Pozdrav!! Neki dan sam kupio Intel 2200bg wierles karticu. I kad sam ju ugradio i sve podesio, ima jako slabi signal (lovi 2-3m) jer nemam antenu!! I sad bi trebao antenu, koju ne mogu nigdje nabaviti.... Molim vas za pomoć!!!!!!
Zanima me koje su stranice na hrvatskom prilagodjene da se mogu pregledavat pomocu gprs, nesto tipa live.vip.hr ali da se ne mora dodatno placat za svaki clanak. Da li postoji kakav portal s vijestima i sportom? I za sto inace najcesce koristite gprs? Hvala svima na odgovorima.
S obzirom da sam spojen na wireless Križevci a koji je ujedno spojen sa nekim wireless udrugama iz Zg-a , zanima me dal ima ovdje na forumu netko da je spojen na sljedeće HuB-ove ili Wireless: ZNET WiFiHR VGW Savica.NET SW P.S. Inace i na wl-u mi je nick isto RS_BuRnOuT pa ak me di vidite...
poz Evo moj operater pustio u promo rad gprs .... i sad kad se ja spojim s svojim nokia 6310i pomocu bluetooth na komp. i onda preko njega na internet ... pri spajanju mi napise brzinu 115.2 kbps... odem na neku stranicu i provjerim brzinu ... ona je nekih 28.8 kbps...e sad mi nije...
Zanima me koja je razlika između prve i druge klase bluetooth-a Ja imam drugu klasu pa me zanima ima li to neko važno značenje... Ovako piše u specifikacijama: (malo sam skratio) --BLUETOOTH-- USB bluetooth + IRDA Adaptor (CLASS 2) ADAP 10m operating range Transfer rate max 721Kbps --IRDA--...
Imam problema s namjestavanjem wlana. Imam T-comov hub siemens gigaset se 555 wlan dsl i notebook od fujitsu siemensa s integriranim wlanom. Notebook mi opce nece naci hub i nemgu uspostaviti mrezu. Ne znam mozda sam nesto krivo podesio ili nesto. Ako mi moze netko reci tocno kako da si...
kako se mogu spojiti sa frendom ako on ima canyon mrežnu karticu i ja ju imam sada ne kužim što treba on upisati u internet protocol a što ja trebam u pisati u internet protocol.
Kupio sam BT dongle za 170 kn. Software sam dobio u paketu, ali nece da radi kako treba. Kada ga instaliram radi normalno. :-/ Kada iskljucim i ukljucim kompjuter mogu samo podatke s mobitela slati na kopjuter.:-/ Imam Motorolu V550. Hvala unaprijed!!
Bok! Moj frend i ja bi se htjeli umrezit pa bi htio da mi date neku preporuku za neku WLan karticu nebih htio da previše košta negdje do 200 - 250kn i gdje bi ju mogao kupiti u Zagrebu. Udaljeni smo nekih 350-400metara ali to ako ce trebati napravit cemo kantenu. Tu bi smo mrezu koristili naravno...
E ja se slabo u to kužim mislim nikako a ako ko ima volje neka mi detaljno objesni kak da se spojim sa frendom koi živi u isto zgradi 3 kata iznad.
Vjerovatno Vam je poznato da je Agencija za telekomunikacije raspisala natječaj za dodjelu koncesija za WIMax u 4 največa grada u HR. Stiglo je dosta ponuda i evo se konačno jedva tvrka predstavlja javnosti. iz www.croatiabiz.com
Da bi umrežili računala za igranje omiljenih multiplayer igara pokušali smo napravit LAN pomoću BT adaptera, i u početku se činilo da će sve ispast dobro jer računala su se spojila bez greške i prenos podaka između računala stvarno je dobro radio (slike,pjesme...), ali kak smo upalili igru i...
ovako,uzeo sam t-comov wlan od opreme sam dobio gigaset se555 wlan gigaset usb adapter 108 gigaset pc card 54 e sad,laptop ima pc card 54, a stolni pc ima usb i oni se bez greške spajaju na internet prek rutera... kako mogu bežično spojiti laptop i stolni pc?
Molio bi cijenjene članove foruma ako imaju gore navedeni driver i softver za usb infra red da mi pošalju na mail jer su mi dica isti cd razbila pa sada tražim pomoć. Inače mi je za sonyericsson t-630 mobitel. Unaprijed zahvaljujem Allain-st@hotmail.com
Dakle, ima li tko iskustva. Stvar je ovakva: Htio bih kupit jednu BT slušalicu, a pošto stalno koristim dva moba, može li se ona uparit s oba istovremeno, tako da kad mi bilo koji od njih zazvoni da je ja mogu javit slušalicom. Znači, ona bi trebala prepoznat koji mob zvoni.
Nedavno sam dobio ADSL i s obzirom da sam uzeo bežični ruter (nisam htio vući žice po stanu) kupio sam i asusovu bežičnu PSI karticu. Nakon desetak neuspješnih pokušaja kartica je odjednom proradila i skužila ruter. Sad sve dobro radi jedno vrijeme nakon uključivanja računala, ali nakon malo dužeg...
laptop mi posjduje infrared port, mobitel također - a ne mogu ih povezat. u čemu je stvar? valjda trebam neki programčić na kompu - gdje naći? mobitel već povezivala s drugim mobitelima, problem nije u njemu.
Dali postoji gore navedeni program ili neki sličan njemu u java izvedni, da ga mogu stavit na S40 pa da mi mob služi kao daljinski?
Pokušavam spojiti BT slušalice od Motorole na Nokiu,ali bezuspješno.Mobitel ih prepozna al se neće povezati.Koji bi razlog tome bio?Radi se o noki 3230
Jel netko uspio namjestit MMS na T-mobileu na LG-u iz UMTS serije?? GPRS radi al mms nikako nemogu poslat. Sta upisat u MMS Proxy? Mislim da mi samo to fali... btw u sluzbi za korisnike nemaju pojma...
Dakle, od tcoma sam dobio siemens se555 wlan router, usb wlan adapter 54. Laptop ima integriranu wlan karticu broadcom 802.11g network adapter. Postavio sam router. Sa desktopa pomocu usb wlan adaptera se bez problema spajam, isto se bez problema spajam laptopom kad na njega ustekam usb wlan...
dakle koja je maksimalna brzina(recimo ako usporedimo sa ADSL2)/udaljenost na koju puca wimax? te na kojoj frekvi radi?
Dakle, imam dva Wlan sticka, Adapter CANYON Wireless USB, CN-WF518. I nikako ih nemogu povezati, drugi komp je laptop, koji već u sebi ima ugrađen WLAN, no svejedne se neće povezati.
Imam vać jako dugo MSI BT ovaj na linku u specifikaciji sam pročitao da ima nekakav radio, pa me zanima o čem se tu točno radi? :ban: :dunno: :confused:
Dakle, ima dva kompa, jedan preko kojeg je sheran internet sa bluetooth dongleom i laptop koji već ima u sebi ugrađen bluetooth. Sad me zanima, koja je jačina tog signala, znam da je mala, ali baš bi volio vidjeti kako se kreće,pa mi dajte predložite neki program, vidio sam neke koji imaju i...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma