A eto frend me baš pitao da se raspitam što mu je činiti...ima na kompu OS Xp mob siemens...a kaže prije par dana sam normalno prebacivao slike a sad uopće neće ni kontorlu proć..ništa! ja sam bio jedan dan..pa sam pokušao dinstalirat i ponovno insttalirat BT ...čak sam prebacio iz ejdnog USBa u...
Ekipa, recite mi ako netko zna pravo rj. za sljedeći slučaj. Imam Siemens SE515 WLAN router i PCMCIA WLAN karticu i kad se odmaknem od routera u drugu sobu signal mi je ajme,pa mi recite koji bi mi bio najbolji način da popravim signal da bar po kući mogu bit u dometu? Hvala M A B I S
jel ko zna gdje se to moze nabaviti i kolika je cijena. ako nekome nije jasno: http://www.endoacustica.com/wireless_micro_ear_piece_mobile_phone.htm
dakle... prilikom prvog korištenja USB Bluetooth se uspješno povezao sa mobitelom te sam uspio prebacivat razne gluposti, sinkronizirat imenik i slicno.. no dan kasnije, drugi pokusaj spajanja - nevalja... comp nadje mob, mob nadje comp, prodje kontrola, odaberem spajanje, piše mob je spojen,...
Nije mi se dalo sad pregledavat jer mi se žuri ali nabrzinu sam prošao i mislim da nije niko ništa o tome pisao..a mene zanima cijena! iii! još nešto...imam dva kompa! jedan(moj osobni) je spojen na običnu liniju..znači modem...a drugi je 10 metara dalje...u drugim prostorijama i spojen je na...
Što je to WiFi? :comp:
Imam winXP i spojen sam na frenda preko 802.11g wireless network adaptera. Sve to ok radi, al kad se spojim na net preko dial up-a, pukne mi veza na wireless-u. Čuo sam da ima neki .bat file, nekaj sa routama nije u redu, al mi nitko nije uspio objasnit kako to uredit. Ako netko zna rješenje,...
Vješte ruke i zrno soli u glavi stanovitog Mikea napravili su čudo od dometa običnog Bluetooth adaptera. Opširnije.
Gamepad britanske tvrtke olakšat će igranje na mobilnim telefonima. http://www.vip.hr/sp/d_show?idc=1593318&idnews=5481427
Zna neko kako se prebacuju igrice na mobitel preko ovog bluetootha??? Probao sam preko Obex Object Push ali mi tako dopusta da prebacujem samo neki business card......
The Apple Wireless Keyboard and Apple Wireless Mouse let you take advantage of the Bluetooth adapter built into your PowerBook, installed in your iMac or Power Mac, or added to your eMac and iBook. The benefit? A degree of freedom from physical restraint that you can’t even imagine until you try...
The cutting edge functionality of Akono Headset HBH-660 introduces an Info Display which shows the caller's name or number. By pressing buttons on the side of the earpiece, the user can handle calls without having to touch their mobile phone. The HBH-660 has a talk time of up to five hours and...
Bok svima, ja sam novi član i tek sam nedavno kupio Motorolu E-550, i zanima me kako se instalira bluetooth i mobile phone tools. Ako netko zna , može odgovor i na moj e-mail ?!?
Zna li netko kako se to podesi? Ja se mučim već sat dva i nikako. Na Vipovim stranicama piše da se ne treba ništa podešavati samo treba imati podešen GPRS ali neće. Jel netko to probao?
Neznam previse, pa ako tko zna vise bilo bi dobro da nesto i napise... Negdje sam procitao da je Siemens predstavio svoje rijesenje za bezicni prijenos podataka brzinom od 1GBit/s... Ta je brzina postignuta uz pomoc OFDM tehnologije (ista se koristi za kod emitiranja digitalne TV) i MIMO...
Koja glupost! Šta se nisu ovi u siemensu mogli malo više potruditi pa da ne moram za svaki mob kupovati novi bt!!!!! :evil: Imam S55 i original BT od siemensa i sad sam dobio SX1 i ne paše mi BT nego moram kupiti novi! Ma naravno, pun sam love!!!!! YES, SURE!! :cry:
Zanima me da li je moguce ikako hackovat WLAN? Znaci ja ga imam i dode neki lik s lap topom pred kucu i fino se spaja preko mene na net, cackise mi po kompu itd.? Predpostavljam da mozda i je al znam da prilikom stvaranja lokalne mreze postoji opcija "dopusti drugim kompjuterima da se spajaju na...
Imam problem..ja i bratic smo si kupilti WLAN kartice LEVEL ONE wireless PCI adapter 108Mbps WNC-0300 Cijena: 433,56 kn Opis Model WNC-0300 Podržani standardi IEEE 802.11b
Na HP-ovoj stranici za online prodaju mogu se nabaviti lijepe stereo slušalice koje nažalost rade isključivo ono što im Ipaq kaže. http://www.vip.hr/sp/d_show?idc=1593318&idnews=5342060
Imam bluetooth adapter(kvragu,neznam koja marka) i sve savršeno radi ali samo ako sa kompa na mob šaljem,ako hoću sa moba na komp uvijek mi izbaciva poruku da spajanje nije uspjelo...ali je stvar u tome što se on(t610) ne pokušava spojiti nego odmah izbaci navedenu poruku :-/
Ako kupim bluetooth adapter hoču li moći s moba presnimavati i dodavati podatke, otključati ga i sl?
bluViewer v1.00 Neznam jel ko pokusavo radit s ovim programom al ono sto je zanimljivo jeste sljedece. S ovim programom mozete radit streaming izmedu mobitela i kompjutera a predpostavljam i izmedu dva mobitela (to nisam probao). Program obavezno preporucam, jel zamisli ja u jednoj sobi a mala...
BMW Bluetooth kaciga BMW je predstavio najnoviji proizvod u svom portofiliju pratece motociklisticke opreme - kacigu s Bluetooth hansfree adapterom. Posredstvom ove kacige biti ce moguca glasovna komunikacija sa drugim vozacima koji nose istu kacigu (pod uvijetom da njihova udaljenost ne iznosi...
dali mi možete reći imena par igra koje se mogu igrati u multiplayeru preko bt-a????????? :)
Jabra, tvorac popularne BT250 Bluetooth slušalice, predstavila je novi model oznake BT800. Opširnije ovdje.
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma