Bok, Trebam pomoć AMD čarobnjaka, nije toliko problem jer sve radi, prije nedoumice vezano za procesor Ryzen 7 2700x. Pošto sam svježi korisnik AMD ovih proizvoda, prije sam koristio intel pa me zanima par stvari. Moja konf: CPU: AMD Ryzen 7 2700X -...
Pc ASus detskop poslije naredbe shutdaun iskljuci monitor a kuleri na napojnoj ,procesoru i grafckoj nastave rad. Maticna ploca ASUS p5vd2-x Sta je uzrok...
Nedavno sam kupio USB stick 32 GB, marke Platinet i radio je bez greške nekih mjesec dana. Odjedno mi nije htio prebaciti glazbu niti film, niti išta izbrisati s njega, dakle potpuno je zablokirao. Prva stvar koju sam pokušao je formatirati, i ništa, pa formatirati s posebnim alatima, pa...
Pozdrav svima! Ovako: imam externi hard disk WD My Passport ultra 2TB. Naime,jucer mi je ispao na pod (bio je ugasen),i od tada,racunar nece da ga prepozna. Vrti se on,kad ga spojim,cuje se zvuk,kad ga prikopcam,svjetli lampica,ali,on malo radi pa se "zakaslje" na sekundu. Da li je moguce,da je...
Pozz! Imam dva pitanja. 1.Mjerio sam sa multimetrom matičnu ploču provodnost od točke a do točke b. Na slici se vidi crna kocka (crna pipalica) i crvene kocke (crvena pipalica). Dakle crna pipalica je bila na mjestu gdje dođe vijak za spajanje kartice
Evo, prijatelj ima problem. Naime, pali se kompjuter, u onom boot ili čemu već piše: "PS/2 mouse: None", dođe do Welcome i biranja korisnika- ali kompjuter ne prepoznaje ni tipkovnicu ni miš. Što je bilo? Kaže da je uštekao printer u USB, i kompjuter se ugasio- valjda neki kratki spoj. Kada...
Prije je radilo sve normalno na starijim win... imao sam sve one dodatke efekte, equalizer EAX da mi pretvara stereo zvuk na sve zvučnike kako nariktaš na slideru... ništa više neradi na toj jeb* osmici točka jedan :lipsrsealed: Ima li netko tu zvučnu i jel uspio riješiti problem ili postoji...
Imam problem s monitorom već neko vrijeme. Naime, često ide u power saving mode odjednom i u aktivnom stanju. Dakle, nisu power settings opcije u pitanju, sve sam ih onemogučio. Dakle, provjerio sam kablove, sve je ispravno spojeno. Sumnjao sam na neispravnost VGA kabela pa sam ga...
Pozdrav raja nedavno sam kupio novi procesor i sada imam problema prilikom pokretanja racunala . nadam se da ce mi neko pomoci rjesiti ovaj problem ... UNKNOWN CPU DETECTED. BIOS UPADATE IS REQUIRED TO UNLEASH ITS FULL POWER. PRES F1 TO RESUME ... ako ko zna o cemu se radi i kako da rijesim...
Forumaši moji pozdrav! Imam sam problem sa računarom, bio je pun prašine i napokon nađem vremena da ga detljno očistim. Očistio sam cooler sa procesora, nanio novu pastu na procesor, pomeo prašinu sa matične, otvorio napojnu očistio ventilatore sve super. Sve sklopim, zašarafim i nestrpljivo...
Vozdra. Dakle u pitanju je Gigabyte GA-8IE2004P(-L) matična ploča. Na njoj je spojen jedan HDD i jedan optika i jedna pločica od 512 MB radne memorije te neki intel single core (2,4gHz). Sve u svemu kanta ali namjeravam je osposobit za jednu kasu u jednoj trgovini. Problem je taj što nema onboard...
Imam monitor LG 22" , slučajno je srušen sa stolića visine 50_tak centimetara . Ima već neku godinu , ali mi ga je žao bacit . Pri padu nije dobio neko vanjsko oštećenje , niti mu je puklo staklo , ali kod ukopčavanja na računalo u donjem dijelu ekrana pojavili su se koncentrični sivi...
Vako. Kolegi sam digao novi Xp na neku kantu. Konfu trenutno neznam jer je kod njega al desava se sljedece: Xp Sp2 dignut kao i tisucu dosadasnjih,driveri svi up to date a ukopcam li usb stick,misa ili tipkovnicu on ga nanjusi ali ne gurne drivere. To su sve vulgaris stvari koje svaki os guta bez...
Nisam siguran gdje da smjestim temu, jer neznam do čega je to :) Uglavnom, koji god windows idem instalirati, treba mu prvo nekih 20-30 minuta da se pokrene, a instalacija bude normalne brzine. Probao sam sa Win 7 i 8, na DVD i USB, sve isto. Linux nisam već dugo instalirao, uglavnom sam imao na...
Ovako, neki dan mi se ispušilo (doslovno) iz pojačala na kućnom kinu, pa me sad zanima jel se to da nekako popraviti i koliko bi me eventualno koštao popravak. Također me zanima u čemu je kvar. Pred kraj me je počelo zayebavat pojačavanje tona, sam od sebe se pojačavao, i kad ga smanjim na...
Imam problem sa samsung gt-s5230 mobitelom.Ne cita memorijske kartice,,probao sam i formatirati ali ne pomaže,,,trenutno imam 2gb micro sd karticu al' ne cita je nikako,dok u drugim mobitelima radi perfektno...
Pozdrav! Dobio sam komplet Logitech S510 gdje se nalaze bežični miš,tipkovnica i primopredajnik koji služi jelte za vezu njih dvoje s računalom. Komplet je totalno nov,doduše ne iz trgovine već od frenda koji je to dobio za rođendan i nikad nije koristio... Dakle komplet nikad korišten a to sam...
Dobio neki stari kompjuter i molbu da instaliram Windowse. I ubacim ja CD, kad me na ekranu dočeka poruka: "Keyboard error or no keyboard present. CMOS checksum error - Defaults loaded. Press F1 to continue, DEL to enter Setup" Proguglao- ali, ništa korisno nisam našao. Probao sam 3...
Ovako,koristim Logitechovu LX 710 bežičnu tipkovnicu...prije nekoliko dana mi se pojavio naizgled banalan problem ali mene jeb....o živcira. Naime,kada stisnem tipku i držim otkuca mi samo jedno slovo,a ne kako bi ustvari trebalo bezbroj njih dok istu ne pustiš...to mi ustvari i nije toliki...
Dakle u pitanju je kanta sa dva monitora u Extended modu. Odnedavno kada klinac igra neku igru (na vecem Philips WS220 22'") i za vrijeme pauze ja kliknem ne nesto u drugom manjem monitoru (Acer AL1721) igra se spusti u tray. Ne prekine se ali padne dolje. E sad, ja bi to smatrao normalnim da do...
bok svima,novi sam i ovo mi je prva tema,a hitno trebam pomoć... Imam problem sa paljenjem kompa,naime komp radi ..sve 5 ali kad ga ugasim više neće upaliti odnosno,kad pritisnem tipku power na trenutak krene i stane. Tada moram isključiti strujni kabel i ponovno ga uključiti za ponovni pokušaj...
pozdrav svima! ovako...imam oko 6 god. stari hitachi HDD od 80 giga na kojemu imam brdo za mene vaznih podataka. prije neki dan je prestao raditi mojom grekom na osnovu koje sam skuzio da je riknula elektronika tj. maticna.. surfajuci sam vidio da na tim hardovima nije dovoljno zamijeniti...
Kupio sam novi Kingmax Memory stick 512 MB. Kod mene na PC-u i laptopu radi sve OK. Danas otisao do cure da joj presnimim nesto. Kad sam ustekao u USB port cijeli komp se zamrznuo (ni mis ne reagira). Probao sam u svim USB-ovima ali svagdje je isto. Ne znam u cemu je problem
prije god dana mi je odjednom prestala radit grafička na pci slotu...izvadio sam ju i do sad sam koristio onu integriranu na matičnoj...i danas kupim novu grafičku i stavim ju unutra i neće opet...naravno u biosu je podešeno da je primarna ona na pci slotu...al jednostavno ju ne prepoznaje...bios...
Pozz! Ovako kupio sam 5.1 zvucnike i sve pospajao kako bi trebalo,barem mislim da sam tako uradio! Problem je slijedeci nikako ne mogu napraviti da mi radi svih 5zvucnika! Najbolje sto sam uspio izvest jest da rade centralni prednji desni i zadnji desni! Josh sto sam primjetio jeste da mi nekad...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma