Evo nisam izdržao da ga ne stavim iako sam jučer stavio 1.2 i čini mi se da je čak brži i od 1.2 i MRHOLLOW-A. Još je rano ali takav mi je prvi osječaj! :flame:
http://xtrememodderz.com/index.php?i...&singlepost=44
Printable View
Evo nisam izdržao da ga ne stavim iako sam jučer stavio 1.2 i čini mi se da je čak brži i od 1.2 i MRHOLLOW-A. Još je rano ali takav mi je prvi osječaj! :flame:
http://xtrememodderz.com/index.php?i...&singlepost=44
A Yuet je ipak YUET!!!= Citat =:
Izvorno postao fliponja
baš gledam kak ću i ja tim putem!
isprobao sam ovu stvarčicu, i to je nesto predobro, puno bolje i cak mi se cini brze od mp hollowa, toplo ga preporucam svima, samo mi jedna stvar nije jasna,malo je offtopic... kako je lik stavio cl.gif sa vise boja (nisu bas neke al se razlikuju od crne i bijele) tj. dvije su bojejedna ko svjetlo smeda a drugo ko prljavo bijela....
Stavio sam Yueta 1.3 mogu rec da je lik legenda...nema sta...brzo radi motorola da boli glava...zakon...nisam probao onaj Hollow...al mislim da od ovog nema bolje stvari...perfektno...nema sta...sve pohvale...:-D..
Aj kad već tolko čačkate po mobu nek mi neko preporuči neku metodu vraćanja imenika u mob poslije flashanja!
Već sam par puta izvodio kojekakve akrobacije i s niti jednim programom nisam poslije flashanja mogo nazad vratiti imenik u mob nego sam moro kuckati sve ponovo. Uspio sam preko p2ktools-a upisivati u mob ali mi nije htio da vrati komplet backup imenika od prije flashanja.
hmmmmm...ja ga imam na kartici...nemam nista na mobu...al nemam pojma kako vratiti...:-)...= Citat =:
Izvorno postao kurbaos
Ja koristim Mobiledit lite 1.99, možeš backup napravit za imenik,poruke ,file system... pa nakon flashanja sve vratiš na mob:funny:= Citat =:
Izvorno postao kurbaos
= Citat =:
Izvorno postao unreal
I ja sam isprobao novog Yuet-a. Odlican je i krenuo sam u kreiranje svega kako meni odgovara, ali kad sam obrisao nepotrebne teme ime foldera je ostalo , sadrzaj je izbrisan i mogu prebaciti na te teme ali sve je to moto tema. Kako ih obrisati da ih nema vise!!!!!???????:coolmad:
Možda glupo pitanje ali danas mi je takav dan ali da li ti govoriš o skinovima ili.....= Citat =:
Izvorno postao Sator
nije uopće glupo pitanje, samo mi se čini da Šator ne vidi dobro (zna se svima pomutiti od tolikog interneta u zurenja u monitor) da su to skinovi, a ne teme...= Citat =:
Izvorno postao fliponja
@Šator: treba izbrisati sve postojeće fileove unutar tog foldera od skina, a nakon toga i taj folder. Na nekim modelima folder automatski nestaje nakon brisanja svih fileova, a na nekima ne...
Obrisao i jesam prvo sadrzaj skina(teme) ali nisu nestali folderi, vide se na telefonu ali u P2K Commanderu ne! Zanima me kako da ih maknem sa telefona! Prije je sve bilo u redu kad sam brisao skinove(teme). Ne zamjerite na nazivima teme jer sam prije motorole imao sony ericssona!
Probaj sa SkiMan-om ja stavljam i brišem s njim i deletira sve kaj ima veze sa skinom!= Citat =:
Izvorno postao Sator
Nisam nikada radio s njim. Mislis na skinner 4 moto ili......
SkinsManager prepoznaje samo tri skina koja sam ostavio ali u telefonu je na popisu 4 vise! Bi li pomoglo da ga opet flasham i onda obrisem skinove?
Ne ali sličan evo uplodao sam:= Citat =:
Izvorno postao Sator
http://rapidshare.de/files/22482000/...nager.rar.html
možda, ali ne preporučam... no ako ti nije bad se ponovno stavljat gore, samo udri!= Citat =:
Izvorno postao Sator
LeaderGL FlexEditor bi to riješio samo tako...
probao i Leader ne rješava ovaj problem... očito bi pomoglo novo flexanje/flashanje= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Ja sam imo isti problem!= Citat =:
Izvorno postao Sator
Riješio sam ga tako da sam ponovo napravio folder u skin direktoriju s istim imenom kao skin kojeg sam obriso i nakon toga refreš. Pojavio mi se folder i u njemu neka datoteka koju on sam napravi (valjda da bi folder osto vidliv) i samo sam obriso tu datoteku i restarto mob i to je bilo to!
da isti problem, rješenje>>>> prije brisanja skina njegovom folderu i svim fileovima unutra skinut atribut system i onda obrisati i to je to
Imao isti problem. Ponovo napravio folder i instalirao skinove, ali vjerovatno bi bilo dovoljno samo napraviti folder i izbrisati ga.
Poanta je da se pri "deinstalaciji" skina obriše samo folder sa njegovim imenom i skin je izbrisan.
Ja sam upotrijebio SkinMan i sve obrisao osim dvije teme koje su mi se svidjele. Obrisao sam i moto temu i onda su ikone poprimile sasvim drugi izgled. Opako izgledaju! I ova druga metoda oko skinova je ucinkovita. Dobro je znati vise nacina rada! Da li vam zapinju melodije kod namjestanja ring styles? ili u najgorem slucaju da se telefon zablokira?!:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao mali David
Nadam se da ste pročitali naslov ovog threada što izgleda niste.
Dakle i ja sam stavio Yuet1,3 i mislim da je strašan. Jedino kaj me smeta je to kaj po njemu više nema kaj za čačkati, frajer je napravil SVE.
Razmisljam se i ja da stavim, pa me kao apsolutnog pocetnika u ovim stvarima interesuje, da li postoji mogucnost da se nakon stavljanja fon vrati u prvobitno (originalno) stanje? Evo radim flash backup ali koliko sam shvatio slaba vajda od toga do daljnjeg...
Hm, kažeš sve! Ja naišao na jedan problem,naime ne mogu namjestiti stilove zvona,npr. pozivi i poruke mi imaju moj način zvonjave i to oboje isto jer mi druge ne prepoznaje a alarm samo kratko zazvoni kao zvuk u slušalici! Eh sjetio se i drugog problema,video koji sam imao na kartici mogu zaboraviti jer ga ne prepoznaje! Čini mi se da MP nije dobro sjeo na moj mob a neko je rekao da i on ima problema sa stilovima zvona tako da možda i nije greška u mom flashiranju! :evil:= Citat =:
Izvorno postao Doc77
Fukat mi je žao da to čujem (čitam). Najvjerovatnije da flash nije dobro sjeo jer ja nemam problema niti sa videom na kartici niti sa stilovima zvona.Probaj ponovo flashnut mob, nadam se da ti bu sve ok.= Citat =:
Izvorno postao fliponja
PozdraF
Ponovio radnju i sad je sve OK! Je li moguče da sam se zeznuo kad sam izbrisao sve skinove čak i Moto a ostao mi je samo jedan (Black)= Citat =:
Izvorno postao Doc77
evo ja sam stavio YuetMod 1.3 i super zadovoljan sam s njim......jedino me jebe taj raspored tipki....pa ako netko zna kako to složiti da bude kao prije .......
Personalise (Personalizirati)-Home screen (Početni zaslon)- Home keys (Tipke Home) i biraj kaj hočeš gdje :spin:= Citat =:
Izvorno postao ->Hitman<-
= Citat =:
Izvorno postao fliponja
za to znam ali tu ne mogu promjeniti one tipke iznad zelene i crvene tipke .... i još mi neče promjeniti Smart tipku... što god stavim uvijek mi na njoj otvara meni
Devil_007 :bat:
Na žalost to nije tako jednostavno, pokušavaju to odavno i samo nekima uspijeva! Imaš negdje opisan postupak ali se nemrem sjetiti gdje sam ga vidio i tko ga je postao! :comp:= Citat =:
Izvorno postao ->Hitman<-
= Citat =:
Izvorno postao fliponja
i meni bi trebalo to....... mislim da se to treba nešt srediti u 005B-0001 seemu ili kojem vec.....pa ako je netko uspio nek mi ga pošalje na mail...... :thumbup:
Za promjenit tipke iznad crvene i zelene tipke sa Yuetom v1,3 treba:= Citat =:
Izvorno postao fliponja
1. 005b-0001seem u offsetu 1e ubacit 42 i offset 1f ubacit 43 - restart
2. 0313-0001seem upisat željenu funkciju. Ja sam stavio " PhoneBook "- restart
3. 0314-0001seem isto tako. Ja stavio " Message "
0313-0001 upravlja lijevom, a 0314-0001 desnom tipkom. Obavezno kod upisa
paziti na velika i mala slova.
= Citat =:
Izvorno postao Doc77
koliko sam zaključio da si ti to radio ....... pa te molim da mi pošalješ te seemove .....neda mi se više s tim zajebavat...... zajebavao sam se ja dost s seemovima na motoroli v525 .......
jel zna netko sta je PTT i cem sluzi, vidim da se u Yuetu moze upalit/ugasit ta funkcija
i jel neko uspio predefinirat ono dugme za kameru?
PTT = Push_To_Talk opcija sličan pričanju na toki voki al kolko znam kod nas ne radi (ili nek me netko ispravi)!= Citat =:
Izvorno postao kroner
No mene zanima drugo, pod "Egineering"-"Cell_Menagment"-"Cell_Change"-"Warning" ima "Mesage" i "Tone", bi to možebiti pomoglo u čemu?
(tj. čemu služi a usto i neradi) :confused:
hvala!= Citat =:
Izvorno postao kurbaos
mislim da je bolje neprćkat po tom meniju :)= Citat =:
Izvorno postao kurbaos
a jeste skuzili da ova tipka di je bila kamera je u biti "cancel" tj ima kolko sam ja shvatio istu funkciju ko i crvena tipka, ali me zivcira kad se drzi zaklopljen mobitel onda isto dok se dugo drzi (kao i crvenu) ugasi fakin mobitel
i sta sad ak se u dzepu ugasi?
a et bolje da je to napravio nego sto je lockao ove tipke s lijeve strane
poz
to je tako da bi se moglo opravljat telefonom dok je zaklopljen za npr slusanje mp3ca samo sto sam si ja tu desnu vanjsku tipku stavio na funkciju desno tako da jos mogu i prebacivati pjesme dok je mob zatvoren, a yuet je negdje naveo da mu se mob resetira ako se ne izide iz menija u koji ste usli sa zatvorenim telefonom no meni se to nije ni jednom dogodilo= Citat =:
Izvorno postao kroner
oćeš molim te reć kako si promjenio funkciju te desne tipke= Citat =:
Izvorno postao munjenibrinjak
seem 005b_0001 offset 16 promjeni u npr. 3f za kameru, 2f za desno, 2b za glasovno biranje, imas negdje u onoj temi sve o v360 pri kraju cijli key maping= Citat =:
Izvorno postao kroner
Kako promijeniti tipku sa lijeve strane moba koja trenutno predstavlja meni? S njom tri tipke imaju istu funkciju, fire button i onaj mali između soft tipaka?= Citat =:
Izvorno postao munjenibrinjak
005b_0001= Citat =:
Izvorno postao Sator
Offset | Key value | Key
00-08 | 01-09 | 1-9
09 | 0a | *
0a | 00 | 0
0b | 0b | #
0c | 12 | green key
0d | 11 | red key
0e | 0f | right soft key
0f | 0e | left soft key
10 | 2c | up
11 | 14 | menu
12 | 2d | down
13 | 17 | volume up
14 | 18 | volume down
16 | 2b | voice key
17 | 15 | smart key
1a | 2f | right
1b | 2e | left
1c | 3d | fire
1d | 11 | red key?
1e | 42 | browser
1f | 3f | camera
20 | 3e | instant power off?
32 | 32 | BT headset
33 | 33 | Wired headset
kako se gore ljepo vidi offset 17 promijeni u sta vec hoces(porocitaj iz gornje tablice)
stavio sam YuetMod 1.3 i sad mi motorola leti ko luda...:rotfl:
inace imao sam vodafoneov soft...
nego samo jedno pitanje...
kako da stavim da mi poruke pise normalno bez t9 il kak se to vec zove...
:closed: nesto sam ja zbrljo pa mi se vratilo na normalno pisanje:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao technorocker
Kod samog pisanja poruke uđi u meni i tamo ćeš vidjeti entry setup i entry mode, uđi i promijeni na tap extended primary a secondary možeš ostaviti iTap english ili što već želiš!:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao technorocker
baš gledam ova dva zadnja seema pod 2. i 3. sto si naveo i meni tamo pise ono sto sam stavio za tipke (smart valjda) one skroz gore lijevo i desno (kod tipke za meni) a meni treba ono sto je prije bilo za imenik(to se u yuetu moze stavit) ali ova desna tipka di je bio popis poziva kako nju promjenit?= Citat =:
Izvorno postao Doc77
:wstupid: :closed:
našo sam na forumu, isprika
sad sam sve promjenio kako sam htio....ali još me zajebava vanjski ekran...tj slika na vanjskom ekranu....... u seemu 0061 i 0062 piše da je putanja /a/clyuet.gif ali u tom direktoriju nema uopce te slike ..... i kad probam staviti svoju sliku u taj direktorij ne zeli ju prikazivati neg prikazuje onu default sliku....imate li ideja
S kojim programom se koristiš? ne vide se svi fileovi sa svim programima. P2K Commander je ok što se toga tiče, ja sam svoj obrisao s njim. Odmah ispod njega su ti i oni zvukovi za paljenje i gašenje!= Citat =:
Izvorno postao @.::xPsycho::.@
Stavi sliku koju želiš na vanjskom ekranu u /a/ onda odeš u P2k Advaned Editor ( mob je naravno spojen i prepoznat u Editoru ) klik na Phone Services- Screen Settings, i ne diraš ništa osim u External Screen Options ključiš opciju ( ako već nije ) "...or Logo from file( Motorola logo if file dont`t exist) a u prozoru ispod napišeš adresu slike /a/ime slike ( pazi na velika i mala slova ) Potvrdi i restart.= Citat =:
Slika mora biti .gif, crno bijela i odgovarajučih dimenzija inaće ti je neće prikazati.
PozdraF
problem rješen ...tnx :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Sator
Ne znam kojom je forom Yuet to napravio ali svi fileovi koji imaju atribut hiden nisu vidljivi u p2ktools-u!= Citat =:
Ja sam koristio P2kComander da promjenim atribut i nakon toga normalno koristim p2ktools!
Napravi i ti to pa će vjerojatno to biti to. Inače slika ti je u a\. Novu sliku samo jednostavno nazovi kao ta postojeća i stavi je umjesto nje i to je to!
Stavi sam Yuet 1.3 i sve je ok osim što moram svaki puta kad spajam bluetooth slušalicu moram upisati pin, odnosno ako je bila prije spojena prvo moram izbrisati s povijesti spojenih uređaja istu i tek onda spajati.
To mi se nije događalo ranije.
Evo i ja razmišljam o tome da stavim Yet, svi ga tako hvale, pa da vidimo.
Trenutno imam MR Hollows MP i našo sam dosta nedostataka u 2 tjedna koliko ga imam, ima jedan koji me prislijava.
Kada mi dođe SMS a ja ga ne pročitam odmah, tj ne otvorim mob, cijelo vrijeme mi svjetli vanjski ekran i ždere mi bateriju, i tak sam ujutro dobil poruku, a nisam je pročital, do večeri baterija je bila prazna. jel se još kome to znalo događat, il neki drugi nedostaci, problemi, s tim MP, ili ovim Yetom?
Jel ima di da se pogleda šta nudi taj yet 1.3?
probaj mijenjat event light u seemu 0032_0001 mozda pomogne nekad zna pomoc!! preko seemplayera mozes to mijenjat!!= Citat =:
Izvorno postao alex1
Probaj ovde!= Citat =:
Izvorno postao alex1
http://yuetblog.blogspot.com/2006/06...etmod-v13.html
Yuve MP ima veliki problem u mreznim postavkama, nemozes staviti biranje mreze na rucno, uvijek se vrati na automatsko poslije restarta, a nekad se mob i sam restarta kod mjenjanja te postavke
Jel taj problem i kod ostalih koji imaju yet ili samo kod tebe, jesi pitao kako rješit taj problem? Ja imam takvih problema s mharlolowim MP.= Citat =:
Izvorno postao zrino
= Citat =:
Izvorno postao alex1
Nemam pojma za druge, tako je kod mene, a ta funkcije mi je potrebna dok sam na poslu. Tamo je slab Vipov signal i uvijek mi se ubaci bosanska mreza u raoming........poslao sam Yuet-u mail u vezi toga. Negdje sam procitao da ljudi, takodjer, imaju problema kod odabira tipa mreze/frekvencije. Neznam koja, ali jedna od ponudjenjih ne sljaka ispravno. Navodno da u nekim zemljama koje imaju par frekvencija poslije prebacivanja na neku frekvenciju mobitel nece da izlista mreze koje su na njoj. Iako one postoje u eteru. To za nas nije bitno ali eto nek se zna.....
a jel se može da preko operatora zabraniš prijavu na druge mreže, Npr kao što se nemožeš prijavit na t-mobile mrežu?= Citat =:
Izvorno postao zrino
u vezi yetovog mp na yetovom blogu piše:bootloader must be 08.A0. Don't flash if it is not 08.A0, ja pogledao, meni piše boatloder verzija: N/A, i šta sad, ne memogu/nesmijem Flashati mob s tim MP?
A gde si to pogledao?Nemoze ti verzija bootloader-a biti N/A jer ti onda nebi radio telefon. Pritisni*+#+ON i onda procitaj koji imas BL.= Citat =:
Izvorno postao alex1
evo skinuo sam si ja taj YuetMod 1.3 ali sam full nov u ovome pa me zanima kako to staviti na mob i na kaj moram paziti?
imam V360v - vodafon lock:thumbup:
tnx
pogledao sam preko RSD lite-a!= Citat =:
Izvorno postao JA_SAM
sada sam pogledao onak kak si objasnio i sve je 5. Tanx
Dobar je taj yet, još nisam našo ništa lošeg, šta se tiče brzine nije mi važno, samo da nebude cijelu vječnost, a par stotinki ne igra mi nikakvu ulogu.
našao sam samo jedan problem, kad se mob restarta, u postavkama mreže promjeni se tip sa ručno na automatski, i tako svaki put nakon restarta, bilo je več riječi o tome iznad, pa bi bilo dobro kad bi se to dalo nekako riješti, možda editiranjem ofseta, pa ako netko zna u kojem seemu i koji ofset neka piše.
Dali je moguče promjeniti ikone ove sa yetovog MP sa onima od mhorllowog MP, tj ako stavim onaj naranđasti skin(koji je nakon flashanja), budem li mogao imati ikone sa mhorllovog MP s tim naranđastim skinom, a opet, ako stavim origin yetov skin da imam one yetove ikone, ili da imam skin koji hoču sa ikonama koje hoču? jel se to da?Nadam se da je jasno šta pitam.
