Mislim da je naslov jasan,samo je na vama da odgovorite na anketu.Ja koristim za sada samo brzinu 384/64 naravno imam flat rate do kraja mjeseca.
Printable View
Mislim da je naslov jasan,samo je na vama da odgovorite na anketu.Ja koristim za sada samo brzinu 384/64 naravno imam flat rate do kraja mjeseca.
jel to mene opet moj web preglednik zahebava ili fakat nema ankete??? ;D
Ja isto koristim brzinu 384/64 i to mi je sasvim dovoljno...već i s njom imam mjesečno po par Gb skidanja gluposti, a kamoli da uzmem nešto brže...
Malo sam zakasnio s anketom.Sad je ima
ja cu koristit za max. 2 tjedna 384/64 + 5giga
Kod mene još nije dostupan (a jedno vrijeme još ni neće biti) :cry:
Da mi je dostupan bih koristio 384/64 sa 2 ili 5GB prometa.
btw. Povremeno koristim (svake subote) 1536/192 sa 10GB prometa :D :D :D
ja ću ubrzo imat ovaj od 384 sa 5 Gb. čekam samo da mi to dođu spojit. trebalo bi bit ovaj tjedan. mislim da će mi to bit dovoljno(nadam se)!
Vi koji budete uzimali uzmite na Max ADSL danima u svom gradu zbog flat ratea
ja imam 384/64 512mb jerbo nemam, a ni moj starci para da placaju nesto skuplje, jedva i ovo...
mjesecno napravim 3-4 paketa
plaćam 384/64 to plaćam
a kad zatreba imam šifru za flat rate od frenda;D
Ja imam 384/64 sa 512mb
jel se lako predje sa paketa na paket?
kaj ti onda nije jeftinije uzeti 2gb?????= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Bolje se preplatit na najmanji paket(384/64 512mb) pa kasnije ici gore jer ako se preplatis na veci nemozes ici dole!
@coma_zgb na drugi paket pređeš bez problema,samo na netu klikneš ili ih nazoveš
e sad jedno pitanje: Jel moguce recimo da ja sa svojih nekoliko frendova uzmemo jedan flat rate paket i koristimo samo taj username i pass, svima ce biti racun za 0 potrosenih mb-a???
da ,ali online moze biti samo jedan od vas.
Ja sam na 768/128 sa 5GB prometa
Ja ću uskoro imat 384/64 2Gb do kraja 5 mj. sam čekam da me nazovu.
384/64 + 2GB paket, od ponedjeljka ga imam
ja imam 384/64 i to 5 gb a prosli mjesec sam platio flat i skinuo sam 75 GB u cijelom mjesecu
Sanader svaka cast - nije niti to lako!
Danas sam saznao da imam i idući mjesec flat rate zato što bi kao bilo nepošteno da netko dobio ADSL 29.5 i da ima do kraja mjeseca pa su prebacili na oba mjeseca
Evo ja imam od 9.5 ADSL i skinuo sam dosad 3.16 GB (3392271977 B)
Ja sam se već izguštirao jel ga imam već godinu dana tako da sad imam tek 1.2 GB
mislim da bi se dalo raspravljat o tome sto ce vam brza veza od 384 ako nakon flat-a nemate u planu bavit se downloadom, vec normalno surfanje. za koje je 384 sasvim dovoljno.
da je dsl jeftiniji nebi nista prigovorio, al dobro nismo svi isti po pitanju nasih financijskih mogucnosti al cu vam rec da u mojoj kuci svaki mjesec na racune (telefon,internet,mobitel x 3, struja,voda itd) ode po 2000kn tako da nazalost nemam u planu ici na brzu vezu
rekao bih da je u mojoj kuci internet najpodcjenjeniji od ovih kako da kazem, usluga (naravno sa strane staraca) u suprotnom bi sigurno dobio vise mjesta za internet na racunu.
A čuj meni je prije dok sam bio na modemu račun samo za internet bio 500 kn tako da mi se u svakom slučaju ovo isplati jel me sad košta 300 kn, a za režije da ne pričam. A i nemam potrebe za neke velike downloade jel na faksu imam 100Mbit vezu i tam skidam sve veće stvari= Citat =:
samim time sto smo presli sa modema na dsl smo postali ovisniji o internetu to se nemoze porec, a sa time se mnogo toga mjenja...
kada bi i kod nas flat rate sa nekom superbrzom vezom bio jeftin, uf skidalo bi se naveliko... pa cak i kada neznam sta da skidam (prisjetih se flat dana) opet bi nesto skidao.... i skidao... uvjek nesto iskrsne neka pjkesma neka igra neki film. a da je tako, ti bi na faxu vise ucio a manje surfao, i samim time bio bolji ucenik :thumbup:
za jeftiniju hrvatsku! :beer:
ja ga vec imam 4 mjeseca i prosli mjeseca sam uzeo flat ali za tako puno skinut sam morao biti na netu spojene sve dane pa i cijele noci. Sada sam se vec izguštirao
Pa da. Dosadi ti. Nemaš više šta skidati. Ja sam smanjio promet baš zbog faksa jel na faksu dnevno skinem oko 500 mb jel nemam veći memory stick :) Kad uzmem novi laptop bit će i više :)= Citat =:
Izvorno postao Sanader
opako! a piše ti u ugovoru da te -Comm ože isključiti s mreže ako previše skidaš... tako da se ne začudiš.= Citat =:
Izvorno postao Sanader
Kako sam krenio nikako se neću "izguštirati" već sam ja sebi u notepadu napravio velik popis filmova,spotova,pjesama,igara koje trebam skinut
ma to ti samo per forma piše na papiru ali nikoga ne iskljuce jer znam da moj prijatelj ima bržu vezu pa je u jedan mjesec skinuo 140 GB i nitko ga nije opomenuo= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Čekam spajanje 768/128 brzine i flat paketa... uzeo sam flat čisto da nemoram mislit o cjeni, gigabajtima i inim stvarima... ako treba nekaj veće da mogu skinut. Sada imam na ISDN-u račune minimalno 800 KN neta.. tako da mi je ovo super.
da super ovo će ti biti preporod!
Je... 500 KN fiksna cjena mjesečno, flat, rokaj... poskidat gro serija kaj mi treba pa ćemo onda vidjet dali ću zadržat paket i brzinu.
Skidat ćeš ti serije dolje, da da...a "edukativne" filmove si zaboravio :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao target
nemogu vjerovati. pa koja je to fora. ako imas flat kaj njih briga kolko skidas!??!?!= Citat =:
Izvorno postao Inovator
oni su u svoju obranu naveli, rasterećenje mreže, recimo solidarnost prema drugima, jer kao trenutno nisu u stanju posluživati poveći broj korisnika!= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
uglavnom, krađa, platiš im, a oni opet zadržavaju pravo zakidanja
pa ako nisu u stanju podržavati veći broj korisnika,nek ne izlaze s takvom uslugom!
Pa to je smiješno!
Ako već hoće tako ograničit,moraju to točno definirat,a čim to naprave,to nije više flatrate! Krađa i pljačka!
Stvarno ne mogu vjerovat!
To ti je flatrate sa ograničenjem :D :D= Citat =:
Izvorno postao ihaladin
To ti se zove monopol
To nema veze s monopolom, jer navodno i Iskon ima isto "pravilo".
to se zove fair use ;D= Citat =:
Izvorno postao zeus
evo pošto se prvi puta javljam u ovoj temi ja imam 384/64 5gb.
Mislim da to nije OK...
P.S. to nema veze s monopolom:)
kako ne?Prvo oće sve dovuć sa cijenama i tim i onda daje flat sa ograničenjem
A još kaj mi je najbolje oni su tvrdili da će do ove godine skupit 100.000 korisnika a imaju ih tek oko 30.000
Ako se preplatis na tu brzinu i flat neces moci dole 12 mjeseci!!!!= Citat =:
Izvorno postao target
Znaci 12mj 500kn za net, ali mozes napravit biznis i prodavat okolo promet npr. 10 dana 150 kn!
Ajd ja vas molim a ne moderatori da neidemo puno offtopic,oko takvih stvari se ide off ali nisam razmišljao da stavim u čataonu
ne samo da su tvrdili, već su se obavezali s Vladom da će imati 100 000 do 31.12., a trenutno ih je 29000...ne znam samo koje su protumjere ako ne uspiju, što definitivno neće, mada će sad uskoro opet rušit cijene= Citat =:
Izvorno postao Skyward
Zalete se sa obećanjima, a tehnički nisu u stanju ispuniti ga. "Nemamo dovoljno kapaciteta, bla, bla..." I baš me zanima koja bi kazna mogla biti ako ne ispune kvotu. Mada, tko bi mogao doći do točnih podataka. Oni u javnost mogu izaći s bilo kojom cifrom.
384/64 sa 2GB, i služi me solidno, ali uvijek malo prekoraćim. ups..
ajde pošto sam tek dobila maxa (512mb)zanima me ovako:kaj se računa pod 512 mb,naime piše mi ovako:preneseno podataka>primljeno(517,13)-poslano128,20mb.Promet> 645,33 mb.Kaj je s ovom akcijom neogranićeni promet za 1 kn????? Fala:wstupid:
Pod promet ti se računa upload+download.U ovu akciju spadaš ak si se prvi put spojila u devetom mjesecu tj. u vremenu od kad traje akcija.
jesam 6.9...znači vozi Miško!!! THX;D= Citat =:
Izvorno postao davor
384/64 2GB paket
Nakon tri mjeseca flat rate nisam nikad došao ni blizu 2GB. Nemam vremena visit toliko na netu.
ja sam tek na onoj listi sad kad če doći rekli su negdje na proljeće.................no coment.........
Da mi čemo doći na red kad prođu sve akcije moguče...i onda čemo platit i priključak 500kn...Tako sam prošao i sa Isdn-om;D= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
ja koristim 384kb/s (u biti, po novom, 512kb/s) i 2GB. ali moram priznat da cesto provjeravam da se ne zaletim s downloadom... vrlo bi rado preso na vece pakete (flat rate mi je san snova), ali znate kak je... nema se penez...
Jel se to meni čini ili među odgovorima uopće nema najniža brzina (512/129) na flat rateu?
istina, oko sokolovo
Znam da nije baš odgovor na temu (nadam se da se nitko neće ljutiti ) ali imam jedno pitanje za vas koji koristite taj start paket ( najmanji).Pošto razmišlajm o max adsl-u,zanima me dali ima tu nekih caka sa plaćanjem.Da li su stvarno instalacija i modem kada ga priključe po 1 kunu ( uz ugovor na 12 mjeseci ) ili im moraš nešto naknadno još platiti,te da li je mjesečna naknada samo tih 99 kn ( prvi mjesec 153 ) ili još moraš nešto dodatno platiti?
Zahvaljujem
nema caka. kad ti istekne 2 mejseca flat, sve placas prema vazecem cjeniku.
Kako Killa i rece...nema caka!= Citat =:
Izvorno postao pepelepe
Dakle ispunis online zahtjev, predas ga u najblizi T-Com centar i kroz mjesec do dva, a negdje i prije, dodje ti covjek doma i instalira ADSL modem, prikljucii isproba opremu. Na tebi je da si navedeno spojos na racunalo i tu je prici kraj.
Sto se placanja tice...ovisi o paketu. U najjeftinijoj varijanti, dakle sada je to, posto su besplatno povecali brzinu, 512/128 uz paket od 512MB ukljucenih u mjesecnu ratu, kosta 99kn/mjesec. S time da prva dva mjeseca placas samo 79 kn a nakon prva dva mjeseca sto ti istekne flat rate placas dalje punih 99kn.
T-Com se obvezuje instalirati sve u roku od 30 dana...= Citat =:
Izvorno postao Bimbi
poštovanje
Samo ako imas vezu u T-com-u ce ti instalirati u tom roku.Meni su instalirali nakon par dana od predavanja zahtjeva:bunny: :bunny: :bunny:= Citat =:
Izvorno postao Inovator
EDIT: izmjenio sam opcije u anketi, da budu up to date s trenutnim stanjem, a i da ne zbune one nove koji dođu, htjeli bi glasovati, a nema njihove brzine;D..
usput, prvi tjedan čekanja instalacije mi je prošao..još 3, pa ih tužim za nemarnost
Tako su se i meni ljetos obvezali, pa je trebalo 10 dana ekstra, kao radi godišnjih odmora. Sad bi mogli na skijanje. ;D
i meni su preko 30 dana (onda je škola počela)
I da li se isplati sada uzeti max adsl ili možda da pričekam koji mjesec,dva pa možda bude nešto jeftinije i veće pogodnosti?Kaj mislite?
nemojte cekat ljudi, zivot je samo jedan, navalite!
pa ako sad uzmes ionako neces placat promet 2 mjeseca a onda mozda budu snizili cjene...
A sad i flat i DVD? Ili samo DVD?= Citat =:
oboje! samo neznam kakvo to smece od dvd playera uvaljuju...
Ne. Samo smeće od DVD playera se dobi= Citat =:
Da, evo bas sam pogledao na njihovim stranicama i nigdje se ne pojavljuje flat 2 mjeseca. (a meni bi bas dobro dosao DVD jel imam one LG medu prvima koji su izasli koji podrzavaju samo DVD bez ostalih formata :()= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
mada? onda se ispricavam! pa stalno je bio flat pa sam mislio da ga nisu ukinuli...
a misliti je drek znati :)
Player je DivX:jump:
mislim da sam vidio na iskonovim stranicama da oni daju i dvd i 2 mjeseca flat rate ;)
Usput, ja definitivno cekam H1 ili ovaj WiMax
šta, misliš da će bit neš bolje? il jeftinije? ja sam trenutno na maxadsl-u, al sam "odradio" ugovor od godinu dana (nemogu vjerovat da je tak brzo prošlo) tak da bi se i ja mogo prebacit ak bude bilo isplativije... al stvarno moram reć da sam jako zadovoljan s maxadsl-om, nije ni tak skupo... a kad se očekuje ovo dvoje da bi moglo startat?= Citat =:
Izvorno postao SEguy
wiMax nece skoro, H1 bi trebao uskoro...
ja sam takodjer odradio ugovor ali nebi se slozio stobom da i nije tak skupo, ako pogledas cijene dsl usluga vani (slovenija,njemacka...) doci ces do zakljucka da ti je zao sto zivis u hrvatskoj a ne negdje vani :) :D ;D
kod nas cjene adsl-a definitivno nisu male,niti je povoljno....ali kroz sljedečih nekoliko mjeseci situacija bi trebala krenuti nabolje,a wimax če komercijalno startat na prolječe
definitivno ce krenuti nabolje, pojavom konkurencije se dogadjaju tako lijepe stvari za nas korisnike :angel:
dobro, mozda ste malo predoslovno shvatili "nije skupo"... mozda sam trebo rec nije tak skupo... a sta ja znam, meni je stvarno cijena ok... i ne kazem da nebi trebala ic dolje, al mi trenutno stvarno ne smeta ovakva kakva je... a sto se tice tih usporedaba s EU, ostavite se toga, duze cete zivjet... uzaludno je...
pa i rekao si 'nije tak skupo' :)
al je, dosta je skupo. a cjena se nije spustala... ma ja jedva cekam da krenu i ostali i da konacno naprave svoju infrastrukturu da neide preko t-com, njima treba ukinut sve ovlasti dovoljno su mastili brk svih ovih godina
Koja je razlika između max adsl-a (XXXLadsl ) sa iskona i ovog od T-coma,ovi na iskonu daju uz dvd i 2 mjeseca flat rate,kao što je i gore navedeno,pa zar se onda ne isplati više uzeti ovaj xxxladsl?
ok, onda ispravka... nije prepreskupo... ali mislim da si shvatio sta ocu rec... ako njih pitas za snizenje cijena oni ce rec da su povecali brzine i da to racunas kao popust, tak da nemoj racunat na neke popuste u blizoj buducnosti. ja (a i vecina nas) bi vise voljela da su povecali pakete umjesto brzina...= Citat =:
ako u iskonu stvarno daju i dvd i flat 2 mjeseca onda uzmi od iskona! jedino znam da iskon naplacuje helpdesk a t-com ne... a koga to briga= Citat =:
Izvorno postao pepelepe
mislim da se varas...= Citat =:
Izvorno postao marke
sta mislis pod 'blizoj buducnosti'?
mislim da ce cjene pasti kada optima i h1 krenu nudit dsl
da, jedino u toj varijanti bi mogle past cijene... htio sam rec da oni sami od sebe sigurno nece inicirat neke popuste... ali nisam ni siguran da ce dat vece popuste i odmah nakon dolaska h1 i optime, barem ne u prvo vrijeme... pogledaj jesu li napravili kakav veci popust od dolaska tele2 u mobilnoj telefoniji, osim onih 35lp pola dana sto mi i nije nesto...
sto se tice tele2, on je uletio sa puno nizim cjenama razgovora i nizom cjenom sms-a. ako tako bude i sa optimom i h1, ja prelazim na njih. nemam razloga biti na t-comu. kao sto sam i sa vipa presao na tele2. nije to samo prelazak radi manjih cjena vec zelja za promjenom...
= Citat =:
pa koliko ja znam iskon helpdesk je na 0800-1000;)
nemam pojma tako sam cuo
kod iskona imaš free koji ti radi do nekog vremena (mislim od 8-22 ili tak nešto), a onaj koji se naplaćuje radi cijeli dan i noć
da, pa normalno da cu preci ako ponude nesto dobro posto sam odradio ugovor s t-com-om i sav sam sretan... sad jedva cekam ove druge da ulete s nekom ponudom ko tele2 i onda mi od tog mutavog slova T ostaje samo fiksni telefon, a i njega bi se mogo odrec... mislim, prec na drugog operatera, a ne bacit telefon= Citat =:
potpisujem...= Citat =:
Izvorno postao marke
ja imam 512/128 2gb paket (iskon http://i1.tinypic.com/mn1ged.gif) ..premalo :-/
trenutno sam na dečkovom flatu.. :D još par dana i gotovo :cry: :cry: :cry:
Mislim da sam to već spomenuo, ali ova akneta nema nekog smisla kad nema vrlo važne stavke među ponuđenim odgovorima: 512/128 Flat. E, tu imam.
hmmm... evo ja sam friški user adsl-a i imam paket 512/128 sa 2 GB prometa, ali već nakon par dana vidim da je to stvarno premalo!
Za čas se ti megabajti množe! Strava... Vidim da ću se morat ograničit samo na skidanje mejlova i povremeno forum, download u većim količinama mogu zaboravit...
..da začas se nakupi ,kod mene još po koji paketić;D
pa kak ti nije dosta??????= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
kaj ti skidaš s tim adsl-om
Ja imam 512/128 i 512MB, s tim da mi tece drugi mjesec flatratea. I stvarno ne znam kako cu kad isteknu ta dva mjeseca, vidim da tih 512MB koristi samo za surfanje, pa sam Google Earth trosi prometa ko blesav...