Imam usb silicon power 16gb problem je slijedeći nemogu kopirati na njega iso format(sliku) probao sam na više računala molim vas ako ima rješenje neka ga napiše
Prije nekoliko dana kupio sam usb stick Good Drive Fresh od 8 GB. Jučer kada sam ga priključio na komp izbacio mi je poruku da se stick mora formatirati. Kada pokrenem formatiranje dobijem poruku da ga windows ne može formatirati do kraja. Probao sam na više kompjutera, sa XP-om sa sedmicom i...
Pozdrav! Imam problema sa svojim kompjuterom. Kad ga upalim,nakon bootanja Windowsa XP ili Viste (imam dual-boot pa biram),nekad se odmah zamrzne,ostane na crnoj slici.Miš ne reagira na pomicanje,pokazivača miša uopće nema,niti lampica za Num/Caps/Scroll lock na tipkovnici ne reagira. Postoji...
Imam jedan problem koji sto prije trebam rijesit... imam komp jedan na kojem je bio win xp i danas sam htjeo stavit sedmicu... dok su xp bili na njemu sve je super radilo... Cim mi boota sa dvd-a odmah nakon sto se napuni ona traka i pise Starting windows pojavi se blue screen i pise STOP:...
Pokrenuo sam EVEREST Home Edition i tamo pise da napravim BIOS Update i sa strane kliknem na link, odem na stranicu i tamo pise da moram platiti. Da li mi netko moze pomoc?:confused:
Da opišem, stavljam Win XP na komp ispočetka ali sam pogubio sve drajvere (matična, zvuk, ono nijedan CD nemam) Nisu orđiđi Windozi, E sada kako da povučem Drajvere s neta? Ima neki program?
Imam nekki stariji laptop, Fujitsu Siemens Amilo... na njemu su bili windowsi XP, sad odjednom mi se pojavio problem.... Kod bootanja mis amo izbaci poruku BOOTMGR IS MISSING, a kad budam sa windows cd-a onda mi sve ono ucitava i kad dodje do Starting Windows pojavi se blue screen... pokuso sam sa...
Pozdrav.Nije me bilo jakooo dugo pa evo da se vratim sa problemom. Spojili smo frendov laptop na moju internet mrezu(optima).On ima doma T-com,pa smo zvali sluzbu za korisnike od optime posto se kod mene nije htio spojiti na net.Onda smo u onaj internet protokol utipkali neki novi IP i kod mene je...
Može li mi neko objasniti zašto kad god u Exploreru upišem na search bilo koji dijakritički znak (čćžšđ) on mi stavlja neke druge simbole kao npr. ?'; itd... ??? :angry: Dok, kao što vidite, u bilo kojem drugom programu normalno unosi znakove?
Spojio sam printer HP deskjet 640C na računalo i ono ga prihvati i instalira ali ne radi.kad hoću poslati probnu stranicu na ispis on kao da počne uvlačiti papir ali stane i počno žmirkati žuta lampica. nova tinta br 20 je unutra. da li mogu negdje naći drivere za njega, možda oni fale. imam xp na...
Frend mi ima nekakvo računalo i kad ga uključim u struju i upalim na ekranu se ispiše poruka "Patch for installed CPU not loaded. Please run the bios flash update diskete". Šta to znači kako bi se to moglo riješiti? Mislim da je u pitanju phoenix bios version 4.06. Htio bih dodati da nema...
Pozdrav, zanima me jedna stvar ako netko zna.Kako promijeniti eksteziju nekog fajla u drugi u cijelom kompu.Da pojasnim,imam 500 GB DivX filmova, a moj DVD plejer prepoznaje titlove sa ekstenzijom .sub Zanima me kako da ekstenzije .srt promijenim u .sub a da nemoram ići svaki fajl...
Ovaku konfiguraciju 1.7Ghz 512ddr i ati7000 i svaka iGra koju instaliram,nema textura ili su mutne ili pak pomijesane Sorry na pisanju,pisem prek telefona.sta da radim da komp sljaka?
Tipkovnica i miš su prepoznati pod win7 i rade. Ali ne rade dodatne tipke na mišu i multimedijalne tipke na tipkovnici. Instalirao sam drivere za WIN7 sa Trust web stranice. Driveri su instalirani i po završetku instalacije komp je restartan (instalacija je zahtijevala restart.) Nije bilo...
Imam sljedeći problem, zapravo nije toliki problem, recimo mušica :) Koristim Windows 7 (ali i na XP SP3 je bilo isto). 7zip imam kao zamjenu za winzip i winrar i jako sam zadovoljan. Kada želim otvoriti zip arhiv, otvori se kao normalan folder (što mi govori da ga otvara Windows, a ne 7zip)....
Nadogradio sma mozzilu i sada svaki put kada pokrenem mozzilu na svaki se forum moram iznova loginirat,jel to nesto u postavkama poremećeno ili na starijoj verziji me pamtilo.....
dajte nekakvu pomoc majke mi razbicu i vistu i komp, probao sve povisivanje radnih taktova potrosio brdo para na nadogradnju hardvera, iskljucio aero, ma sve moguce vise mi ni sam bog nemoze pomoc, nadam se da netko ima nesto pametno, prosurfo cijeli bozji internet sve forume video sve moguce nista...
Nisam sigurna jeli problem u vezi softvera ili hardvera pa mi oprostite ako sam pogriješila podforum. Evo ovako: Računalo se neće upaliti. Dođe do onog dijela kada se pojavi logo i ide ono dolje kao znak da se svaki čas bude upalio ali onda se pojavi plavičasti prozor na sekundu, ne mogu...
Imam problem s MMF2 Kad oću odabrati neke objekte iz "Libary Toolbar" kao na primjer "Backrounds" ili bilo što drugo Piše mi ovako:"Unknown format" jedino oće pokrenuti "ChocoBreak Tutorial" Dali ko zna zašto ništa neće otvoriti ps format bi trebalo podržavati jer je to automatski instalirano...
Instalirao sam PowerDVD9 zbog opcije upscalinga dvd-a (i eventualno divx-a). No sada mi više ne radi hrt promo - ima zvuk nema slike. U opcijama dvbviewera sam odabrao cyberlink h264 codec, ali se ponaša kao da ga nema instaliranog. Deinstalirao sam i ponovno instlairao powerdvd ali opet isto....
Prijatelj me zamolio da mu dođem podignuti Windows xp. I evo što se dogodi: (nekad je error 4 nekad 7 ili 14) ili bude stalno ovako Neki savjeti?
dakle problem je da na winfast tv-u nemogu snimat...odnosno počne kao snimat ali ne snima...a drugo je da na winfast fm-u nemogu stišavat i pojačavat zvuk nego je stalnona najjače...nemogu ga čak smanjit ni kad dolje na taskbaru smanjim skroz sve zvukoe...nadam se da kužite kaj pričam...pa ako zna...
Moze li mi netko objasnit kako to da napraim da brze skida.. imam max adsl vezu od 1 MBIT/S a ono meni skida i po 3, 3 kb/s.. kako to da napravim a da mi brze skida.. ili je to isto ko i s lime wireom.. odnosno programi jesu isti isti im je princip p2p.. al kod lime wire su izvori i sto vise njih...
Ovako zanima me imaju li AdriaRoute karte u sebi zapisane visine za svaku točku ili visinu dobivaju preko GPS-a ? E sad zašto me to zanima.... išao bih biciklom od Rijeke do Šibenika pa me čisto interesiraju visinske razlike tj kada koristim nRoute i GPS da mi bilježe track onda bilježi i...
Frendu sam na poslu napravio acc u outlooku 2003. Moze slat mailove,a ne moze ih primat. Svaki put kad mu posaljem mail,stigne mi nazad mail delivery failure. Racunajte da sam mu acc napravio bez greske i da nisam promasio ni username ni pass,pa ni incoming i outgoing mail server. Sve je ok,al nece...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma