Bok svima,prije sam imao nokiu 6020,i kad sam htio mogao sam otic na net samo birajuci tu opciju za net,sada kada imam 6680 odem na net a on mi ponudi 2 operatora sa po 3 pristupne tocke,ja sam simpa pa sam probao one od t-mobila ali nece,pa sam probao i od vip-a nece ni te naravno :).Spaja mi se...
Ej, ljudi!!! Imam Samsung e760. Do sad sam imal K700i i bez problema sam upravljal s onim "desktop" programčićem s radnom površinom. Koji mi program treba za mob i/ili komp da bi t isto radil na samsungu???? Hvala!!!! p.s. BT- Gigabyte (makar to nema veze)
dali se može poslati sms nekako preko bluetooth-a ako može kako unaprijed hvala :kiss:
Jel je moguće nekako razbiti pristupni kod od blue tootha i ući u bobitel ili u komp.??
pozdrav uselio sam u jednu od 3 zgrade na Heizlovoj 49 na visokom sam katu pa imam lijep pogled na potencijalne wifi access pointe zanima me, postoji li kakav free hot spot u okolini za pristup wifi mreži i po mogućnosti webu?
Imali neko da pomogne, molim? Imam USB IRDA kingsun ks-959 , instalirao sam ga, racunar ga registruje, sve ide dobro dok ne pokusam da nesto prebacim sa racunara na mobilni ili obrnuto. Salje mi poruku da veza nije u redu odnosno veza se prekida. Do sada sam uspio samo jednu manju slicicu prebaciti...
pozdrav. zamijenio sam žični DSL s wireless i problem je u tome što je sve normalno radilo dok nisam postavio osnovni security (promjena SSID, postavljanje ključa). Nakon što sam to napravio imam problema s spajanjem laptopom na router (uopće ga ne prepoznaje, nema signala). S kompom (na kom...
Instalirao sam Bluetooth sve funkcionira, ali samo preko BlueSoleila...u control panelu nema bluetooth ikonice i u Windowsima nema onog "my bluetooth devices" ili kako već... Također, a pretpostavljam da je to povezano s ovim gore, floAt Mobile Agent (FMA) ne može naći mob (upisao sam adresu i sve...
Budući da sam se do sad slabo služio bežičnim internetom :bunny: (a sad ću više :)) , zamolio bi za malu pomoć. Da li je svejedno kako se spajam s laptopom na net - tako da ga spojim s umts mobitelom koji mi služi kao modem ili korištenjem umts kartice... ( Znači brzina i nešto ostalo ako je...
iako nije najbolje rješenje, zanima me dal je moguče.. znači: imam 2 kompa, na oba BT i Bluesoleil instaliran. Međusobno se nađu i upareni su, te se stvori friški LAN connection (3MBps:rolleyes: ). Sve je poriftano (IP-ovi itd) al nema niš, ni u workgrupi nit šerani folderi. kaj bi moglo biti...
Zanima me kako bih se mogao spojiti na internet u Hrvatskoj. Naime, dolazim na odmor (3 mjeseca) u Makarsku i nosim sobom laptop. Ako bi mi neko mogao dati savjet kako najjeftinije i lakse se spojim na internet. Nalazicu se u apartmanu koji ima telefonski prikljucak ali linija nije nikada...
Dakle, treba mi BT dongle. Nokiju sam dosad spajano kableom, ali pošto najmeravam nabavit i Qtek 9100, trebaće mi ovo, jer su mi svi USB-ovi zauzeti. Preporučite mi neki omjer cijene i kvalitete. Rado bih onaj s dometom od 100m. Gledao sam na HGspotovoj stranici, ali u nekim opisima stoji verzija...
Bok! Da li se netko razumije u bluetooth spajanje moba i kompa?
Ovako, nedavno sam kupio BlueportPRO 2.0, u zelji da na kompjuter prebacim sve poruke i imenik, ali nikako da uspijem...Sad me zanima dali se to uopce moze prebacit?ako da, kako?
Sta je UMTS ?
ovako ja i frend imamo iste mrežne kartice canyon wirless i u propertisu od lan kartice prebacimo na ad hoc i u programu od kartice napravimo profil kakoče nam se zvati mreža i tu prebacimo na ad hoc i dalje neznamo što treba znam da u internet protocol trebamo upisati neke ip-ove a neznamo koje...
Bok, ljudi! ne kužim se baš u kompove pa bi Vas nekaj pitao. ja i moja 2 frenda bismo se htijeli umrežiti bežično. što nam je sve potrebno i je li to komplicirano složiti?? molim Vas da mi kažete koji mi uređaji trebaju, pa da se raspitam koliko koštaju, a ako znate recite koliko otprilike koštaju....
bok... zanim me gdje mogu kupiti externu mreznu karticu ali iskljucivo USB? dali je mozda neko kupovao i ako je zanima me gdje i dali je to skupo???
Naime instalirao sam irda jučer sve je radilo, na desktopu mi se pokaže ikona wireles link tak nešt... danas ga spojim ne radi prepozna ga kao stick, a nema one ikone... Zašto? ima li nekakav program za irda?
koju bi mi preporucili bezicnu mreznu karticu dakle planiram uzet mreznu jer iman AP-router to mi je za doma
jeli mi tko može reči kako napravim svoju mrežu da mogu svoje frendove umrežiti u nju i koji mi djelovi trebaju? Hvala unaprijed
http://trifinite.org/trifinite_stuff_blooover.html evo sto je napisao sasa na newsima: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX > Soft koji trazi ranjive telefone i onda preko bluetooth-a pokupi phonebook i > SMS-ove. Do sada je potvrdeno za skida sve sa Nokie 6310 bez znanja vlasnika
I to u Njemačkoj, Nizozemskoj i Britaniji, a pokreće ih T-mobile u suradnji s Nokiom. U Njemačkoj će se pokrenuti za vrijeme trajanja Ce-bita, a kasnije ove godine u Nizozemskoj i Britanjiji. Nokia nudi prosječne brzine 1-2 mbps u početku. Kasnije bi se trebalo podići na 14 mbps. ...
Dali netko ima ovaj driver za ic MA620 pliz moze mi neko poslat ili dat link? (nokia 6230i) mail:r4ndx@net.hr
pozdrav, imam jedno pitanjce, vezano uz slušalice. dakle, kupujem uskoro samsung z500 i zanimalo bi me dal bi se više isplatilo kupit samsungov bluetooth ili neki drugi, da date neku preporuku koji je bolji, s obzirom na cijenu, bateriju, uklanjanje šumova etc... tnx!
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma