Večer svima! Imam problem s iPhone7 iso sam vraćati s ios11 na iOS 10.0.3 ili tako uglavnom zadnji software, i obavim to skine mi ga preko itunesa i stisnem obnovi.I onda se na iphoneu upali onaj logo jabuke i ona crta dolje se napuni . I preko itunesa napise da se iPhone obnovio i da ga pustim...
Pozdrav, kada spojim iPhone 7 na računalo i upalim iTunes da napravim sigurnosnu kopiju izbaci mi ovu poruku: Da li ima netko kakvo riješenje kako da to riješim. LP
Imam ponudu za navedene uređaje koji bi me u konačnici cjenovno isto koštali. Znam kaj nudi novi ip7 ali ne znam kojeg da odaberem. Do sad sam imsl note4 (kaj se velicine tice) i mozda mi je mrvicu prevelik. A sad nisam siguran za downgrade na 4.7" Prednosti 7ice koje ja smatram da jesu: bolja...
Dobro većer! Imam iPhone 7, i želim ući u iTunes Store uđe mi u Store i piše otvori aplikaciju iTunes U stisnem to i napiše mi sljedeću poruku."Spajanje na iTunes store nije uspjelo. Ima li tko kakvu ideju da riješim taj problem. LP
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma