Zanima me da li je netko već update-ao soft od doma i kako je stvar prošla? Jel bilo kakvih problema?
Našao sam ovaj link na SE sajtu koji objašnjava što treba raditi: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...0242&fid=21839
Printable View
Zanima me da li je netko već update-ao soft od doma i kako je stvar prošla? Jel bilo kakvih problema?
Našao sam ovaj link na SE sajtu koji objašnjava što treba raditi: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...0242&fid=21839
Sve OK, skini program, slijedi upute.
Meni je 2 puta sve proslo bez problema.
Eh da, ali vidim da je imatic imao nekih problema sa telefonom iz VIP-a. Moj je isto iz VIP-a, nekodiran, ali recimo naziv internet menija je Vodafone live (druga ikona po redu) a inače tu stoji samo Sony Ericsson ako se ne varam. A prva ikona mi se zove 'Mobilni portal' i to bez obzira dal je meni na eng ili hrv. To me smeta. Da li se to makne updateom?
@imatic: nakon što su ti stavili u servisu novi firmware, da li od onda normalno možeš sam raditi update bez da ti se pojavi vodafone firmware?
Da, moj je isto iz vipa nekodiran ali je imao neke dijelove Vodafone firmwarea, pa kad sam pravio update preko Interneta dobio sam te crvene ikone
http://myforum.lasyk.net/attachment....0&d=1134602830
i u servisu su mi stavili "cisti" firmware bez ikakvog vodafona. Meni je prva ikona sad "PlayNow" a druga "Internet usluge"
Da, radim update bez problema (nekidan sam stavio ovaj najnoviji R1AA008) i sve je ostalo kao prije
Odlično, hvala, onda idem do servisa to obaviti.
Nego kako si im rekao da hoćeš 'čisti' firmware? Bojim se da mi ne stave novi ali opet sa tim Vodafone sranjima...
E da, javlja mi se problem da nakon gašenja i paljenja telefona (npr. u jutro ga upalim) on zaboravi kako sam postavio prečice od joysticka i postavi ih po defaultu...
Pa kad sam dobio te vodafone ikone, onda su mi stavili taj "cisti"
Pa reci da hoces najnoviji bez ikakvog branda da mozes raditi update preko SEUS-a
a sto se tice tih precica, to ti je problem u firmwareu (koji imas R1L ili R1J?) meni se sa R1N035 to ispravilo
Upravo R1N035 i imam....
E onda ne znam, meni se to rijesilo kad sam dobio taj novi "cisti" i to me bas zivciralo, svaki dan sam morao ponovo praviti nove shortcutove
i jos nesto, reci da ti je hitno da ne moras cekati. Kad sam ga predao tamo, rekli su dodji za 2 dana, onda sam ja rekao da sam iz Pozege i da mi je hitno i da moram ici doma, napravili su za 2 sata ;) Ono da ne moras cekati
evo, kad već pitaš za probleme, ja imam jedan manji... naime, i lik od kog sam kupio mob iz oglasnika je imao vodafone brand (to zaključujem jer još uvijek imam vodafone umjesto Quickshare naljepnicu i onaj srednji gumb iznad joysticka ima onaj vodafone znak), ali ga je meni prodao sa čistim firmwareom (to zaključujem jer u softwareu moba nema nikakvih tragova vodafonea - tipa da onaj srednji gumb ide na internet)... ali sad kad sam napravio taj najnoviji update na R1AA008 sve je bilo ok osim što sam izgubio hrv. jezik... eto, to je jedini problem na koji sam ja naišao, ali ti vjerojatno nećeš...
Evo da javim kako je prošlo.
Bio u Planinskoj i sve super. Nisu htjeli odmah, pa sam po dobrom savjetu imatica zjauko da nisam iz ZG i za sat i pol je na mobu bio najnoviji soft. ;)
Dakle, sad nema više onog Vodafone live u meniju, a prva ikona je Play Now, kako i treba biti. Srednja tipka iznad joysticka ide na prečice, a ne na internet. Nadam se da se ispravio i problem sa joystick prečicama, još nisam isprobao.
Sve u svemu, zadovoljan sam! :)
@marke: kaj se nije moglo izabrati da staviš HR soft unutra? (ono da ima HR menije i T9 na hrv.)
ja sam na početku programa izabrao hrvatski, ali ništa.. probao sam jedno tri puta, ali opet ništa
e bas dobro da si uspio ;)= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
koji imas sad firmware, R1N ili ovaj najnoviji R1AA008?
E sad ti je isti kao i moj :)
Najnoviji R1AA008 ;)
šmrc, šmrc... sad svi imate najnoviji s hrvatskim... al ja fakat ne kužim kaj je s mojim, pa kaj ne bi trebalo bit sve u redu, ako je maknut vodafone brand... šta mi je mogo stavit neki drugi firmware osim hrvatskog? a ja ljenčina, neda mi se ići u servis da mi to promijene, a pogotovo zato jer sam mob kupio prek oglasnika...
ako si kupio preko oglasnika to ce te kostati 100-120 kn (ne znam tocno)
a sta ti smeta engleski? ja sam na T630 koristio engleski, makar je imao i hr
ma ne, ne smeta me uopće... super mi je ovak s engleskim.. nego se pitam zašto imam drukčiji firmware od vas? zašto ja baš ne mogu imat hrvatski? i po čem je onda još drukčiji? a čuj, meni je ovaj od kog sam kupio reko da ima garanciju godinu dana i sve to!
a to je valjda neki koji su stavili ovi sto otkodiravaju, koji vjerovatno nije za hrvatsku namijenjen. ne znam. Jesi dobio papir od electromagica? Vjerovatno nisi, onda ti nema pravu garanciju
ne... dobio sam samo ovaj tu listić... evo skeniro sam ga, ima tu na svim jezicima, al nisam htio sve skenirat... čekaj, kaj to onda znači da sam ga ja popušio? da sam dobio aparat bez ikakve garancije?
evo link na sliku: http://tinypic.com/jb0cuv.jpg
Moras imati od servisa ili mjesta gdje si ga kupio ime, pecat, datum... onaj listic posebni. ovo imam i ja= Citat =:
Izvorno postao marke
ti si ga kupio na crno, sad ako ti nesto ode to je samo dobra volja toga hoce ti ga popraviti ili zamijeniti
on je meni dao i neku karticu, sad ne znam jel to od nekog servisa ili šta, to mi je kod starog, ali ću vidjet šta piše tamo... uglavnom , kad sam ga pitao za garanciju, on je reko "da, da, naravno" i dao mi tu karticu... valjda moram njega kontaktirat... ali nema veze sad... zachatali smo ovu temu...
aha, back on-topic
Nego, jel zna ko kad ce firmware za D750 ovaj novi? Ja sam prosao sve forume, stranice, nema nigdje
Jedno pitanje u vezi live update-a
Ovako skinem ga i instaliram..normalno pokrenem i kaže da mi flash player nije dobar, što mi je malo čudno jer sam skinuo najnoviji sa Macromedijine stranice..jel postoji neka caka il...
jel imas instaliran WindowBlinds? Makni sve programe iz System Tray-a. Meni je Window Blinds smetao
Pozdrav svima prije svega.
Pratim vase postove u ovome topicu i imam jedno pitanje.Da li je moguce sa Update Service II programom za nadogradnju softwera staviti bilo koju inacicu softwera ili samo zadnju koja je dostupna?
Naime imam K750i (vodafon brand) sa R1N035 softwerom i nisam u mogucnosti nadograditi zadnju verziju a imam velikih problema sa bluetoothom ( ne mogu ni primati ni slati fajlove a sto je jos najgore telefon mi se totalno zabloka kada to pokusavam) pa bi mi neka druga inacica softwera vjerovatno ispravila ovu pogresku.
Hvala unaprijed na pomoci i pozdrav.
Pozdrav i tebi ;)
e ovako, ne mozes izabrati koju hoces, nego samo zadnju. Imas K750 vodafone? De mi samo reci kakve su ti ikone u meniju.
Za Vodafone i T-mobile nije izasao ovaj najnoviji firmware (za T-mobile znam 100% a za Vodafone nisam bas siguran), moras se malo strpiti ;)
Hvala na dobrodoslici.= Citat =:
Izvorno postao imatic
Sto se tice ikona one su normalne (nema vodafonovih) vjerovatno je softwer vec promjenjen prije nego sto sam ga i kupio.
Predpostavio sam da se nece moci promjeniti softwer osim zadnje inacice sto je zapravo pogreska jer ocito je da i sa istim softwerom svi telefoni ne rade jednako, hocu reci da netko ima neke bagove koje ih drugi nemaju.
jedno pitanje za one koji su koristili program LUll:
Koliko MB je težak firmware za K750i? Koliko on toga s neta skida nakon instalacije i pokretanja programa. Tamo piše da prvo skine neki update od 2 MB, a da su firmwarei od 10 do 65 MB...
I može li se firmware skinut zasebno, pa kasnije 'upucat' u Live Update ll lokalno s harda?
Trenutno sam na kompu sa brzom vezom, pa da sad skinem sve što se da.
LUII? Sto je to? Mislis na SEUS ili?
Da, fulo sam, USll - Update Service ll, ili AKA SEUS
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...0242&fid=21839
Prog ti je kako pise oko 40 MB, sa ovom najnovijom verzijom mi skine neki mali update (cca 1 MB) i tek onda skida firmware
Ne znam, koliko sam ja vidio za K750 ima oko 5-7 MB (imao sam link sa svim firmwareima za SE ali ga sad ne mogu naci)
ne mozes se sa harda skinuti u SEUS2, on to automatski skida s neta
Da... i mislio sam si da nemre FW bit lokalno spremljen... šteta.
Al dobro, 5-7 MB nije strašno ni za dail-up...
da, meni je negdje par minuta skidao taj firmware, i onda update telefona dosta dugo radio
Evo stavio danas najnoviji softwer R1AA008 (privatno) na svoj K750i (Vodafon brand) sve super ali problem sa bluetoothom je ostao isti. I dalje ne prepoznaje druge uredjaje i nisam u mogucnosti ni slati ni primati preko njega, jedina promjena je sto se telefon sada ne zabloka kao prije prilikom pokretanja bluetootha.
Ovo je stvarno za pokidat zivce :freakout: , probat cu ga zamijenit ili vratit jer ocitoda je problem hardweru a ne u softweru.
Neprepoznavanje BT uređaja može biti problem u upravo tim uređajima koje želiš da tvoj K750i prepozna. Provjeri da su ti uređaji 'vidljivi' i isprobaj ih sa nekim drugim BT mobom.
On-topic
Mozda nije problem u mobu nego u softwareu sto si dobio uz Bluetooth, probaj reinstalirati ili skinuti novu verziju ili ti mozda WindowBlinds smeta= Citat =:
Izvorno postao mentol
On-topic
De mi reci kod vodafonovog softvera, jel imas one crvene ikone ili normalne, zanima me
i sad dalje molim samo o K750 firmwareu, a ako imate drugih problema otvorite novi thread ;)
Pozdrav i zelim vam svima Sretnu novu godinu ;) :beer:
Ikone su normalne jer je softwer stavljan preko boxa.
Sto se bluetootha tice tu pomoci nema tako da sam vratio mobitel i dobio novac nazad.
Ne znam sto cu sada uzeti, da li W800i/D7500i ili da predjem na neki drugi brand.
najvise ti se isplati d750 i kupis karticu za nekih 400 kn
Jos malo offtopic, sorry ;)= Citat =:
Izvorno postao mentol
To ti nema veze sa mobitelom, i 90% sam siguran da ces imati problema i sa W800/D750 jel su to potpuno isti telefoni. Mozda je samo bluetooth bio pokvaren na K750, pa si mogao samo traziti novi ili traziti da ti se ovaj popravi, tj. nisi trebao vracati
E sad je dosta offtopica ;)
Taman sam skinuo Update Service,i imam problema!
Nemogu ga instalirat!
Skinem .exe,ekstraktiram ga,pokrenem instalaciju i (tokom dotične) na lijevom boku prozora piše Installing...
http://img446.imageshack.us/img446/8403/untitled2ov.jpg
Problem je u tome što se sa toga nije pomakao već dva sata!
Jednostavno tako stoji. Nema nikakve crte koja se "puni",niti ničega drugog!
Mislio sam da skida neki update,ali mi to zvuči nemoguće jer imam 256kbps Cable vezu,a za 2h bi skinuo i 200MB!
Btw. surfanje nije usporeno,pa zato znam da ne skida ništa.
Šta da radim sad?
:-/
Prekini to, restartaj kompjuter i probaj ponovo ;)
Ne pali! :-/
Jooooooj,stalno neke gluposti s tim kompom!
Poludit ću,e!
:bunny:
onda stavi nove Win. Ne vidim razloga zasto ne bi radilo. Ljudi su imali problema sa updateom, a ne sa instalacijom programa, tako da je to vjerovatno kod tebe greska
Pa piše ti lijevo na kraju da je instalacija završena na ovoj slici koju si dao...
Ne. Tekst mora biti sive boje,koja označava izvršenu radnju.= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Ma,formatirat ću ga! I onako imam problema s njim!
:funny:
nemam, a maknem sve iz traya i isto neće..= Citat =:
Izvorno postao imatic
Tu je slika
http://jan01.imgshare.us/ktjepq.jpg
probaj skinuti najnoviji Macromedia flash
http://www.macromedia.com/shockwave/...ShockwaveFlash
Napisao sam na postu prije da imam najnoviji..ovo mi uopće nije logično..
Koju verziju windowsa koristis? Isto tako je bitno da Macromedin player instaliras i na IE browser i da ti on bude po defaultu jer ja osobno ne koristi IExplorer nego M.Firefox ali mi se Update Service nije htio pokrenuti dok flash player nisam instalirao i za IE.
= Citat =:
Izvorno postao mentol
A xp, koju drugu ;)
Probar ću ovo pa javim...
E svaka čast..sad radi
Ovako..znači problem je taj da nije isti flash za IE i za Firefox...našao sam flash za IE,skinuo i sad normalno radi
HVALA:thumbup:
I javi mi da imam najnoviji softver..pa šta nije izašao neki noviji od R1N035
Dobro da ti radi, al najnoviji je R1AA008, tako da vjerovatno imas Vodafone brandirani mob ili kupljen u VIP-u. Tako da ti jedino preostaje malo pricekati da izade i za Vodafone ili odleti u Electromagic i stavi ga besplatno (ako imas garanciju) ili 100-120 kn (bez garancije)
Kupljen je u Vipu, nije brandiran...a što se tiče Elektromagica znam kako to funkcionira, al nisam baš blizu pa ču pričekat da odem u Zagreb, ili ću probat poslije ga skinut ;)= Citat =:
Izvorno postao imatic
Ful bi se htio rješit gubljenja fileova ono kad kopiram mp3-ce
S ovim novim R1AA008 ces to rijesiti, meni se to vise ne dogada.
Ovak moj je kupljen na crno i ne vidim nikakvih tragova vodafona oce meni dat da stavim novi soft od doma il ce rec da imam najnoviji?I kolko sam skuzio nece mi vodafon stavljat wright?
probaj skinuti SEUS II pa vidi, ako nece, onda ti jedino preostaje u servisu staviti novi (ako stavis u servisu, onda ces poslije moci noramalno praviti update preko SEUS-a)
Ah kaze da imam najnoviji eto jos 100kn troska...
Ovaj najnoviji... UpdateService_Inst_2.2.13.7 ne radi baš kako treba, naime ne mogu ga pokrenuti. Kliknem 2 puta (čak 2 puta ;D) kad se ono miš pretvori u "polu sat" i onda se umrtvi... ništa, niti da se otvori, niti da javi grešku, niti ništa... :D Pa ako netko ima isti poblem neka se javi možda nam netko otkrije misteriju :) Ili ako znate riješenje (misteriju) slobodno napišite... Danke!
dok sam koristio SE W900i imao sam isti problem,ništa od doma -stalno kaže da imam najnoviju verziju već instaliranu(ako uopće otvori) a odem u emsc i evo ti zadnje verzije s hrv izbornikom-svašta
draga koristi SE K 608i a niti njega nemrem od doma nadogradit što deprimira
Treba zato naći stariju verziju pa probat... šta ja znam pa onda kopirat file-ove iz nove u tu staru... šta ja znam ;D
Evo ja slucajno (jos) imam stariji UpdateService koji mi radi savrseno, a nakon ovih prica vise mi se i ne da instaliravati noviji. ;)
Evo ga ovdje: http://www.box.com.hr/stuff/prog/Upd...st_2.2.11b.exe (~36 MB)
Pa ako se netko hoce igrati...
jel to za K750i takoder ???= Citat =:
Izvorno postao ravilov
jer ja imam problema sa tim novim takoder.... kaze mi da stisnem tipku c i dodem na korak poslje da ju pustim i nece mi dalje zblokira mi na cas taj updater i onda mi se vrati na pocetak sami... poludim.... (imam USB 1.1 dal to ima kakve veze ??? )
Nemam pojma. Valjda je. Jedan jedini je bio za skinut.
Danas navecer bi trebao do frenda koji ima K750i (da, i on ima problema sa ovim novijim softverom :( ), pa javim i jel za K750i i jel pomaze starija verzija. ;)
Meni je nepojmljivo da SE izbaci novi service update na site, i da onda nikome ne radi, pa koji je to nemar!
Sada cu probati instalirati onaj koji je ravilov naveo pa Vam javim,skidam ga pa ga idem instalirati
Evo instalirala sam i stavila firmware kaj moram utipkati da vidim koji firmware imam???
Evo pokazuje mi da imam stari firmware :(
*>*<<*<*= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
ili zvjezdica lijevo zvijezdica desno desno zvijezdica desno zvijezdica kuiš? ;)
jesam i imam stari firmware :(
Islo je sve glatko do kraja i imam stari isti firmware
Joj na takve stvari sam ja alergičan, to se meni dogodilo kad sam updateo siemensa, no nakon par pokušaja sam uspio.= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
Možda već imaš najnoviji FW... :-/
ne nemam imam stari.Imam r1n035
= Citat =:
Izvorno postao Compov
Nakon par pokusaja?Ja mogu ali necu da s****m mobitel
Probaj upaliti ugasiti mob... ako opet piše stari probaj ponovno...= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
to je fora sa mobovima iz VIP-a. Ne mozete staviti firmware dok ne odete u EM da vam stave "cisti" firmware. Onda tek mozete praviti update preko SEUS-a
Katastrofaaaa, a mogu li to ovi koji su kupili u tele2 mob? ;D= Citat =:
Izvorno postao imatic
Evo rjesenje za Update Service onima kojima ne radi
c/p sa drugog foruma
= Citat =:
Well in order to make it work, you should download both SEUS2.2.13.7 and SEUS2.2.13.7b together and put each in a separate folder. Then copy the ma3platform.exe from the .7b folder to the .7 folder (overwrite)... and it works! Just run the Update Service of the .7 ! The release the "C" key issue is resolved.
Jedino rješenje je odnijeti u EM.sve to mi ide na živce i to stvarno
Ja imam Vipov odkodiran, jedino od starog vodafone branda je onaj Vodafone live! u meniju, ali bez ikakvih vodafone ikonica i vizualnog identiteta. Da li se na ovoga moze staviti novi firmware i da li se isplati?
U FMA mi pise R1N035. Htio bih ga prebaciti u onaj firmware koji ispravlja groznu gresku sa MS Duo, ono kada se fileovi brisu bez posebnog razloga jer me to strasno iritira? Koji je to firmware i gdje ga ima za skinuti, jer vidim da ova novi i nije u redu.
Evo i ja probao kod frenda na K750i ovaj stariji UpdateService, i sve uredno radi! :) To su dobre vijesti. Lose su da kaze da na mobu vec je najnoviji soft. :( Inace je na mobu R1AA008, jel je to najnoviji? (Nemam K750i pa ne znam.)
Mob je inace kupljen u VIP-u, tako da mi je i to malo sumnjivo (poznati su problemi kod pokusaja flashanja VIP-brandanih mobova). :-/
EDIT: sad sam vidio na nekoj stranici prije ovog topica da R1AA008 jest najnoviji soft.
Mogao sam i prije pogledati. :creep: Sorry...
Tesko je to za reci. Ja sam imao potpuno nelockani i neograniceni K700i, pa je SEUS ipak skuzio da je iz VIP-a i nije htio napraviti update. :( Tek kad sam stavio POTPUNO cisti soft je radilo normalno.= Citat =:
Izvorno postao niksy
Inace IMHO update softa se uvijek isplati. ;) Barem se meni dosad isplatilo.
Taj FW ti je inace R1AA008 (AFAIK). Jedino ne znam je li taj noviji ili stariji od tvog (tesko je to reci prema ovim oznakama... :) ).= Citat =:
Izvorno postao niksy
IMa li neko 2.2.13.7 verziju da je uploada? Hvala :)
kome god sam radio debrand SE mobitela update mu je poslije radio k'o beba, bez obzira bio to K700, K750, D750 ili sl. Sa svim branded softverima postoje teški problemi u svim segmentima
Evo sad sam probao preko SEUS-a staviti novi firmware, ali nece :(. Ocito ga kolje vodafone brand. Nego, ako odnesem svoj mob u EM, hoce mi oni staviti cisti i najnoviji firmware?
Da stavit ce ti cisti novi firmware,pa ces moći stavljati novi firmware.Ja sam pokušala nekoliko puta,i NIŠTA!To je nekakva za***ancija.
Mislim da moras TRAZITI cisti soft. Inace ti stave isto Vodafone/VIP sr*nje. Ja sam tako kod njih flashao 2-3 puta, i nikad nakon toga nisam mogao raditi online update. Tek nakon debrandanja je islo.
Ali nisam bas 100% siguran da ti u servisu stave skroz cisti...
@Irena_zgb, jesi sigurna?
Kako misliš da li sam sigurna?Pa koga da nadjem da stavi cisti firmware?Mislis da EM ne stavlja cisti firmware?
Stavlja čisti, reko je meni lik u servisu da je to preskup mob da bi oni na njega stavljali brandirani soft. Uostalom napomeni da ne želiš brandirani soft gore.
Ok,hvala na upozorenju,WHITEBOY ;)
OK, nisam ovo znao. Ja sam mislio da je njima ilegalno na mob iz T-Mobile-a/VIP-a NE staviti brandani soft, tj. da MORAJU staviti brandani.
Eto, i ja sam danas nesto naucio. ;)
Ok ravilov.I ja sam nešto naučila ;)
Ja sam imao onaj soft koji nije ful brendiran ali ima neke sitnice od vodafone-a i pri updateu sam reko liku da ne želim brand soft gore i onda mi je ono i rekao (da ne stavljaju brandiran soft na njega). No pitanje je kako će to biti ubuduće, s obzirom da mobu polako pada cijena. Recimo i K700 je nekoć bio skup, a sad dolazi u paketima s brandiranim softom i sumnjam da bi na njega stavili nebrendirani... Takvo što je neminovno i za K750 s vremenom... Zato požurite. ;)= Citat =:
Izvorno postao ravilov
No ja vjerujem da ljubazna zamolba može i to srediti.. :)
Evo ja sam se također konačno odvažio i napravio update i sve je prošlo super i relativno brzo! Soft je sad R1B002.
Podaci su svi sačuvani, a tu je i hrv jezik.
U početku mi je problem radio prog jer kao da nije skužio da ja držim tipku "c" i uštekavam kabel... no malo sam prodrmao kabel i onda je proradilo, vjerojatno je stvar u kontaktu bila...
EDIT: nakon paljenja moba i umetanja MS kartice, mob je nije prepoznavao, odnosno nije ju vidio, pa sam je par puta umetnuo/izvadio i na kraju ju je ipak skužio... eto, tek toliko da se zna...
Želim samo reći da i firmware koji dolazi sa W800, kupljen u T-mobil, brandiran isto ne dopušta update, u biti piše da nadograđuje, ali na kraju ipak ništa, ostaje stari firmware...znači nije samo problem sa Vipom, nego i T-mobil-om.
Sutra ga nosim u EM servis, da mi stave čisti.
I još jedno pitanje...mora li se vaditi MS kartica iz mobitela prilikom nadogradnje softwarea?
Da odnesi ga u EM da ti stave cisti novi firmware onda ce ti sve raditi.
Mora se vaditi samo SIM kartica i nista drugo,tako sam čula i napravila
ne mora se vaditi MS kartica, al ja ipak izvadim. za svaki slucaj, jel imam dosta na njoj
Ali mora SIM, ko što veli Irena... ;)= Citat =:
Izvorno postao imatic
Ja sam instalirao najnoviji Flash player, zatvorio Windows Blinds i ostale background programe i opet mi se pojavi ona poruka da je verzija flash playera inkopatibilna!! :dunno:
Pročitaj malo stare postove..ti si skinuo flash za Firefox..odi sa Internet Explorerom i skini flash za njega
Ma, imam flash za IE!
Da li bi mozda rusenje sustava sve dovelo u red?
malo off. Dal neko zna jel izašo novi firmware za W800?
Izasao je i glasi R1CA021, zvao sam elektromagic i veli zenska da ga imaju...:thumbup: