dali koristite Web’n’walk uslugu i dali nesto slicno ima na vip-u ?
imam kuci desktop pc s kojim se spajam na internet preko wireless routera. takoder imam laptop. imam 2 pitanja. 1) kad se spojim (recimo s desktop pc na net), onda se ne mogu spojit s laptopom. sto bih trebao ucinit da laptop i pc mogu dijelit adsl vezu u isto vrijeme? 2) kako da...
jel ima ko tutorijal ili nesta??? hvala
Imam problem sa Option GlobeSurfer Icon uređajem... stavio sam si linux ubuntu i nigdje nemogu naci potreban driver za Icon... uzeo sam ga davno u t-comu... na njihovoj stranici nema drivera za linux, a na web stranici od uređaja nemogu dobiti podršku za soft zato sto je kupljen u t-comu. Pa ako...
imam MSI BT za komp i sada najednom kad ga uštekam u usb samo jednom blicne i više se ne pali nemam pojma kaj bi moglo biti a na kompu kaže ono da je usb nekaj...nije ispravno u tom stilu...sinoc je normlno radio a sad sere.znate li kaj bi moglo biti? ovo je navedeni BT
Trebaju mi neke bloothoot slusalice koje mogu na svaki mob a i na komp. Domet neka je nekih 10m i sto duza baterija. Gledao sam po radnjama ali nisam nes zadovoljan oni sto nude najvise su mi se do sada svijdele neke od snoy ericsona, ne znam tacan model.
Nedavno je izašla nova verzija Blooover-a, poboljšana verzija sa podrškom za još puno veći broj aparata! Morate ga isprobat >> radi stvarno brzo i odlično! A još uvijek je u javi! link
imam adsl, laptop s wlanom i ruter iz naslova. sada bi htio spojiti i komp iz sobe na net, kupio sam wlan pci karticu, i instalirao ju na komp. sada bi trebao povezati komp i ruter, ali za to me traži da ih spojim ethernet kablom, a ja nemam običnu mrežnu na kompu. zanima me dali ih mogu kako...
ovak, poprilicno sam zbunjen oko ove teme stoga molim bez smijanja! :-/ neki dan sam se na laptopu spojio preko wireless internet connection na net, i bilo mi je drasticno brze nego moj standardni dialup (inace se uvijek spajam prek tcoma ili carneta), u popisu mreza mi je pisalo connection...
Ovako imam router adsl TP LINK 8840 i Karticu wireless gigabyte karticu.Prebacio sam je u AP Mod i sharovao net.Na ovakav nacin mi je radilo sve odlicno na N91.Sad kada nakacim P990 on se nakaci sve bude ok al povuce samo 2.1down i 2.3 kb up i stane ostane konetkvoan al nijednu stranu nece da...
Zanima me način podjele pristupa internetu. Router je spojen na net, sva računala imaju pristup share-anim podacima i internetu. Kako onemogučiti pristup internetu određenom računalu (spojenom bežično), ali da se dalje može spajati u LAN mrežu? Dal se to radi u admin panelu routera ili štelanjem...
Posto neznam bas nista o wlanu treba mi pomoc. Trenutno imam samo jedan komp spojen na ADSL. Dobio sam od T-coma modem ELCON ADSL2253EU, njega i koristim. Sad bi trebao spojit jos 2 racunala na istu liniju, ali bi htjeo kupiti za svaki komp wlan karticu, te wlan adsl router i bezicno spojit....
Imam laptop HP nx7400 sa integriranom wlan karticom....hvatam signal od frendovog routera koji je par zgrada od mene i signal je relativno los...e sad me zanima jer postoje nekakve antene-kantene i sta sve da si pojacam signal preko PCMCIA utora na laptopu ili nekako drugo mozda USBa... Jel...
neznam fakat di da stavim temu pa ajde ovdje.Dakle ima li ikako nacin da uhvatim signal nekog dvb-t kanala u bih(Banjaluka) mogu li hvatati dvb-t od HRT1,2 ili RTL posto mi je prijem analognog signala odlican.
Znateli mozda kada krece dvb-t na psunju.
Imam laptop i osim moga routera vidim još dvije mreže za koje sam prilično siguran da su od tvornice i škole. Prilikom spajanja na jednu od njih javlja mi poruka(uskličnik) limited or no connectivity. Treba upisat točan wep. Znate li koji programčić što može otkriti key? Hvala
Dakle, postoji li neki jednostavan način za poboljšanje prijema signala koristeći usb wireless stick?
Imam laptop sljedećih mrežnih karakteristika: WLAN 802.11b/g, Bluetooth, LAN 10/100, modem 56k V92,IEEE 1394a kojeg želim spojiti sa desktop računalom. Koje komponente trebam kupiti i kako ih postaviti da funkcionira WLAN? Inače, na računalima je instaliran Windows XP. WLAN mi treba za...
Ovako iman SE555 postavljena samo wpa2psk enkripcija,sad bi da mi se produži doseg ovog mog routera, a iman DWL2100 koiji podržava ove modove: -WDS with AP Mode -WDS Mode AP -Repeater Mode -AP Client Mode e sad za to bi mi trebalo izabrat Repeater mode jel tako? a za njega piše da samo...
Znam da cete reci da sam noob al dobro.... ...evo pitanje... ....da li postoji mogucnost da se nekako nadogradnjom software-a nadogradi bluetooth sa 1.2 ma 2.0.?....ili se radi o drukcijem hardwareu pa tu nema pomoci....hvala:banme:
postoji li mogucnost da umrezim dva kompa daljine 100 m... evo slike ako izgleda http://img514.imageshack.us/img514/3743/wirelesgk0.jpg
Neki dan skinuo sam bluesoleil 3.2 voip sa dotsis-a kako bih mogao koristit BT slušalicu sa skype-om i gtalk-om, ali imam problem s dometom. Stvar funkcionira u oba programa ali problem je što ako se odmaknem na više od metar udaljenosti od kompa veza sa slušalicom mi puca. U opcijama bluesoleila...
kupio sam bluetooth usb i on ne može raditi već preko Bluesoleil-a a program mi šteka bloka pišti treba mu pola sata da se spoji s mobom a niije do moba isto tako s 7610 k750 i 6101 ili tri nemam pojma....... uglavnom tio bi neki novi program koi bi mogao za,mjeniz Bluesoleil e da možda...
Imam u PC-u wifi karticu, imam i ppc qtec 9100 a evo imam i PS3. W sad trebao bi nekako spojiti PS3 i PC preko wifija ali kako ja neznam nista o tome, neznam kako da to ucinim. Ista procedura je potrebna i za spajanje PC-a sa PPC-om no neznam ni kako to izvesti. Nemam nikakav ruter ili AP ili...
Zanima me kako sakriti ili onemoguciti djelenje mapa na mrezi...Naime, spojen sam na nezasticeni ap, i kada sam htjeo provjeriti sa NetworkScanner-om tko je sve spojen na ruter unutar privatne ip adrese 192.168. Na listi vidio sam 3 racunala, jedan je ruter 192.168.1.1, a ova druga dva (na moje...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma