Arhiva tema koje vrijedi sačuvati
U ovom malo podužem tekstu ću objasniti kako instalirati i koristiti Phoenix Service Software namijenjen za održavanje, nadogradnju i podešavanje Nokijinih mobitela. Zašto Phoenix? Osim što vam omogućuje dodavanje zadnje verzije softvera na vaše mobitele, samo uz pomoć CA-53/DKU-2 USB kabla,...
Kao što znate (ili ne znate), sve motorole vXXX serije (v300, v400, v500, v525) može se softverski upgrade-at na v600 (a i v600 se može upgrade-at novom verziom softvera, tako da je up-to-date). Ja ne mogu preuzet nikakvu odgovornost za vaše mobitele, što god se desilo... Ja sam to napravio na...
Evo raja jedan dobar link, ako ne zelite koristiti svoj vip web prostor jednostavno odite na --> http://www.frankenau.com/oberflaeche/image.localnet-systems.de/ is uplodajte sliku na net . . . sve to free! imaju neke manje slike kojim birate velicinu, nek vas to ne zabrinjaje, na linku kojeg sam...
(A)Registracija i postavke (SAMO PRVI PUT) 1. Pođite na http://s60.vgooo.com:801 i pritisnite označenu opciju 2. Ispunite polja (ja sam u polja stavio prijevod) te pritisnite zeleni gumb 3. Kada Vam iskoči prozor pritisnite OK
U prva dva posta je objašnjeno hakiranje preFP1 mobitela (znači ovaj postupak NE radi sa mobitelima koji imaju FP1 ili FP2) U postevima broj #5 i #6 i #7 je objašnjen postupak hakiranja Symbian Nokia mobitela, koji isprobano radi na FP1 i FP2 modelima EDIT: Napomena moderatorima, ako može...
U ovoj se nalazi tutorial za instalaciju Garmin Mobile XT 5.00.50 ( ili 20, 30 i 40) te tutorial instalacije Mapsource-a, karti za mapsource i objašnjenje kako prebaciti karte iz mapsource-a na mobitel. Instalacija Garmina 5.00.50 (napomena: Postupak instalacije garmina 5.00.20 i 5.00.30 i...
Nemoj te se zeznuti i pokušati uvaliti foru svome drugu:
šta mislite jeli ovo moguće ili je neki zajeb? :hm: ovako, na "kupiprodaj" online oglasniku sam našao nekog tipa koji prodaje navedene telefone...i ja mu pošaljem PM u kojem stoji: a on mi odgovori ovako:
Prije snego sto pocnete sa hackiranjem / modanjem mobitela pogledajte ovu temu: Hack / Mod - Rasprava, problemi Tu postavljajte pitanja, raspravljajte o modovima itd... U ovoj temi postajte samo kad nadjete neki hack / mod kako bi bilo preglednije i lakse za snalazenje. Hvala na razumjevanju....
Sve je više špekulacija da nas u narednim mjesecima 2008. očekuje naslijednik iPhone-a, a to je 3G iPhone. Živi bili pa vidjeli. Što mislim da će pridonijeti većoj prodaji iPhona (3G modela) u Europa gdje je 3G mreža razvijenija nasparam USA i gdje se sve može prodati, barem ono ljepo upakirano.
Naime, na ekranu imam kao neku vertikalnu liniju koja je posebno izrazena kad je ekran jednobojan. linija je siroka oko pola cm i bas bode oci. kao da fali boje na toj liniji. jel zna netko di je problem?
Da li netko možda zna kako podesiti opcije za WLAN na iPhone-u kak bi sve šljakalo? Naime, spajam se na jedno zaštićenu mrežu i sve radi kakspada, ali je signal dosta slab. Hoću se spojiti na svoju mrežu doma (koja je zaštićena) i upišem ispravnu šifru, ali se ne želi spojiti. Prije sam imao neki...
daklem,I am thinkin of buying Moto V550.prvo pitanje,jel ima ko kakvog sigurnog dobavljaca za preporucit(il nesmijem postavit takav zahtjev ovdje,sorry) evo pitanja. 1)jel ide kao ringtone midi fajlovi.to pitam zato kaj imam gro midija ,koje sam dobio sa karaoke plejerom (oko 3200...
Pa čuo sam da Mobyfan-ici e-mail radi.Meni ne a probao sam sveeee!!!Ima još tko kome radi?
Read New SMS While Key Locked Firmware : SL45 v5601 Author : SL45_6688i Release : May 18, 2003 Read new SMS by Left Soft Key while keypad locked. Keypad still locked after reading. 3B07C8: 46F81F00 FAC770D8 27D870: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF...
http://forum.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?threadid=88270 tu su svi linkovi...
Za korištenje Java midleta "FlashSMS" na M(T) 50 i C 55 koji nemaju pristup Flex memoriji iz menija treba aktivirati Siemens service code generator i pristupati flex memoriji kroz servisni meni. Znači prvo u Igre i više izborniku pokrenemo FlashSMS i napišemo poruku, zatim ju spremimo sa...
Eto ja se potrudio to kolko tolko pojasnit.. :) Nisam imao bas vremena to dotjerat u neku super stranicu.. ali nadam se da ce sluzit svrsi. Ako bude ikakvih pitanja.. Pomoci cu ako znam :) Eto. http://www.sl45.funurl.com/
Zasto mi uvijek zvuk zvonjave stavi na "postupno pojacavanje" kad sam mu selektirao NAJJACE? Verzija softwarea je 19. Kako to rijesiti? Hvala
Ljudi pomagajte,imam onaj T68i i racunar sa Windows XP operativnim sustavom.Na ploci nemam IC port,ni Bluetooh pa sam kupio data kabal zaT68i.Skinuo sam sa SonyEricsson.com Image Editor (najnovija verzija) i imam puno "ONIH SLICICA" ali ne znam kako da ih povezem.Pa ako neko zna to polako od...
Imam Siemens MT50 ver.softa 17,neorginalni kabel i program Java Enabler by SkyLord. Zanima me da li je još što potrebno za aktivaciju prijenosa preko kabela i kako se to radi ? Unaprijed hvala ! :confused:
Imam problem sa aktivacijom java enablera za C55. Kada startam enabler odmah napise Runtime error 5005 Port is alredy open! Spajam se na COM2 jer mi je COM1 zauzet. Uglavnom programi S35Expl, S45Expl,S25@once i SoftDataLink5 rade bez problema na COM2 portu,pronađu mobi. Molim za pomoc, Duke
Dobio sam 3 MB softvera za Nokiu 7650, naravno instalirao sve gore, problem koji se pojavio je slijedeći-desno od digitalnog sata pojavila mi se jedna od sličica koje sam imao u jednoj mapi sa slikama, pojavila se malecka sličica veličine klasičnog thumbnaila koju sada više nikako ne mogu maknuti,...
Koliko dugo puniti? Upaljen ili ugasen mobitel? I nakon koliko punjenja se pokaze pravi kapacitet baterije? Mislim na Li-ion bateriju. Hvala.
DAKLE ZA POČETAK DA VIDITE ĆIME SE U NTT DoCoMo educiraju ------------------------------------------------------------------------------------ DISPLAY OVOG TELEFONA TRENUTNO NE KORISTI POZADINSKO OSVJETLJENJE VEČ KORISTI OLED (Organic light-emitting diode) TEHNOLOGIJU I SVIJETLI SAM OD...
Jel netko uspio poslati EMS sa ovog aparata.. Na stranica www.midlet.org ima za skinuti applet MicroEMS, ali meni ne radi....
Kako konfigurirat e-mail klijent na noki-i 7650? tako da mogu slat slike s mobitela na e-mail..(imam Simpu)..
nfader - program koji omogucuje patc flasha DCT3 Nokia da im se svjetla ukljucuju i iskljucuju postepeno, kao na 8310... program je dostupan na Nokia/Download www.info-mob.com
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma