...i eto uskoro INFO sajma...
...hoćete ići... ja idem 11. 11. da vidim ima li što novog, pa se nadam da ću nekog sresti...
Printable View
...i eto uskoro INFO sajma...
...hoćete ići... ja idem 11. 11. da vidim ima li što novog, pa se nadam da ću nekog sresti...
pa šta nije bio prijedlog da se svi nađemo
sto nema opcije: nemogu, nemam love ;D
još nisam ziher al najverojatnije da ću ići ....
@eminem mozda se sretnemo idem i ja 11.11. ........
iako neznam zasto da idem i sta da tamo gledam, ici cu kao i svake godine. navika...
Ja isto...
ako dam ispit 10.11 mozda odem...ako nedam onda idem sigurno!
....LLOOOLLLL
btw-neznam :mega:
Ja da nemam besplatnu kartu ne bi ni išao na Info. Ne isplati se jel se iz godine u godinu ve manje i manje ima za vidjet. To se ne odnosi samo na Info nego i na druge sajmove
Od noviteta svake godine sve slabije i slabije. Jedino sto mogu je potrositi je gomila love, a i to bas ne mogu, jer nesto bas i nisam podebljega novcanika trenutno.
Idem ako mi "tih dana u studenom" :D bude dosadno i ako mi netko prije polaska konfiscira svu lovu koju kod mene nadje, te mi oduzme sve kartice koje posjedujem. Treba mi samo za upad i cugu!
= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
:beer: egzakli.
Da nemam free upad , nebi iso.
al neznam na koe druge sajmove ovo mislis ... ja cu ic na auto show ak ce bit :zzz:
Evo mi (ja i moji lege) okupljamo ekipu iz Osijeka... trenutno ima 20ak zainteresiranih, pa bumo vidili kako će biti i dal će biti, naravno, ako bude novaca, jer mi moramo platiti i nesto vise od 100 kuna put svako...
tak da ono...
hehe...
jos se razmatra
ma idem to mi je 100 metara od radnog mjesta;D
eh da , rekla mi je Lana da si sad na Velesajmu ..
a kako vi to imate free upad?
od best frenda stari radi tam negde u nekakvoj firmi , pa cemo uc na neki drugi ulaz ..samo neznam kak cemo izac na glavni , rec cemo da smo zgubili karticu :retard:
živi bili pa vidili
= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
hm pa izađite na onaj gdje ste ušli;)
E ljudi ajmo se dogovorit da se nađemo negdje tamo na cugi, vidim da dolazi i ekipa iz Osjeka možda, nadam se i iz drugih gradova, pa da napravimo jedno međugradsko okupljanje forumaša jedan dan na infou, ili bar poslije infoa (mislim poslije 19:00h).... Kaj velite na prijedlog?
ajd ak se dogovorite ja dolazim, skup s hrcom ;D
ja sam za da se dogovori dan na koji ćemo svi doć
Gle sad sam još jedini kojeg Info ne zanima...! A kad nije bilo odgovora 'NE' morao sam ovaj drugi odabrati..
Inače bi išao da imam priliku doć u zg..
ja idem u petak s školom ko i svake godine :thumbup:
prošle godine je bilo zanimljivo na prinocvom štandu ;D
Moj stari dobiva godišnju kartu za upad na sve sajmove pa se ja švercam s njegovom karticom :)= Citat =:
Izvorno postao igl
ja jedino mogu doc u petak jer idem s skolom.... i na Infu budemo nekih 5 sati....
ja cu ic ko i svake god. ima onih jeftinih tinta for printer
Ma necu ici he,he,he....
Nego sajmovi su dobri i za one sa kamericama.... evo slike sa nedavno zavrsenog sajma automobila u Novom Sadu ;) (ovo je da mu i Šile skine kapu ;) )
http://img273.imageshack.us/img273/1...m7pm4dx.th.jpg
ja ću ić ako tada budem u zagrebu. kako mi zg baš i nije tako blizu onda čisto sumnjam al tko zna šta će bit za desetak dana! uglavnom ja mislim da neću ništa posebno propustit ako i ne budem išao (hm al naravno kad ja ne odem onda će na 3 štanda dijelit hrpu besplatnih stvari a ja ću dobit *****)!
ici cu sto posto uzet cu najvjerojatnije kartu za sva tri dana. ici cu s frendovima i kinfom. pa cemo svratit i na mobilov stand ak ce se djeliti sta;D ;D
llllllllooooooollllllllll na slliku!!!!!!! :D :D :D
neznam jos dal cu ici, ali vjerojatno ocu
ja idem obavezno, samo neznam koji dan, najvjerojatnije 11.11 jer je Petak pa mogu poslije škole otić i bit cijelo popodne...
ja i hrco idemo u petak....
...odlično, možemo se onda konačno upoznat...= Citat =:
Izvorno postao kinfa
ja idem 11.11 sa školom, krećemo oko 10h i budemo do jedno 17-18h navečer
i mi isto....= Citat =:
Izvorno postao zeus
Ja sam isto 11.11 na INFO-u!
budemo onda bukirali mobilov štand ;D
JA ću isto doći. KAd i ekipa, jer me Info i ne zanima baš.
Tako da najtoplije pozdravljam WBovu ideju :beer:
Samo recite kad & gdje se nalazimo
Ja nemrem u petak... nikako...
...hebiga... a ništa, vi se nađite kad budete mogli, a ja tek iduće godine dolazim autom jer sad idem organizirano sa školom...= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
...a za ove koji će doći u petak - budemo se još dogovorili pa razmjenimo brojeve mobova da se možemo čut...
Evo i ja idem u petak sa faksom, bus besplatan samo upad za INFO placamo :)
ja sam svake godine tamo, pa ću i ove... znači idem
ja cu biti u subotu vjerojatno
ja sam 10-og gore, pa ako ko bude za kofi, javite se...
možda dođem
eto počeo sajam i kak sam blizu već sam bio.....
mislim da je dovoljna jedna riječ da opišem info 2005
KATASTROFA...........
ljudi ako si nemožete sredit free upad ni slučajno
nemojte plaćat kartu jel bi oni nama trebali platit da
dođemo i gledamo onu sramotu od izlagača i ponude!
jedino kaj je vrijedno izdvojit je štand od t-coma stvarno
svaka čast isto svakla čast i na hostesama,hg spot i siemens
ok štandovi i naravno šećer na kraju štad od mobila je stvarno
jedino šta vrijedi na jadnom infu!!!!!!!!!!!!
Pa to nije ništ čudno uostalom B2B dani su od 8.-9.
ma znam ali onaj od prošle godine je još i bio prihvatljiv ali ovaj.........
ušao sam u 10:38 a izašao u 11:20 s time da sam sa frendovima koji
rade na par štandova pričao sigurno jedno 20 minuta,eto znači da
pregledam cijeli sajam mi je trebalo 20 MINUTA!!!????!!!!!
ja mislio ici zbog jeftinih tinti, mislis da se ne isplati?
kažem da ako ćeš platit kartu na kraju ih traži da ti vrate novce;)
ja idem s školom u subotu
evo ja se upravo vratio. katastrofa, lose, bezveze. Ajde kupio sam tinte za printer 25kn za 50ml, to je negdje za 3 punjenja mog canona i250. Kupih i 50 praznih cd-a za 60kn sto nije lose. al se ostalo jako dosadno
di ima tih tinti? da kazem nekome da mi kupi, ako aj nebudem iso
Ne znam koliko je preporučljivo kupovati takve tinte (koje nisu oriđiđi)...
kod mene na Canonu sve radi vec godinu dana bez problema, dok su mi te neoriginal unistile Epsona
bio danas. katastrofa.
Svake godine sve gore i gore.
Ozbiljno? ma svejedno mislim biti negdje sat i pol - dva pa onda u shopping u ZG do navecer ;)
Ja imam canon i250 vec 2 god i nikad nisam (osim prvi put) stavio orginalnu tintu i sve radi perfektno. dobro ne printam sad slike neke kajaznam, ali za tekstove i ta sranja je odlicno. bolje mi je dat 10kn nego 150:)= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
a tam di i prosle godine. nemogu se sjetit koji paviljon al uglavnom tamo di su i princo cd-i. zovu se Refill Centar tak nesto
Koja je cijena upada na sajam? Jel ima kakv popust za studente? Ja ću ići 10.11. negdje u popodnevnim satima...
bas sad citam da nema VIP-a na sajmu.....
= Citat =:
nOsjetno smanjenje sajma najviše se osjeti u izostanku čitavog jednog paviljona (broj 10), čemu je razlog ovogodišnji nedolazak Vipa, a još neki veći izlagači, poput Olympusa, ove godine nisu prisutni na sajmu. Hoće li se INFO-u vratiti vjetar u jedra, ostaje nam vidjeti slijedeće godine, no trend pada zanimanja izlagača za ovaj IT sajam polako ali sigurno opada.
...a da...sad mi se uopće neide...= Citat =:
Izvorno postao muras
pa nebi ni ht bio tamo da nema interneta kojeg sad i reklamiraju
jel mobova gotovo da i nema,ali ponavljam paviljon im je mrak
prva 2 dana 40 kn, a onda 20.= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
Eto ja bio danas i da potvrdim. KATASTROFA.... Ne da je loše nego je užasno loše. Išao sam tamo, a nisam apsolutno ništ vidio. Tu i tamo koja dobra hostesa i ništa više
zašto nema VIP-a??? prošle godine je kod njih bilo najbolje...barem meni...
a jel ima Info Gama kao prošlih godina ili su i to ukinuli?
Mislim da je info gama u gamer paviljonu. Ja nisam išao tamo jel me baš i nije zanimalo. A što me najviše začudilo nigdje nisam vidio Tele2, H1, Optimu. Pa to mi nikako nije jasno. Pa bar bi njima trebalo biti u interesu da se tamo pojave= Citat =:
Izvorno postao Crash~Override
zna li itko koliko je na Interliberu cijena Štulićeve biografije, tj. jel se itko zainteresirao za tu knjigu?
svi kazete da je katastrofa, dal da uopce idem hm.... :-/
citam naslov u jutarnjem danas, 'Bogat sadrzaj ove godine na INFO sajmu'.
mozda da zbog te tinte odem, original mi je uzasno skup pa mi ovako i sa ulaznicom ispadne jeftinije
Vjeruj mi ne isplati se ići. Možda samo zbog te boje ali ništa drugo= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Koliko bi me izasla sva tinta za Epson CX3650? ajmo otprilike?
Među štandovima na ovogodišnjem zagrebačkom Info sajmu nabasali smo na jednu zanimljivost. Naime, tvrtka Operacijski sustavi je na sajmu (paviljon 11, štand 22) organizirala natjecanje u kojem svatko tko u sebi ima hakerskog duha može pokušati provaliti na računalo sa instaliranim SuSE Linux 10.0. Računalo nije osigurano posebnim mjerama, već je samo konfigurirano onako kako bi to trebao učiniti svaki korisnik Linux računala, što ne znači da je na računalo jednostavno provaliti, ali niti da je nemoguće. Zainteresirani hakeri mogu pokušati provaliti sa bežične mreže ili prigodnog "Crack The Box" klijenta, a detaljne upute natjecanja mogu se pronaći na samom serveru. Tri najbrža hakera bit će nagrađeni prigodnim nagradama, ali tvrtka vjeruje kako je
najvjerojatnije da nitko do kraja trajanja sajma neće uspjeti provaliti na njihov server. Hakeri, na vama je red!
preuzeto s monitor.hr
m, nagrada... LOL... moram probati, nemam ništa za izgubiti...
btw, kakva je atmosfera na sajmu, odnosno koliko je vrće ili hladno u salama...
ne obazirujiće na hostese (one povisuju temperaturu) nego ovako opčenito, koliko mislite da ima st C na sajmu...
idem sutra ujutro s razredom...
ja idem u subotu sa razredom.. od 10-13 na sajmu, a poslije od 13-19 u gradu..
bit će cuge..
Ja bio danas popodne, info je teška pušiona... @krumpirko, ja bio u kratkim rukavima, no ja sam čudan... :)
Bio sam jucer na sajmu. To je takvo sranje da vam ja to ne mogu opisati. Ako odete u hgspot, imatri cete više za vidjeti!
:bat:
...i da, na kraju otkazao putovanje, malo se izvukao na bolest (što je istina) i tako...= Citat =:
Izvorno postao Eminem
...eto, ove godine me ipak neće biti...
Evo bio ja danas i razočarao se totalno, sve prošao cca za pola sata, najviše se zadržao na interliberu. Prošao pokraj Mobilovog štanda nisam vidio nikog poznatog(znam kako neki izgledaju zbog fotki na forumu) i to je to. Razočaravajuče i to još više od prošle godine.
ja sam danas bio... info je sranje.... ali bilo je ZAKON.... isao sam na INFO samo zbog drustva....
alo do koliko sati je otvoren info?
mislim da je do 20 h
a dajte ljudi... kaj je tak glupo tam? ja idem sutra
Heh, kad citam ove komentare necu vise zaliti sto sutra ne mogu doci iz Banjaluke (BiH) u Hrvatsku da vidim sajam. :)
A ima li tamo ista da se prodaje, tj. neka snizenja npr. fotoaparata (konkretno Canon) i komp. komponenata? I da, da li je to samo sajam IT ili ima jos nesto, npr. knjiga?
Prosvijetlite neupucene. :D
...bude i fotića, al za kupnju neznam...= Citat =:
Izvorno postao FLASHY
...a što se tiče knjiga - uz Info postoji još i Interliber - sajam knjiga...
Ma ono to je IT sajam a na sajmu Chromos, Ina, onda neki za razminiravanje i tak :D= Citat =:
Izvorno postao FLASHY
A za knjige ti je Interliber. Za Interliber je besplatan upad
info je katastrofa.
imas 2 paviljona, bez veze, jadno, nemas nista za pogledati, 2 standa, bez veze.
ja vam kazem bolje ne idite, nemate sto propustiti.
da sam znao da je tako nebi isao nikada.
bojim se da me info nece dugo vidjeti....
pa trebao si pročitat postove onih koji su bili;)
evo javljam se sa info sajma... dobro je... k tomu još šta sam našel komp! pa nije tak loše... a možda je meni super jer sam prvi put tu;)
Zato ti i je dobro. Info je bio prije par godina jako dobar. u zadnje dvije godine se jako pokvario. A to najviše zato što ZV iz godine u godinu povečava cijene štandova pa nije ni čudo što je tako jadno= Citat =:
Izvorno postao ipavli19
ja sam bio jučer od 14 do 16:30, bilo je jadno, sve sam prošao 3 puta, samo da ubijem popodne,a najviše sam se zadržao u Playboxu gdje sam razgledavao puške i one dvije trebe koje su plesale na podiju uz muziku nekog jadnog DJ-a...
Na Mobilovom štandu je bilo rulje u p.m. , a i hostese su bile NICE...
Najviše me je raživcirala ona prokleta gužva, brijem da je 90% posjetitelja bilo na izletu s školom... Ali ak niš drugo, barem sam se nagledao trebi... :)
ja nisam ni bio :)
Evo bio sam danas...
dojmovi su oodlični... mislim, sajam je qrac, ali ja sam iz svega toga uspio izvuči mnooogo dobroga...
evo za 1H sam pregledao cijeli INFO, a onda sam se sa dva frenda zadržao na PCCHIPovom i OPSUSOVOM štandu "Crack the Box" nekoliko sati.
Ponieli smo sve što nam je trebalo za Hack u računalo...
NAAAJveći bed je bio, što je netko točno 1H prije nas iskoristio foru da u bazi upiše svoje ime i prezime i time ostavi trag... običnom uporabom phpMyAdmin-a
mislim LOL
naravno, kako je po pravilima da se mora za svaki upad koristiti druga metoda, znali smo jos 3 metoda 100% do uspjeha...
i sad, prva je da pokrenemo bootabilni Windows XP PE i sa njim lako udjemo na linux, te pisemo po njegovim particijama kaj ocemo...
drugi nacin je bio da preko hirena CD-a bootamo komp u DOS i time imamo pristup serveru...
i 3 način koji nismo pokušali je bio da napravimo php skriptu, spremimo je pod htdocs na index.html, koja će pri posjetu stranice ostavljati cookie na računalu i time unijeti naše podatke... (bez traga)
za prvu opciju, kad smo bootali cd, pojavila se greška...
vadimo cd vanka, kad ono 3 rupe na CDu i zato nemože zbootati sve.
Hiren nismo imali kod sebe, a nijedan čovjek koji je imao mogučnost skidanja 400kb/s (wifi, hotspot itd) nam nije htio skinuti pišljivih 40MB... te smo time spušili i na tome...
za 3 opciju jednostavno nije ostalo vremena...
ali bar smo lijepo popričali i iznjeli svoje ideje jednom članu opsusa... i sve se to činilo vrlo dobrim...
heh...
sljedeći puta, ako bude ovo, a on kaže da vjerojatno neće, ipak se trebamo bolje pripremiti i sami donijeti svoje kompove i rasturiti taj fcking SuSe, a tad možda i 11
nakon završetka smo išli slikati hostese, koje su se doslovce lijepile za objektiv... LOL
a posebno mi je bilo ono na HPovom štandu, daju ti fotoaparat HP i ti možeš besplatno slikati neke manekenke dok poziraju, i onda isprintati te slike...
e dok držiš fotić, ruka se trese, postaje vruče, onda ona pomjeri ruku, razotkrije jedan dio... mislim LOL
no u biti eto to i hostese su super...
a moj fotić, hvala Bogu, ko magnet...
bilo je užasno, nisam imao ništa za vidjeti, sranje..
@krompirko ocemo slike........ :thumbup:
Naravno, te slike ćeš sad fino negdje uploadat u punoj rezi, pa da i mi ostali možemo malo uživati u tvojem 'djelu'... ;)= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
fakat, tko ima slike nek ih negdje uploada, tao da svi možemo uživati... ;)
one hostese od HgSpota su bile mmm dobre, uživao sam ih ispitivati o matičnim pločama i sličnim stvarima, pa dok su se saginjale po kataloge i prospekte, tako se lijepo vidjelo u njihov dekolte... ;)
al sam pervertit do Boga... :) :) :)
čije su bile one hostese u crvenom?!?
e da dobre su bile one zastavice na mobilkovom štandu one gore kaj su visjele,kaj je pisalo,zaboravih!?!se išao 'ko zaletit na onog alena iz bb-a osim mojeg pijanog razreda!(ipak je to bio petak) dobra je bila i stefany tj. stella
E ja ono dođem do autronica, a tamo sjedi jedna hostesa, e mogo sam se samo tako oblizad ono koliko mi jezik ispao, i sad oću ja nju promatrati, a gore X1800Xl vrti demo, ona ili grafička, ona ili graf, graf ili ona... jooj i onda odem, predobro...
tek kad sam dobio fotić, vračam se da ju nađem, i nje nema...
a loool
e stvarno
mljaaaac...