Dakle, kao što piše, upravljati s kompom koristeći mob preko BT-a, sa Sony Ericssonima mi ide bez problema (K800, K750, K700), sa Nokim i Samsunogom ne (novije serije-->točnije 6131 i D520) Jeli ima ko kakvih iskustava s time --> jeli stvar u mobu (nepodržavanje te funkcije) ili?
E ovak kako bi je mogao najjednostavnije i najjeftinije spojit s frendom kuji živi u zgradi ko i ja (2 kata iznad mene) može i žicom. I da je veza dobra da možemo igrat igre.
Znači dva mi prijatelj žele spojiti kompove a žive 50 metara udaljeni jedan od drugog no problem je što se nalaze u starom gradu trogira znači imaju kamene prepreke a ja se baš i ne razumjem u ovo pa treba odlučiti što se više isplati žicom ili wlanom i koja da se oprema nabavi Znam da...
nešto san petlja s ovin routeron i više ga ne mogu vratit na tvorničke postavke,neće da mi se resetira na ono tipkalo iza....jeli ko zna u emu mi moga bit prob?
sad imam pitanje, radim to skroz sama i trebam savjet. to je crossover kabel, po cemu znam da mi u ducanu nece uvalit neki drugi, cula sam da postoji jos neki slican za nesto drugo a da je razlika u nekim bojama na konektorima. posto mi treba oko 20m kabela, zanima me da li je bolje kupit gotov...
Na laptopu je toshibin bluetooth. Prilikom parenja (:D) s mobom uredno se naprave server/client portovi, ali ne rade. Aplikacije na mobu ala Control freak i puppet master ne mogu uspostaviti vezu iako je server na kompu upaljen. (Probao na 6680 i SX1) Jel ima tko ovakvih problema?
Kupio sam bluetooth za komp.Instalirao sam drivere i pokrenuo program.Našao sam svoj mob i uspio prebaciti sliku sa moba na komp,ali ne znam kako da prebacim nešto na mob.
Koji bt dongle uzeti za spajati mob (Nokia N serija) na comp ? Vidim da u Ipercoopu(Osijek) ima jeftinih (120 kn), verzija USB 1.1 ? Jel' to dovoljno ili mora biti 2.0 ? Jel' on brze obavlja prijenos podataka ili sta ?
Zanima me gdje mogu skinuti program za upadanje preko bluetootha u druge mobitele(već je bilo riječi o tome programu) Hvala
Jedno pitanje . Kada sam instalirao windowse i instalirao bluetooth i slao gif (one koje se miču) slike na mobitel(bilo koji) one su se micale . Kada sam brisao windowse i ponovno sve instalirao i slao gif slike one se na mobu ne miču ja pošaljem ono ostane isto kao da sam zaustavio animaciju....
poštovanje! zanima me slijedeće: 1) podržava li motorola L2 HID ( human interface device)? 2) podržava BRC ( BT remote control) motorolu L2? HVALA
ovako ja i brat imamo laptope,moj ima iu sebi ugrađenu w-lan karticu a brtov je nešto stariji pa nema,pa on ima preko pc-exspresa uštekanu w-lan karticu,u čemu je problem,na faksu imamo bežičnu mrežu i obojca smo registrirani,no postoji problem to što ja sam normalno našao vezu i spojio se,i imam...
Pozdrav ekipa! Imam jedno pitanje, u potrazi sam za bt sluskom koja bi mogla biti istovremeno uparena s 2 mobitela. Dakle zvoni A mobitle uredno se javis i zavrsis pricu, i za minutu zvoni b mob, opet se uredno javljas i trkeljas :-) I jos kad bi se moglo switchat tjekom razgovora to bi stvarno...
http://cook.dannemann.org.uk/howto/e61sip/ Evo, na ovoj stranici možete naći postavke za podešavanje Nokije E61/E70 (možda i E60) za VoIP. Osobno nisam dugo koristio opciju jer mi je posisalo bateriju u nekih 60 minuta i jednostavno sam izbrisao u potpunosti ovu opciju iz memorije mobitela. ...
Trazim neki BT dongle koji mora: 1. raditi na widcomm ili neke druge drivere koji rade kak se od njih ocekuje (znaci ne prokleti bluesoleil) SP2 nemam i ne zelim ga imati 2. ne svjetliti (dongle treba biti stalno ukljucen a nemam 13 godina da mi je bas fora da komp svjetli, pogotvo nocu) 3. po...
Ovako, spajam komp i laptop u w-lan, computer-to-computer. Napravim wirless network na kompu A, i to vidim na kompu B, al komp A jednostavno ne prepoznaje da je neka w-network u blizini. Da li netko zna šta da napravim? osim da bacim sve u smeće;D ;D
Ovako, trebao bih si napraviti neku malo jaču omnicu za wireless cca 12-15 db. Zna li tko kakve dobre linkove o samogradnji omnica...
Evo mene s još jednom temom.... Ovako, imam D-Link DWL-2000+ u Repeater modu i u njemu unesenu MAC adresu Simensa SE555.... E sad, kad se s nekim kompom (probano s više njih da otklonim sumnju da je stvar u kompu) spojim preko D-linka na Siemensa veza se uspostavi, pa se prekine, pa opet...
Može li preko Repeater moda ići internet.... Da pojasnim: Imam doma Siemens SE555 i 700m dalje još jedan takav. Ovaj doma se spaja na net. Dva kompa mi ne vide ovaj doma, ali vide drugi, a on vidi prvog (nemoguće se spojiti direktno na prvi). E sad, imam sva tri kompa u mreži, ali ovi dva koji...
Ovak, imam tri kompa u mreži povezana D-Link AP2000+ AP-om i u svakom kompu Canyon WF-511, 54mbps kartice. E sad, uzeo sam ADSL Flat i htio bih šerati konekciju tako da bi svi kompovi iz mreže mogli na net. Ovaj AP nije rooter, i zanima me koja je najjednostavnija mogućnost da se to ostvari na bilo...
imam PC računalo na lokaciji 1 (kuća) te laptop sa ugrađenom WLAN karticom na lokaciji 2 (dvorišna zgrada) udaljenost između tih lokacija je nekih 50-60m sa nekih 5-6 zidova između. htio bih uzeti maxADSL priključak koji će biti na lokaciji 1 jer je tamo telefonska linija. kako povezati laptop...
ovako kupio bih bluethoot do 200kn sada neznam koji možete mi prteporičit
Zanima me slijedeće... Koliko posto (odprilike) se baterija više troši kad je uključen Bluetooth? hvala
Iman siemensov router i PC i na njega spajan PC kabelom i laptop bežično. Uglavnom sve dobro radi, ali u my network places jedan drugog ne vide. IP adrese su postavljene na automatski. Drugo zanima me postoji li način da sa laptopa bežično printan na printer koji je spojen na PC paralelnin kabelom....
Zanima me koji mobitel najbolje radi s BT- tehnologijom?? cijena mobitela do 700 kn... hvala!
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma