Dakle susreo sam se sa dilemom kako bi slušao MP3-ice u autu jer serijski CDradio u mome Meganu I AIR Authentique ne podržava to! Svakako bio ugradnjom novoga aparata mogao izgubiti upravljivost na serijskim komandama kod volana a isto tako i informacije na gornjem displeju (kod sata). Tako...
Neki dan sam kupio WLAN s USB. Htio bi staviti enkripciju ali neznam kako. Moze li mi neko detaljno opisati kako se ukljucuje. Radi se o D-Link DSL - G684T Wireles ADSL Router.
Iman bežični router simens gigaset se555 http://www.t-com.hr/privatni/internet/maxadsl/uredaji/wlan555.asp i želim dc++ konfigurirati u active modeu. Što moram učiniti osim oznaćiti "active" u dc++ settings.
Moze li mi netko reči kako da spojim 2 računala na udaljenosti 3-4 km, s tim da nema opticke vidljivosti između.Malo smeta brdo.E sad,zanima me kakve antene i kartice mi trebaju!?
Dakle, stvar je sljedeća... Imam Canon Usb Wlan adapter (stick) koji je spojen na desktop računalo te Linksys router.. Događa se da desktop računalo jednostavno neće očitati taj router kao network, znači nema ničega u View Wireless Network, što mi je jako čudno s obzirom da moja ostala dva...
Ustvari vrlo kratko pitanjce - Bili T-Comovci i s oriđiđi verzije 1.30l (non IPTV) vratili na 1.30k (IPTV ready). Još mi je nestabilnije nego prije, a već prije bilo je živ-klan-nedoklan. Na Siemens Gigaset str ima fw-se555-b-1_30n-9.bin (non IPTV) link ali nažalost nigdje za...
vpn preko adsl kako je to moguće i s čim napraviti?
Ovako zanima me dali kada se spojim na tuđi komp preko wlan-a (nezaštićenog) i koristim net, dali me korisnik tog ap-a može otkriti i kako? Inače koristim zone alarm security suite
Zanima me kako bih se mogao spojiti na internet u Hrvatskoj. Naime, dolazim na odmor, na Pag i nosim sobom laptop. Ako bi mi neko mogao dati savjet kako najjeftinije i lakse se spojim na internet. Namjeravam koristiti bezicnu konekciju (koju i kako, da li je 12 mjeseci neophodan ugovor?) ...
koliko je to sigurno? ili postoji nešto sigurnije
Uspio sam povezati bežično komp i laptop . Slučajno sam jednu workgrupu napravio viška. Zna li kako se ovo može izbrisati? Hvala
Tražim neki wlan adapter za koji je poželjno da je USB ali moze biti i PCMCIA, ali važno je da ima Atheros chipset a i da bi se lako neki pigtail zalemio! Ima li tko kakvu preporuku?
Dakle, skiniuo najnoviji update i sve lijepo krasno, spojim se na router, uploada se .bin file i na kraju jednostavno izbaci "ERROR: FAIL TO UPDATE DUE TO... The uploaded file was not accepted by the router." Toliko se zaje!!!!! sa tim routerom, sutra ću nazvai SZK i zatražiti d-linkov...
jel postoji neki program koji bi na računalo koje ima BT dongle omogućio da pruža servces npr da se PC predstavlja kao BT handset ili nešto drugo?
Imam usb wlan adapter pomoću kojeg se spajam na router. Događa mi se sljedeća stvar, kad pokrenem neki program koji malo više iskoristi procesor i ram memoriju, wlan jednostavno izgubi konekciju, sad u čemu bi tu mogao biti problem, vjerujem da u samom procesoru i ramima nije, jer ih ima dosta.. ...
Ima li ovaj stick mogucnost da radi kao AP ? Nesta sam na netu citao da ima neki ApUi i tako.... uglavnom mozete li se potrudit i probat naci neki tutor ili bilo sta da radi u AP modu. plizzz . nemogu bit dugo na netu u skoli sam ... pozz
Molim pomoć Imam MDA Vario koji se uspješno spoji na router siemens 515 ali ne može proći na internet dali neko možda zna u čemu bi bio problem(kompijuteri u mreži se spajaju bez problema) hvala
preko wirlessa ,na visti sam lega na xp ,,,probali smo preko bluetotha al nece moze postupak
dali netko zna više o ovome?čini mi se kao super stvar.....:)
Imam Gigaset SE 515 dsl router i zanima kako da spojim stolno racunalo sa routerom,ali bežićno?Koja kartica bi trebala?
Želija bi napravit wlan mrežu za oprilike 20 korisnika koja bi obuhvaćala signal oko 2 do 3 kilometra u krug. Sad me zanima konkretno šta bi mi trebalo od opreme, ja sam se i prije već zanimao i saznao sam da mi triba za pristupnu točku staro računalo sa malo boljon mrežnom karticom koju treba...
Zanim me što trebam podesiti na kompu da mogu koristiti BT slušalicu SE HBH 35 sa skypeom. Instaliram ju na PC i imam ju pod audio devices,u propertie piše headset(audio device) ali pod services nema ništa. Imam XP SP2 ali ne znam kako podesit da ju skype vidi kao audio device. instalirao sam skype...
Namjeravam kupit ovaj router. imam par pitanja oko njega? neznam bas puno o to wlanu jer nisam imao prilike ga ovako koristit. ovim routerom bi zamjenio kasda. e sad jeli mi potreban kasda i SE 555 da bi se spajao na net. Ili mi je dosta imat SE 555. da li ja mogu zicno spojit stolni komp s...
E ovako, zanima me koji chipset ima ta pci kartica???? verzija B2
Imam BLUETOOTH od "Neo-One" i pod hitno mi trebaju driveri, za njega... Da li neka zna gdje mogu naci??? Ovako pise: neo-one Bluetooth Dongle v.2.0 Unaprijed zahvalan!!!
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma