= Citat =:
Poslao: Boriss
Zelio sam kupiti MMS mobitel i kao dugogodisnji korisnik (i zaljubljenik) Ericssonovih mobitela izbor je pao na SE T610. Kad sam ga vdio i imao u rukama bio sam jako jako jako razocaran. I to iz nekoliko razloga:
1) Kvaliteta izrade T 610 kao i drugih sonyericsson mobitela je jako losa i daleko ispod nivoa nekadasnjih ericssonovih mobija. Kad sam ga primio u ruku mislio sam da je rijec o igracki iz ducana tipa "sve po 10 kuna"
2) Kvaliteta prijema i zvuka je isto ispodprosjecna. Moj T 65 ima daleko bolji signal i kvalitetu zvuka
3) Zaslon iako je bolji nego u T 68 i T300 daleko zaostaje za konkurencijom. Cini mi se da Siemens S55 sa 4096 boja ima bolji zaslon. A kad vidis Sagem MYX6 dode Ti da places od muke.
4) Imenik - mogu se dodavati samo 4 broja kontaktu bez mogucnosti tekstualnih podataka (kod T65 i R520 5 brojeva i dva tekstualna podatka) - barem tako tvrdi prodavac jer ga ja nisam imao mogucnosti puno isprobavati
5) Organizator - nema kalendara odnosno prikaza mjeseca kao sto ima T 65 ili R 520 - barem tako tvrdi prodavac jer ga ja nisam imao mogucnosti puno isprobavati
6) nemogucnost sinhroniziranja imenika mobitela sa PC pomocu Ericsson communication suite barem tako tvrdi prodavac jer ga ja nisam imao mogucnosti puno isprobavati. On ga je navodno pokusao sinhronizirati, ali nije uspio.
Evo to je to. Mobitel je uglavnom prava pusiona, kao i svi ostali sonyericssoni. Na zalost nisu odrzali nivo kvalitete starih eriksona tako da sam odlucio ne kupiti T610