Može li netko preporučiti neki handsfree koji bi u danoj situaciji dobro obavio svoj posao? Hvala :)
ja sam samo stavio copy-paste, kako pise na njihovoj stranici. kupio sam od MSI i sve super radi osim: 1. moram prebacivat jednu po jednu sliku/film/mp3, jel se moze kako cijeli folder, jer mi kaze da nemoze? da instaliram onaj pims&file menadjer od samsunga, pa preko njega to radit? a jos jedan...
Da li mi neko može napisati koji mobiteli imaju podršku da mogu primati igre preko bt dongle,znam recimo da k700i može a v525 nemože... pa me zanima popis onih koji mogu, Hvala!
ako imate igre, koje je moguće igrati multiplayer onda ih postajte ili mi posaljite na e-mail (mateo1@net.hr). Unaprijed hvala!
Imam doma na kompjuter spojen Actisys IR 220L plus, i zanima me dali je prijenos podataka iste brzine kada je mobitel spojen Bt-om i IrDom? Isplati li se kupiti Bt dongle?Ili je ovo u redu za prijenos podataka kao sto su mp3 pjesme,animacije i slicno?
evo ovako imam problem: Imam bluetoth(class 2 usb adapter-BT009X)na kompjuteru i kad ga uključim u com port idem na njega i otvori mi se prozor i piše "your bluetoth software license does not include use with this bluetoth device. (6)".I kada stisnem ok onda mi traži neki LICENSE.DAT a ja ga...
Ovo morate vidjeti ;D Ako je tko zainteresiran za izradu...
jel neko zna nesto vise o pristupu netu preko wireless mreza u zgb. (gog je tako spojen ako se ne varam) jel se to isplati, koje su cijene, brzine......prednosti, nedostaci...
gledam malo po cijenicima i vidim da pise ''class 1 i 100m'' i to na dosta mjesta, a kolko ja znam class 1 je samo do 10m. sta je to? jel ima igdje u hrv za kupiti dongle koji ce stvarno dati vise od 10m? i kako on reagira sa mobitelom koji ima domet 10m, jel ima jacu antenu pa mu hvata signal...
neznam zašto mi neće radit bluetooth na kompu do prije neki dan sve je radilo i odkad kad sam isao skidat mobile phone tools neće radit, pa neznam da li to ima kakve veze s tim ,a sad kad god upalim komp dođe mi neki error i piše :Unable to start the Bluetooth stack service. Probao sam izbrisat...
Vidime da neki imaju problema s određenim bt-ima (ili je u njima problem ;) ), uglavnom zanima em koji BT probvjereno radi (prvenstveno s Motorolama i Nokiama).. da nema problema s prebacivanjem jave i sl. p.s. Bilo bi dobro kada bi bio u ponudi HgSpot-a jer mi je on najpristupačniji! pozdrav!
Zanima me da li neki BT uređaji jednostavno nisu kompatibilni s nekim mobitelima? Primjerice, imam bluetooth BTH-808 i Nokiu 7610, ali ju Nokija neće prepoznati. Kako se i gdje može provjeriti koji su uređaji s kojim kompatibilni?
Spajam se sa Nokia-om 6230 na internet preko EDGE-a. Brzine za download su OK ali kad igram neku igru on line ping mi je uvijek 999. Jako mi variraju brzine npr. od 15 do 200 kB/s. Da li netko zna da li se te brzine mogu nekako stabilizirati tako da bi mogao igrati nesmetano igre on line. I da li...
evo malo sam se igrao sa spajanjima telefona na komp i mjerio brzine prijenosa. Sony Ericsson T610 povuće do finih 6,5 kBps downloada i mislio sam daje to OK brzina i više nego dovoljna. Dugo sam se odupirao spojiti Motorolu V550 jer nisam znao što bi snjom sumnjao sam u njene sposobnosti...
Zbog prenamjene prostorije kroz koju mi ide kabel za modem moram ga maknuti a da ne bušim zidove(jer su 90cm debeli-starija kuća) razmišljao sam o bežičnom spajanju pa me zanima koje komponente trebam? Ako netko zna,zahvaljujem na odgovorima. P.S.Htio sam kupiti Panasonicov bežični ISDN telefon...
Jel se zna uopće kad će T-Mobile predstaviti svoju uslugu UMTS poziv i da li će ta uslugu pokrivati cijelu Hrvatsku ili samo veće gradove ili regije, kolika je pokrivenost VIP UMTS usluge jel cijela Hrvatska ili samo neki dijelovi,jel to tko zna?
Sve do maloprije mi je na mobu radio GPRS a sad odjednom piše GPRS veza nedostupna nit mogu slat MMS-ove jel ko zna šta je to
ajd da vidimo što očekujemo? cijene, telefoni, dali čete nabavljati telefon koji podržava video telefoniju kada se omogući, itd...
koliko vramena treba da se s kompa na mob brebaci slika velicine 5o kb?
Eo, za one koji su čitali u Mobilu pohvale ove kartice (USB kartica, b/g standard) mala napomena: U textu je opisana stara Canyon kartica (kupljena i testirana u studenom 2004. godine), koja je fenomenalno služila za stumblanje, te je fino radila. Signal je bio konstantan i jak. Nakon objave...
Jel zna tko od vas gdje ima za kupiti bluetooth adapter za v300 bas za mobitel?
Menogu uspostavit vezu s gygabiteovim bluettohom i nokiom 6600, ako neko zna nkei manual nk napiše
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma