U potrazi sam za nekom jeftinijom BT slušalicom za sebe i starog. Razmišljao sam o CANYON BTH1, međutim damgol mi kaže da je zvuk u slušalici poprilično tih, što bi mom starom mogao biti problem.... Ukoliko imate neku BT slušalicu koja se ok čuje molio bih vas da mi napišete točni model i gdje...
Imam siemens s55 i bluetooth slušalicu sve original iz Vipa i nikako ih ne uspijevam konektirati, odnosno mobitel ne prepoznaje nikakav Bt, odnosno kada uđem u postavke imam opciju da mob sam traži Bt uređaje i ništ, pa ništa!! Mob je nov kao i BT! Any advice?! :confused: :confused:
Molio bih vas da ako negdje primjetite neku nekog akciju bluetooth headseta ili jednostavno jeftin headset, da to ovdje i napišete da oni koji misle kupiti da znaju gdje su najjeftiniji. Uz ime modela, cijenu i dućan, možete staviti i kraći opis i jednu manju fotografiju.
di?kaj?kako? :-/ thnx unaprjed! :kiss:
AsiaOna objavila je interesantnu vijest. Naime, radi se o skupini studenata jedne tehničke škole koji su napravili software pomoću kojeg je putem Bluetootha moguće isključiti kameru na drugom mobilnom telefonu. Eksperiment je uspio nakon uparivanja Nokie 6600 i 7610. Software bi u budućnosti mogao...
možete li mi reći kako da se usklade 2 motorolle za bluetooth povezivanje? Kako io gdje nabaviti od prijateljevog moba ime, url, korisničko ime ,zapoku , imenik i kalendar. to pitam jer kada oboje idemo na opciju za bt nikako ne možemo uspostavit vzu. molimo objasnite nam? :comp:
Predstavljena naglavna slušalica Mobile Freedom Headset s inovativnom funkcijom WindStop i tehnologijom Adaptive Frequency Hopping (AFH). Cijena je također pristupačna: 69,95€ Pro verzija: 89,95€ Opširnije ovdje.
Bili su na forumu već linkovi za download Java aplikacija za upravljanje Winampom preko bluetootha, ali samo za symbian telefone. Znam da funkciju bluetooth java podržavaju i 6230 i S65. Zna li tko možda link gdje se može downloadati takva Java aplikacija za 6230 ili S65?
Imam usb bluetooth trust usb adapter 120 i instalirao sam driver sa cd-a i nove drivere s neta i komp mi ga prepozna ali ne mogu ga nikako povezati s mobitelom, piše mi "A network cable is unplugged". Šta to znači? :rolleyes:
Zanima me dali se preko BT slušalica može vršiti glasovno biranje i javljanje na poziv. Dali se slušalica automatski spaja sa mobom i da li ja mogu prićati na mobitel iako je slušalica spojena na mob. I zanima me dali to sve podržava ova slušalica Canyon Bth1, i di je ima za kupiti, nigdje ju...
BAš sam danas vidio da je u Hg-spot došla navedena slušalica, ali više nije cca 350kn nego je sada cca 430kn. :mad: Čim su vidjeli da se može zaraditi od novog zakona odmah podižu cijene, neznam šta bi rekao! :angry: E sada me zanima, kada je već poskupila ova slušalica, koju bi mi...
Etvas .... jučer sam nabavio dotične u HG - spotu. Pa reko da podijelim prva iskustva s ljudima koje to možda zanima. Overall - sam poprilično zadovoljan za prvo korištenje. Na uho dobro sjednu i imaju izvanredno dobar zvuk. Problem je ako dođe neka prepreka između moba i slušalica -...
...probah ja danas poslati sliku prijateljici na mob preko BT-a...prvo provjerim dal će moj mob pronaći Moto i nađe ju...zatim,obavim ostale cake i potvrdim spajanje...i odem u slike(u svojoj N3660),potvrdim slanje na Motorolu,piše *Connecting* i nakon petnaestak sekundi kaže *Unable to...
HGspot Bluetooth USB Dongle, 100m Cijena:220,19kn Kataloški broj je 9419
naime mobitel mi nikako ne može pronači originalnu slušalicu koja je bila u kutiji zajedno sa telefonom. sve radim točno onako kako piše u uputama. settings-connections-bluethooth link-hands-free-look for devices i ništa!!! uređaji stoje jedan kraj drugog dok se uspostavlja veza ali opet ništa!!!...
Dark ajde ti nama fino objasni cemu ustvari sluzi taj bluethooth, koje su mu predednosti a koje mane. Sta se dobije kad se spaja mob s mobom, kad se spaja mob s kompom, i sve te gluposti.
CSR today announced the latest in its newly launched BlueCore4 family of Bluetooth silicon. BlueCore4-PC combines all the hardware and software to provide PC OEMs with a complete Bluetooth solution. BlueCore4-PC software and hardware solution is EDR (Enhanced Data Rate) ready, for a data rate of up...
The Sony Clie PEG-UX50 with Bluetooth wireless technology features a built-in digital camera to capture stills and video, as well as the high powered Sony Handheld Engine processor. Cijena: 600$ Više o njemu ovdje
sta mislite o ovoj slusalici The Canyon Bluetooth Headset is the smartest cordless solution using Bluetooth technology. They are designed the world’s most lightweight (only 9 grams including batteries) and fit perfectly on either ear. Now, you may save hassles from dangled headset, not...
Ovako, imam gore navedenu Nokiu i kad ocu spojiti mob sa kompom ne javlja mi nista tj. na mobu mi javlja ko da je konektiran a komp ne reagira nista. Nemogu ni preko PC Suita konektirati Saljem podatke na mobitel bez problema, a nemogu uspostaviti stalnu konekciju Pomozite
Sigurno većina vas nezna kako je Bluetooth dobio ime. Pa, evo priče: The name Bluetooth is taken from the 10th century Danish King Harald Blatand - or Harold Bluetooth in English. During the formative stage of the Trade Association a code name was needed to name the effort. Over an evening...
Kako upogoniti gprs vezu za izlaz na internet pomocu Ericsona r600 odnosno rs232 kabela spojenog na lap ?
Designed for comfort, the M2500 delivers a perfectly balanced wearing style that can be discreetly worn all day long. Also featuring the new SoundGuide earpieces that seal and fit to your ear, the quality of the heard conversation is enhanced. Feature rich, the intuitive call control button...
Get Bluetooth® connectivity without getting a whole new phone. The new Motorola Wireless Adapter DC600 allows current Motorola CE bus phone users* to bring the benefits of Bluetooth® wireless technology into their lives. This compact design easily attaches to the bottom of your phone and accesses...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma