bed je kaj je kratka u p.m.i nalo arkadnije upravljanje(drifing je nešto tjeeeško izvedivo),ali ako si kao ja samo češ šminkat autiće sa spojlerići i turbići
e pa to oču..!
zna neko kak da unlockam sve aute u colinu mcrae3
od 12 brojeva iz oglasnika, samo 2 su mi se javili
jučer mi se javila žena, i kažem joj ja popis igara, i kaže ona da sve ima i da ju danas nazovem popodne. nazovem ja danas, ona se javi, spusti slušalicu. i tako 10 puta! E PA POPIZDIO SAM, mislim si odi u ***** ak ne misliš prodat neg sam zajebavat
i zovem ja danas dalje evo javi se neki frajer, dam mu popis, nema automodelistu. pa yebemti život. al ajde valjda če ovaj funkcionirat...
pa jel ima netko od vas iz zg, pa da se nadjemo na kavici i razmjenimo...
Ja ti imam jednog dobrog koji uvijek sve ima i uvijek dopelja.Ak oćeš dam ti broj.BTW igram trenutno Rise of Nations,Mafiu (zakkkkkkkooooooooonnnnnnnn igra :D ) ,UT2003 (na max detalja piči ko lud)...
i kakva je rise of nations?
i naravno, dogovorim se sve sfrajerom, i vise se ne javlja...
deco ja bum popyzdil stim igricama. sad sam bio bez kompa 4 dana i sad sam navalio na mafiu.....
Hrc moze broj od tog lika na private
Rise of nations ti je zakon ali imam neke hebene probleme.Nakon nekog vremena igra jednostavno stane,izbaci me na desktop i upiše:"Gathering Exeption data" i ugasi se.Ne kužim...Nekad me izbaci,nekad ne.Čudno je to
nemam pojma. ja cu je sutra nabavit pa cu ti rec kak mi ide
Ima li novosti?
inače, još uvjek nemam te igre...
našo sam hakerov cd iz januara 2003 i instaliro post mortem, onak iz fore jer mi je dosadno, a igra mi cjelo vrjeme ide kao užaaasno spori slowmotion, tak da sam je odyebo
Post morten?Sorry nisam upućen...
e. jel ima netko novu fifu? danas izlazi službeno
To ću morati nabavit.Fifa rules :)
koliko treba igri da dođe na crnjaka nakon službenog izlaska?
..kako kojoj. neka dodje i prije sluzbenog izlazka
Istina ali ipak većina poslije
jel se vama 25kn čini puno za poštarinu? ima ovaj lik šta šalje poštom igre www.amstel2003.com
čuo sam za tog tipa. onda ti se više isplati uzet puno cd-a
NFS Underground Demo is out... Skinite ga sa http://www.eagames.com/official/nfs/...sp?show=pcdemo ... 219 MB ja sada odo igrat
čuj to mi je mal preveč za skinut... imam isdn al to je opet presporo... možda na faxu uspijem...
A ja modem :D Niš probat ću skinut da vidim kak radi na mojoj mašineriji :D
Samo 30h skidanje...Ma to brzo ide :D Kada dolazi kod ovlaštenih pirata?
@play: i kakav je demo?
igrica nemoze da radi na mojoj Video card... :( a bas sam bio zagrijan da je kupim :angry:= Citat =:
Poslao: dj_velja
@play: i kakav je demo?
di da nabavim death rally? jel on imo nastavaka?
jel to ona stara igrica gdje gledaš aute odozgora?
igra tko neighbours from hell? ja sam to bio kupio u neumu za siču i naravno ne radi a igra je legendarna, baš za suzbijanje dosadnih zimskih sati
igrao sam demo te igre i radio je i vrlo je zabavna igra...
pa da ja nisam naišao na demo, nebi ni znao da postoji
Pa ta je igra ok al neznam...Nemre me baš na duže vrijeme zaintresirat.Ima tko matrix reloaded?
pa da to je za usput... čujem da je matrix shit
= Citat =:
igra tko neighbours from hell? ja sam to bio kupio u neumu za siču i naravno ne radi a igra je legendarna, baš za suzbijanje dosadnih zimskih sati
Igra je ful zarazna. Igrao sam je prek ljeta, al demo. zarazio sam se i u par sati sve prešao.
@killa - jesi je prešao?
matrix je vise arkadicna iga, brzo se prede..al je ful zarazna, barem meni.