Nije bas najjasnije to sto pitas,ali koji su skinovi upitanju tj. nazivi skinova?= Citat =:
Izvorno postao alex1
Budem probao opet objasnit, skinovi trenutno nemaju neke velike veze niti njihova imena. danas sam stavio yeta na mob. Ima za sve skinov eiste ikone u meiu. E meni se sviđaju ikone sa mharllov MP, pa bi stavio njih, (ako si imo taj MP znat češ). znači htio bi ikone s mharlovog MP, ali i ove sa yetovog, pa možda bi i stavio one sa vodafoneovog.= Citat =:
Izvorno postao JA_SAM
znači ideja je takva da ako se da imati sve ikone i od Mharllow MP i od yeta, pa da sutra stavim od mharlowa, a kad mi dosadi od yeta. ako treba još šta objasnit, samo pitaj.
imam RSD Lite
u njemu mi se pokaze Motorola V360v...
ali svaki flash koji zelim napraviti ispadne "Fail" - koja je caka?? :(
probao sam staviti i ovaj yeti 1.3 - nece niti on, a imam onaj 08.A0 bootloader...
nemaš cake, bar sam ja iso bez problema.= Citat =:
Izvorno postao _ivo_
jel ti ide proces u postocima ispod, šta nakon šta ti ispiše fail, jel ti radi mob, možeš ga upalit?
Skin koji ti ima više .dat datoteka (cca 15 komada) sadrži sa sobom svoje ikone koje možeš mjenjati editiranjem skina, a skin koji ima manji broj .dat datoteka (4-5) koriste ikone iz skina koji je određen kao default skin!= Citat =:
Izvorno postao alex1
Uostalom otvori skin u skin-editoru (Skiner4moto) pa ćeš vidjeti šta pojedini sadržava, pa izmjeni šta ti se ne sviđa!
(kad otvoriš skin onda ti se generira direktorij s gifovoma od ikona tamo gdje je smješten skin ali samo dok je skin otvoren pa iskoristi to)
ne idu nikakvi postotci, odmah pise fail...= Citat =:
Izvorno postao alex1
kada to radim mob mi mora biti upaljen, ugasen ili kaj?
Zgasi mob, spoji ga sa kompom, digni RSD, stisni na mobu i drži #* i upali mob, sad je mob u boot modu i u RSD-u bi ti sa lijeve strane trebao isčitat mob pa probaj flash, trebalo bi radit.= Citat =:
Izvorno postao _ivo_
PozdraF
upališ mob i prikopčaš ga te pokreneš RDS u njemu učitaš yuet MP file ili već koji oćeš označiš mob u listi ispod i opališ start! Mob ti se sam ugasi i pokerne u tom nekom boot modu i postotci idu do 100% nakon toga se resetira i nakon što se ponovo normalno upali s novim MP-om napiše da je sve prošlo ok il tak neš!= Citat =:
Izvorno postao _ivo_
može bit i upaljen i ugašen, ostaviš ga upaljenog, uštekaš kabel, otvoriš RSD, ja imam 2,5 verziju, ako ti uredno ispod prepozna mob, ideš dalje, otvoriš MP, klikneš start, i za 3-5 min je gotovo, upališ mob, upišeš pin i diviš se, tako sam ja radio več četri puta, račaunajuči LP, nakon svakog Flasha.= Citat =:
Izvorno postao _ivo_
Jesi radio tako?
kada ga palim sa *# onda mi u SDL-u pise "S Flash Neptune LTE2" pod model...
a kada ga imam normalno upaljenog onda se zove "Motorola Phone (V360v)" i pise mi tada pod status ovako "[]: 13001,TCI instance not found,1" :-/
znači trebao bi samo onaj početni skin, naranđasti koji je nakon flashanja s mharlovim MP, i njega ubacim u mapu sa skinovima, i kad odaberem taj skin onda mi se promjene ikone? jel je tako?= Citat =:
Izvorno postao kurbaos
Recimo kod vodafoneovog skina on je imao svoje ikone, i kad sam stavio neki drugi skin promjenile su ikone, mislim da je tak bilo, ak me sječanje ne vara.(ikone se nisu promjenile sa origin ostalim skinovima koji su bili u mobu, neon, i ostali, nego samo sa onim kojeg sam dodao nakanadno)
malo searchaj, naći ćeš sve nekoliko puta objašnjeno!= Citat =:
Izvorno postao _ivo_
skinuo sam RSD Lite 2.7 i izgleda da sada radi, bas na mobu pise "SW Upgrade in progress.." i na 14% je... polako idu ti postotci :rotfl:
Da, ako taj novi skin sadrži u sebi i ikone ako ne onda će ti povući ikone iz tog naranđžastog!= Citat =:
Izvorno postao alex1
Pogledaj da ti ostali skinovi koji su bili mobu (vodafone) sadrže manji broj datoteka nego onaj prvi. To znači da oni koriste sve stvari koje nemaju u sebi od tog default skina. E sad ak ti staviš skin koji ima sve ikone i ostale stvari u sebi to sve će biti korišteno pri uporabi tog skina! Zbog tih stvari iz prakse ne preporučavam brisanje tog default skina u bilo kojoj verziji flasha (kad njega izbrišeš, a trenutni skin je koristio nešto što nema iz tog skina, mob se smrzne)= Citat =:
Recimo kod vodafoneovog skina on je imao svoje ikone, i kad sam stavio neki drugi skin promjenile su ikone, mislim da je tak bilo, ak me sječanje ne vara.(ikone se nisu promjenile sa origin ostalim skinovima koji su bili u mobu, neon, i ostali, nego samo sa onim kojeg sam dodao nakanadno)
dali se vama desava da kad idete mjenjati melodiju u postavkama da se zamrzne mob (V360v) - na yetiju 1.3 ?
Prvo to više nije v360v nego v360 a drugo i meni se to desilo kad sam ga prvi put stavio pa sam ponovio postupak i od onda je sve OK, naravno mislim na to da sam ga ponovo flashao s tim istim flashom jer se zna desiti da ti flash ne sjedne u mob kako treba!= Citat =:
Izvorno postao _ivo_
broj datoteka skina se vrlo lako rijesava skinerom, prije nego otvoris skin odznacis light skin i onda otvoris zeljeni skin te ga samo spremis i onda ce ti vuci ikonice iz doticnog skina,= Citat =:
Izvorno postao kurbaos
a da bi ti ikone bile po volji samo trebas promijeniti gifove u direktoriju koji sadrzava ikone a skiner ga napravi u dir. skina kad ga otvoris i izbrise kad zatvoris skin, ikone su ti svi gifovi od 760 do 942
a sta se tice brisanja default skina nije uputno osim ako ne ubacis neki skin koji ima svoje ikone i onda prebacis na njega, zatim pobrises (uz backup) sa moba sve skinove, kad vratis one koje zelis oni ce ti vući ikone iz onog skina koji si ubacio i koristio kod brisanja
meni bas steka taj Yeti 1.3...
svaki put kad odem na personalizaciju tona, pa odaberem loud pa da promjenim postavke, stisnem na promjenu zvona i tu se zasteka :-/
dali bi bilo pametno mozda izvaditi karticu kad se radi flash ??
ma ovaj yeti 1.3 mi opako steka na tim melodijama i stane cijeli mob :closed:
razocaran sam... stavljam nekaj drugo :rotfl:
Probaj ponovno s yuet-om a imaš i MRHOLLOW MP pa probaj s njim!= Citat =:
Izvorno postao _ivo_
Meni radi sve kak treba!
Možda si obriso koju melodiju koja je bila naštelita za neku zvonjavu (poziv, poruka...) pa ti zato šteka!
nemam pojma, nisam nikaj brisao :-/= Citat =:
Izvorno postao kurbaos
imas link za taj mrhollow mp? trazio sam tamo pod zahtjevima ali nisam nasao, pa stavi tamo ako nije bed... :thumbup:
jel si napravio ponovno zahtjev? tamo je mjesto za takve stvari... no evo za tebe... download= Citat =:
Izvorno postao _ivo_
Vidi kaj je search izbacio:= Citat =:
Izvorno postao _ivo_
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...light=mrhollow
:ban:= Citat =:
Izvorno postao fliponja
P.S. salim se, naravno :rolleyes:
HVALA ti puno :)= Citat =:
Izvorno postao GoGs
ne valja .rar datoteka :(
probaj naći drugi link. a i probaj preimenovat u .zip...= Citat =:
Izvorno postao _ivo_
Ja negdi prije skinio s tog linka i bilo sve ok!= Citat =:
Izvorno postao _ivo_
Probaj ponovo!
Kod v360V vodafon skin je defaultan i sadrži ikone.= Citat =:
Izvorno postao kurbaos
Ništa probat ču ubacit taj naranđasti skin, i vodafoneov skin, pa ču vidit šta se dešava. Ako se šta zeznem, samo ponovo flasham mob i ponovo.
Sad bi još bilo super kad bi mi netko poslao naranđasti skin tko ima mharlowa na mobu, i vodafone skin da isprobam. ajd molim Vas.
rado, ali nemam ga....= Citat =:
Izvorno postao alex1
ja skino prije 2 tjedan sa dosta pokušaja (sa dial up-om, jednom nestalo struje, na 90%, drugi put se komp resetirao sam od sebe na 50%, treči put sam ostavi neka skifa sat i pol bez surfanja, unzipao bez problema.= Citat =:
Izvorno postao _ivo_
možda če netko drugi, neki imaju problema s yetom 1.3, pa možda stave mharlowa, da ja ne flasham, pa skinem skin, pa opet flasham s yetom, mada moram reči da nisam zadovoljan ni jednim ni drugim, ali yet je malo bolji, kad bi se dalo nešto smiksat.= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Vodafon je bio ne gledajuči ona vodafone sr.nja
Da ne zaboravim, sad sam se sjetil, jel i kod vas koji imate yet 1.3, kod skina blu strike ne piše operator, kod ostalih piše, meni je to malo nezgodno, jer mi se mob sam prijavi na si mobil mrežu, pošto se nakon restarta kod postava tip, sa ručno promjeni na automatski i onda skida lovu ko ludo.
neznam zašto mi neče promjenit one dvije tipke iznad crvene i zelene seem 313 i 314, stavio sam kako je bilo na vodafon flashu, ali kada stisnem te tipke nema promjene, još uvijek je original yetovo, a kad otvorim seem 313 piše PhoneBook, a otvori mi se kamera, i tu mi niš nije jasno, sa mharlovom je sve štimalo, a sad ovo...neznam šta da radim
Hvala svima sve sam napravio kao ste rekli i dobio sam novi mob totalno drugačiji jedino sam još ubacio hr jezik , sve tipke rade i daju se naštimat po želji ,napokon je nestao vodafone live,smart tika isto se da podesit.
Hvala još jedno na uputama koristio sam yuet i RDS.
Baš nikakvih problema nema sve sam isprobao.
Stvar je mrak i brzo radi , i one tipke iznad zelene i crvene se daju naštimat ,dali to ima veze jer je mob star oko 20 dana neznam ,ali je ok sve.
Jesi li promijenio 005b-0001seem, offset 1e u 42 i 1f u 43? Mislim da si to zaboravio a imaš lijepo objašnjeno samo treba malo potražiti.= Citat =:
Izvorno postao alex1
PozdraF
Mislim da sam navedeni skin vidio negdi kod rusa! Potraži pod "Linkovi"!= Citat =:
Izvorno postao alex1
Imo sam jedno vrijeme Mharlowa na mobu al mi se nije svidio i nije bilo ništ korisno za sačuvat s njega (bar za mene) pa tako ode u kantu!
Što se tiče vodafone skina izvoliš!!!
http://rapidshare.de/files/24245478/Vodafone.rar.html
No evo ti i još jedan kompletan s ikonama (meni zanimljiv) pa isprobavaj!
http://rapidshare.de/files/24245852/NEON.RAR.html
(to nije onaj vodafone neon!!!)
Skini skin na komp pa ga editiraj npr. s "Skiner4moto"! najvjerojatnije su napravili transparentna slova za operatora!= Citat =:
Izvorno postao alex1