stigao u vipu cijena relativno pristupacna 3300 kn sam aparat...
Printable View
stigao u vipu cijena relativno pristupacna 3300 kn sam aparat...
da, ali ga nema kupiti. Imali su samo 3 komada i to se odma sve prodalo, a u ht-u ga isto nema, a kao dobili su ga i cijena je 3398kn. Jedino ga ima kupiti u techno media, ali po 4500 za gotovinu ili 5100 kn na rate. (govorim za zagreb)
ali u oglasniku je pala cijena sa 500 eura na 430 u ovih par dana od kad je u ducanima! samo da tako nastavi!
Kad bi nastavilo tim tempom ja bi ga imao za 2 mj! al znam da nece :(
pa ja moram biti iskren i reći kako je ipak jeftiniji nego što sam mislio da će biti. Mislim na cijenu od 3400kn, ali ipak ja ne mijenjam svoj sl45 za njega, barem ne za sada
ja ne mjenjam imat cu oba, naravno kad pojeftini, strasno mi se svidja!
i meni se jako sviđa, ali stvarno nemam para za oba, na žalost
ali nagovaram curu da ga kupi, pa ću ga ja malo posuđivati :)
Ja ozbiljno razmišljam o kupovini ali mi ovaj t610 brka planove...
e da, ovaj t610 je jako dobar, barem po onom što sam pročitao u novinama. Dobro je što ima kameru (integriranu) i ekran od 65536 boja. Ali nekako sam vezan uz siemens
Nije li ipak onaj joystick pre mali?Jel netko probo tipkat na njemu???
pa sigurno jesu ove naše kolege sa forum koji su mobil insider
Meni se ipak dizajn od sl više sviđa
Vidjela sam ga neki dan uživo u King Crossu (3000 i nešto kn) stvarno je prelijep i mali, pukla je ljubav na prvi pogled:D Samo da padne još cijena u oglasniku nemrem dočekat da ga kupim.:)
T610 IMO je bolji, a izgleda da je i jeftiniji ;)
Stoji, al' je krupniji ak' me kužiš što hoču kazat'... ;)
Kaj je to IMO u nastavku T610-ice???????
@player
NE samo u tvom misljenju nego vjerovatno u misljenju svih!
Mislim da je to tehnološki najnapredniji mobitel na tržištu.A cijena je predobra.Mislio sam da sanjam kad sam vidio njega u izlogu i tu cijenu.
kad bi sl 55 imao neku od kartica za prosirenje bio bi savrsen...
po meni kamera koja nije integrirana a ima flash je bolja od integriranih kamera i vise mi se to svidja da kao hocu nadostiklam kamericu pa mogu slikati u sumrak....
mada, generalno mislim da su sve te kamera preslabe, losih rezolucija, a MMS preskup pa mi je i njihova funkcionalnost upitna...
dred flash ti djeluje samo na cca. 2 metra sto je po mraku gotovo neupotrebljivo
znam da je slab...zato i mislim da je sve to slabo upotrebljivo...svjedno i takav flash je dobar u sumrak (i napisao sam sumrak u prvom postu)....
inace slikao sam s samsungom v200 i zbilja je bilo zabavno malo zvrckati okolo ali vrlo kratko jer 1. izgustirao sam slikanje bez motiva 2. memorija se popunila....u zakljucku mislim da nema smisla zasada
ej a vi ste svi puni para kad bi ovo , ono, ja nebi ništa jer sada nema nofaca...:-)
Možda se problem s flashom riješi tak da uzmete obični fotić s blicem i istovremeno na oba stisnete gumb za slikanje.Kužite?Možda bi izgledalo malo glupo al kaj sad :) :)
nema to veze sa mobitelom IMO=In my opinion, a izgleda i vecine ostalih.= Citat =:
Poslao: Hrc
Kaj je to IMO u nastavku T610-ice???????
ja ipak mislimda ću sl55 prije nego t610, nekako sam okorijeli siemens-ovac, od s25-ice :)
ma nemoj tako razmisljati....
uzmi t610!
Evo ovo su uvijeti kupnje sl55 u ht-u. dakle cijena samog uređaja je 3398kn, ali onda ga morate i platiti u gotovini, nema na rate ako kupujete sam uređaj. I da, zaključan je na mrežu.
A taman sam se odlučio na kupnju. Ništa, čekat ću da ga ponovo dobiju u VIP-a
@sezam-picika
ipak ću sl-a, ali samo dok ne dođe sx :)
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :(
Nemoj biti lud!!!
kupi sl55,budi pametan!
ja Vas ne shvacam...al dobro. Svi imamo svoje misljenje, razlicito misljenje
aaaaaaaa, a što ja znam, možda ništa i ne kupim, ali ako budem, onda će to biti sl :)
SL 55
:cool:
:nono:= Citat =:
Poslao: Mobyfan-ica
SL 55
izgleda da smo ja i player jedini ovdje "normalni".
Normalni sam stavio pod navodnike da me ne shvatite krivo ;)
sezam koji mob ti imaš (koristiš) trenutno? S55?
Kupi SL, 100 puta je ljepši od aluminijskog šveda s kosim očima.
Kupi T610, neka razum prevlada... :)
ma daj mozda jest ljepsi ali pogledaj malo funkcije
Ja sam se davno izjasnio o toj dilemi funkcije-design, uvijek ću dati prednost telefonu koji mi je ljepši. Kad god ga uzmem u ruke njegova ljepota će mi zapeti za oko, da li će tako biti i sa odsustvom i prisustvom nekih funkcija........garant neće.;)
Ma sl55! Pre privlačan mi je! Nije ga danas bilo u vipu sve rasprodano...nažalost
Čini mi se da je SL55 ipak za ženske...Nemojte me sad napasti vi SL55 frikovi!Eh jeste li vidjeli oba u živo?SL55 izgleda ko igračka.A dajte primite SE u ruke.Molim vas bar jednom pa progledate!Oprosti im ,mobil, jel ne znaju što čine... :) :) :)
Dobro dobro u redu razmotrit ćemo još jednom svoje mišljenje... ;)
Yeeeeeeeeeeee!!!! A i ja ću probat SL55 da bude fer!
eto vidiš kako se sve da lijepo dogovoriti :)
Hepi-end.Ok treba mi brzi odgovor ne baš vezan uz temu.Dal danas rade dućani u importaneu???Da,samo me tamo zanima.Molim pomagajte!Moram dobit informaciju što prije!
mislim da nisu
= Citat =:
Poslao: 3aTmr
sezam koji mob ti imaš (koristiš) trenutno? S55?
trenutno imam s55, danas ga nadam se prodajem za 1900 kn i onda uzimam 3650 ili t610 ako ga nadjem za 350 eura:).
Mozda malo pricekam da cijene padnu jer ipak...t610 mraaaakkkk
je, je dobar je to aparat (t610)
pricekaj sada kad je doso u ducane cijene ce jako padati, obavezno pricekaj
S55 za 1900kn?Ajme koliko ću onda ja dobit za ovaj moj T100...
ma najbolje onda a1018 to je za prave muske= Citat =:
Poslao: Hrc
Čini mi se da je SL55 ipak za ženske...Nemojte me sad napasti vi SL55 frikovi!Eh jeste li vidjeli oba u živo?SL55 izgleda ko igračka.A dajte primite SE u ruke.Molim vas bar jednom pa progledate!Oprosti im ,mobil, jel ne znaju što čine... :) :) :)
e, ja ne bi kupovao nisšta - ni neću.kad dodje sx cu se odlucivati - ali dotle ako mi netko pokloni nešto - onda bi to mogo i bit sl:-)
jel netko zna gdje na crno ima t610 za manje od 400€ ?
ma bolje ti je da kupiš sl55 :)
ma zasto? daj reci jedan razlog osim dizajna jer svatko ima svoje misljenje o njemu? Ma uzimam t610 !!!
ej, pa nemoj se ljutiti ;)
ajde kupi t610, pa nam napiši kakav je u stvarnosti.
pa ne ljutim se ja...
Kupit cu ga...sad je s55 otisao za ZG da ga tip vidi. Valjda ce ga uzeti. Vjerovatno hoce
a eto ja se nadam ovih dana uzeti sl, pa ćemo razmijeniti informacije. Meni je dobro ispalo to što će mi kolega uzimati preplatu kod vipa, pa ću ja to iskoristiti tako što ću onda uzeti mob kao sa preplatom, pa ću ga dobiti jeftinije a imati ću i garanciju :)
eto, dobro ces iskoristiti priliku ;)
ma da, da nije bilo toga, najvjerojatnije ga nebi još kupovao...
bolje idi s njim i uzmi t610 po povoljnijoj cijeni zbog pretplate :)
ipak ću sl-a, ali hvala na savjetu :)
kako da te odgovorim? Sto da ucinim osim da ti ja poklonim t610?
Eto, rekao si sam, možeš mi ga pokloniti :) :) :)
izgleda da samo ti i ja koristimo ovaj forum??
pa ****** :)
Sezame, bude li se šta poklanjalo, znaj da sam i ja stalno s vama mada ne postam.;)
ja sam prvi pitao, tj. meni su ponudili :)
ne, ne ja sam rekao da mi se slobodno moze pokloniti - a sezam je nakon toga spomenuo volju za poklanjanjem, pa nakon tebe slijeduje i mene kakav tulifon zar ne?
Pa ja nisam pokazao volju za poklanjanjem...
sad je kasno, već si nam spomenia poklanjanje, sad smo nabrijani ;)
Evo nazvao sam Elektromagic i rezervirao 20 sonyericsson t610. nazovite i recite da sam vam ja rekao. Dobit cete t610! ;)
:)
Ma daj ne zezaj...Ti se to šališ ili???
pa naravno da se salim. Vidis da su me napali da im ga ja poklonm ;)
@hrc
ne šali se, samo odi i reci da te je poslao sezam-picika i dobiti češ mob :)
Ja sam bio u Elektromagica, čim sam spomenio Sezama počeli su zamuckivati, izgleda da je on tamo neki teški insider:):):spin:
direktor nabavnog odjela ;)
oho, sezam je prošao 500 postova pa može staviti svog avatara. Sad je tek prava faca ;)
Ej pa onda ti nebi trebao biti problem nabavit si mob.Samo ga uzmeš i nitko ništa ne pita.Jesi probao?
nisam. Ma ipak cu kupiti. Propast ce EM ako ga uzmem
:D A kaj ti nebi trebao tamo dobit neki popust.Recimo ja imam u jednom dućanu 20% popust zato kaj mi je stari dobar s direktorom.I kupuje tamo svaka 3 dana :)
@Hrc, šta kupuje i za koju lovu? Kupi nešto kod mene svaka tri dana pa ću ti i ja dati popust.
ja recimo ne placam internet u knjiznici u Vinkovcima jer poznam djelatnike... ma necu, zao mi EM shopa
eto kupih sl-a, sad ga idem malo testirati, pa vam javim svoje impresije...
:(. bas te zalim...
salim se. Ajd javi nam... zapravo meni i ne treba jer sve znam ;)
evo moje viđenje, što se dizajna tiče čista 5, a što se tehničkih mogučnosti tiče.,recimo da je to -4. Znači, sve u svemu otprilike ono što sam i očekivao. Ali jači je puno sl45, barem za mene, zato sam ga i ostavio :)
Što se tiče pisanja sms, nema problema, malen je, ali se da lijepo raditi. Ono, mob je ok, ali šminka, sad čekam sx1 ;)
Zamjeram što nema u paketu data kabel (veliki minus)
Uf blago tebi, daj reci jel se isplati uzet? Oćeš ga još koristit (da znam kolko izdrži baterija)?
sad kad ga imas - sto je sa MMC slot-om???
mmc slot nije mmc slot, probao sam onako staviti mmc karticu preko toga da vidim odgovara li tome tzv. slotu, ali ne, kartica je nešto šira, neznam, možda bi sd kartica odgovarala (mislim da je ona nešto manja). Ali u biti neznam čemu točno to služi, jeli to predviđeno za karticu ili za nešto drugo, to još moramo razjasniti...
@Mobyfan-ica
evo tek sam sad napunio bateriju po prvi put pa ćemo viditi. A čuj mob je ok, ali meni osobno je jači sl45, pa sad...
ali je mobitel stvarno predivan, daj pisi o funkcijama, usporedi sl55 i sl45
Je fakat je predivan..i mislim da ima sve meni potrebne funkcije, još da je mp3, ali nema veze.:cool:
e, da mogla bi jedna usporedba onako najbitnijih stvari(sa tipkovnice vlasnika, a ne onih koji ga prodaju:-)
evo sl45 vs sl55...
sl55, brže otvaranje poruka (kod sl45 riješeno sa patch-om), nema mp3 (fali, fali i fali), jako malo slobodne memorije (navikao kod sl45 da mogu natrpavati java midleta, logo-a, melodije...), neznam, vjerojatno ću još nešto naći, samo mi treba malo vremena :)
Ali siguran sam da ćemo uskoro moći očekivati nešto za sl55 od rizapn-a i drugih, pa ćemo vidjeti.
Jedna riječ: UPUTSTVA! ;)= Citat =:
Poslao: 3aTmr
mmc slot nije mmc slot, probao sam onako staviti mmc karticu preko toga da vidim odgovara li tome tzv. slotu, ali ne, kartica je nešto šira, neznam, možda bi sd kartica odgovarala (mislim da je ona nešto manja). Ali u biti neznam čemu točno to služi, jeli to predviđeno za karticu ili za nešto drugo, to još moramo razjasniti...
ti iz SE se ne mjesaj u siemense!:D
ma nema tog u uputstvima, to je nesto sumnjivo o cemu se dugo prica
ako je toliko upućen - nek izvoli citirat ta uputstva.
MMC slot za Sl55... prica za velike naivce, nazalost ... :) Bez mmc taj mob gubi ono nesto...
Sori nije me bilo tjedan dana pa nisam znao za raspravu o tom 'slotu', ali molim vas da mi pokažete gdje vi tu vidite taj 'slot'!
http://mobile-review.com/review/imag.../sl55/pic1.jpg
Ja nigdje.. vidim IrDA prozor, tipke za glasnoću, utor za punjač.... ali nigdje nikakav slot.
ma nema slota :)