Naslov teme je jasan pa da objasnim: Instaliro sam fps creator nakon instalacije piše da najnoviji directx nije instaliran ja instaliram directx i kad pokrenem program normalno radi kad napravim igru i oću je pokrenuti program se zablokira ja na start pa task manager i zatvorim program i kad...
Primjetio sam da u zadnja dva-tri dana, kada kliknem na neki link, Mozilla mi otvori sasvim novi prozor, a dolje se na traci pojavi gumbić (oznaka, kako se već zove, da sam na nekoj drugoj stranici). Prije mi je radilo tako da bi se nova stranica učitala, ali bi mi se otvorila traka koja se...
Imam na laptopu Vista Home Premium, kad god zaklopim laptop (a da ostane upaljen), i ponovno ga otvorim te se ulogiram u windowse smanji mi se rezolucija, pa se opet poveca i onda opet smanji i tako ostane... sve to u 5 sekundi.... prije je sve billo super... nekidan mi se to pocelo desavat.... ...
Pozdrav, Imam problem s pokretanjem Microsoft Office 2003 paket. Naime kad zelim pokrenuti Word,Excel, PowerPoint dobijam ovakvu poruku: Problem neznam nikako rijesit. Pokusao sam i s deinstalacijom ali nije pomoglo. I pokusavao sam i s engleskom verzijom MO 2003, ali bezusjesno. Napomena: Samo...
Imam vistu home premium i sve je super radilo dok nisam instaliro PES 09, sad mi nece otvorit folder GAMES (ono kad odes na start pa an games), samo ga otvori i prije nego sto ista ispise na njemu zatvori ga.... sve ostalo otvara i radi kako treba....mogu igru pokrenut iz program files-a i tako...
želim obrisati avast 4...i odem na dodaj ukoloni programe....njega nema na listi i odem na start/svi programi/ isto ga nemogu naći.....Dali postoji kakav program da ga obrišem....... hvala....
Dakle mene već živcira na tom exploreru dok neš napišem pod adress on mi često zna otvoriti onaj glupi fast browser search i naravno to ništa ne nađe a ta str postoji (sad si mislite zaš sam glup jer koristim ei) koristim ga zato jer mi neke strane znaju štekat zbog konekcije npr myspace, a on to...
Imam problem i nadam se da netko zna rjesenje. Dakle nekad mi se samim pokretanjem ofiice zbrejka, vrti se onaj pjescani sat u beskonacnost. Nekad kada odem na new mail u outlooku (vjerojatno on dize word za novu poruku),. A nekad se pokrene normalno ali kada odem na insert- symbol ista stvar. E...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma