Vidim da svi zaštićujete svoj mreže, pa eto vam i jendog programa da se zabavite s time malo, imate i tutorial.. http://www.aircrack-ng.org/doku.php Nadam se da će vas ova tema natjerati da malo bolje zaštite vaše wlan-ove. Do igranja
Uspio sam spojiti dva laptopa bezicno, ad-hoc vezom, ali mi nije jasno kako mogu dijeliti datoteke među laptopima. Piše da su oba spojena na istu ad-hoc mrezu, ali nikako da dobijem neki hint kako da kopiram s jednog na drugi nesto. P.S. Što se uopće može sve koristiti kada su laptopi spojeni na...
Koristim HPnx7400 koji u sebi ima integrirani wlan...imam router canyon...sve lijepo kada se spojim preko kabela, ali kada se pokusam spojiti preko wlana...uredno vidim router ali "not conected" kaze mala ikonica..i nikako do interneta... E sad malo sam trazio po netu i kada odem na opcije od...
If you love design as much as performance, the diNovo Media Desktop was built for you. diNovo gives you advanced wireless freedom and a powerful way to orchestrate your PC's digital media capabilities. Even more, it makes your PC a Bluetooth control center. And it possesses a look and feel that is...
ne instaliram ga prvi put... i nije mi se kad sam ga prosli x instalirala na xp-u dogodilo nista neuobicajeno, stovise sve je proteklo bez problema :) no, sada, na drugom kompu, tj mom novom na kojem je win xp sp2 nece radit! uopce ne svjetli plava lampica kada ga ustekam u usb! uopce ne pise da...
Dobar dan! Ovako, danas si kupih BT dongle. Bogu hvala više, jer sam se već osjećao hendikepirano :) Uglavnom, sada sam otkrio čari povezivanja mog SE k700i i PC-a putem BT veze. Pol sata sam se igrao sa PowerPoint prezentacijama s faksa, ono, ko fol da ih trenutno prezentiram s mobitelom u...
Krećem na faks a stan u kojem sam smješten nema telefonski priključak. Pošto ipak želim nekakav pristup internetu od kuće razmisljao sam da uzmem Carnet Mobile Broadband 512 kad već imam mobitel koji podržava EDGE i bluetooth. Sad me zanima jeli to stvarno tako moguce spojiti, koji mi softver...
Mogu li se dva računala (laptopa) spojit bežično bez antena, i koje još vrste bežičnog spajanja imaju?:bunny:
Kupujem W-lan karticu za laptop i trebam vas da neku preporucite posto se u to ne kuzim. Konkretno treba mi za spajanje na FER-ovu bezicnu mrezu. Gledal sam malo po linksu i vidio ovu: http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=0140&id_artikl=014.000.026 Dal to valja kaj? Bu to...
trebala bi preko BT-a koristit mob kao daljinski upravljac.. imam k750i a BT je USB Dongle Class 2 Model Name: XBT-DG1G verzija softwera 1.3.2.7 treba barem 1.4.2.10 da bi moglo preko HID-a...a moj to ovako nema...a nigdje nemogu naci na netu...ako netko ima link molim da mi ga ostavi ...:)...
Pošto ću studirat u zg u tom kvartu sam našao stan pa me zanima kako bi se mogao spojiti na wireless tj. ima li tu signala, kakva je pokrivenost. Malo je nezgodno sto sam dosta nisko ali namjeravam kantenu izvući na prozor.
Za D500 Samsunga mislio sam http://www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=23 onaj za 133 kune od Thrusta pod "bežične mreže" savjeti? :thumbup: BTW. moj prvi post na ovom forumu :spin:
Zanima me koja verzija tih drivera radi sa SP2 zato sto sam neku stariju isprobavao i ne radi, a ne znam od koje verzije rade (ako uopce rade). Tako da ne skidam bez veze to s interneta i jos preko dialup-a. THX
Vjerojatno ste čuli za ovo. http://en.fon.com/ Ideja je da gomile i gomile ljudi s flat-rateom pretvore svoje routere u access pointe i mogu na taj način stvoriti mrežu besplatnih ali i naplatnih hot spotova. Navodno već imaju desetke tisuća entuzijasta diljem svijeta. Štos je da svatko...
dakle da li je moguce umreziti dva kompjutera pomocu dvi bezicne mrezne karice (oba dva su doma) s tim da je jedan prikljucen na internet priko DCM (kabeliski internet) pitanje broj dva da li ce se ovaj drugi kompjuter moci spajati na internet priko ovoga drugog?? ps kupija san nokiu N80 i to...
Ovako ja ne znam kako spojiti na wlan s kompom ja sam sve spojio i spojio se na net i onda sasm skinuo oko 1.5MB podataka ali mi je bilo čudno jer ona adsl ikona nije pokazivala da sam spojen (kad se spojiš na net oni ekrani su plavi a meni su bili sivi) i skino sam max metar pisalo mi je da sam...
Vip ima onu svoju akciju sa CARNetom i sve zalihe usb modema su prodane. Moze li neko rec ima li igdi kupit takav modem i za koju cijenu.
Južnokorejski div uspješno je demonstrirao svoju viziju budućnosti mobilnih tehnologija. Najnovija 4G bežična veza, kako ju nazivaju u Samsungu, navodno bi trebala omogućiti brzine prijenosa podataka do čak 100 megabita u sekundi Unatoč svim nastojanjima, nismo uspjeli saznati točan naziv nove...
dali je netko pokušao povećat snagu na ap-ima sa gaas mosfet tranzistorom cly5? i gdje nabaviti isti tranzis.?
koliko je sigurno imati samo mac filtering zaštitu hvala
Dakle, pri posjeti tcomovih stranica danas, u rutinskoj provjeri prometa, ustanovio sam da je od 1. 3. do danas skinuto 560MB, koje ja nisam nikako mogao skinuti. Pri provjeri sigurnosnih postavki na svome routeru ustanovio sam da sam kod zadnjeg reseta routera prije par dana zaboravio obnoviti MAC...
nov sam u ovome "biznisu" pa me zanima kako preko irda spojiti pc i mobitel tj. slati podatke
Nova sam ovdje,a nova sam i za mobitele,pa bih zamolila da mi malo pojasnite neke sitnice oko IC tehnologije... Koliko max. moraju biti udaljeni telefoni da bi to funkcioniralo? Da li oba telefona moraju ukljuciti tu opciju,dakle je li tako da je nemoguce spojiti se s nekim,bez da je i taj to...
Ne znam bas dal sam pogodio pravi forum, ali evo: 1)Imam bluesoil, i kada krenem prebacivat jedan spot u mp4 formatu, program prebaci samo 1% podataka(ne znam koliko je to tocno Kb) i onda zablokira(not responding) A sve je uredno spojeno, oni PINovi su ureno razmijenjeni, sve sljaka, i kada...
Imam prijenosno računalo Toshiba M40-237. Imam novu Nokiu 6233. Uređaji podržavaju bluetooth. Cijeli vikend ne uspijevam ostvariti vezu između njih. Što i kako aktivirati bluetooth na računalu? :thumbup: Unaprijed hvala
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma