Danas mi se dogodilo nesto cudno, stavim u dvd rom cd, kad ono neki cudni zvukovi se cuju iz dvd rom citaca, vec pomislih da je kreao laser, I tak sprobavam ja cd po cd I ni jedan ne radi, dodjem do dvd, ubacim kad ono cita, super sav sretan stavim cd opet ne cita, vratim dvd cita, nis mi ni jasno?...
ovako,prije par mjeseci pokvarila mi se maticna ploca tako da sam uzeo novu i morao sam uzeti ram memoriju isto,tu gdje sam uzimao odmah su mi je i ugradili,al nakon mjesec dana pojavi mi se neka greska prilikom rada racunala,nesto kao da je pojavila se greska na novom softveru ili hardveru pa da...
Pozdrav svima. Naime imam jedan problem sa navedenim chipsetom i ovom grafičkom karticom, kada stavim graficku karticu u pci ex utor ona ne daje sliku nego i dalje samo integrirana grafička kartica,u biosu je sve pravilno podešeno jer 8400gs radi bez problema...naime nvidia 7300gs kad je u utoru...
Dobar dan,imam ogreban Samsung Snycmaster 2233SN,tj.imam ogreban okvir i malo ekrana,mozda 2mm ekrana,a 15-ak mm okvira...Ono nije sad nesto hitno.Ako tko ima kakvo rijesnje (vazelin,pasta za zube) neka kaže...Samo da se zna okvir mi je onako sjajno crn,nije onako hrapav. Ono ako tko zna.I...
Pozz, imam club 3d radeon hd2600pro 256 mb i stvarno je bucan kada pokrenem pc,znaci prije je bilo traje 5 min i prestane ali to sada traje po sat vremena dok ne prestane i vise i stvarno me nervira.Kada sam izvadio nju i pokrenuo pc bas je tiho radio,a sada ovo je tako zivciraju ce.Imalo ko kakvu...
Imam problem s tv karticom Terratec cinergy ht pci.Imam win 7 x64.Stalno mi se gubio zvuk,pa sam stavio najnovije drajvere zvucne i probao s drugom zvucnom i ista stvar.Također sam probao razlicite verzije njihovog home cinema pa nista.Onda sam to reklamirao u linksu pa mi prekjucer stigla nova i...
Ovako, imam Antecovo kuciste Big Tower. http://slike.hr/slike/180999_8cff9.jpg.html E sada, na kucistu, sprijeda, je front panel sa 2 USB porta i port za mic i slusalice. No, spletom okolnosti uspio sam potrgati port za slusalice i mic. Kada sam rastavio kuciste, vidio sam da su zicice koje...
upravo sam slušao glazbu i krenem čitat jedan tekst u worpadu i kako mi je glazba smetala stisnuo sam stop.čitam tekst i odjednom iz zvučnika čujem glasove:freakout: :freakout: .prislonim ga na uho i stvarno.čujem muški i ženski glas kako razgovaraju i to na njemačkom.ugasio sam sve programe koji...
Imam problem sa matičnom MS-7091 v1.0 Stvar je u tome da kad računalo priključim na struju i prtisnem gumb za power, ventilator na procesoru se upali i za par sekundi se ugasi i tada sam to nastavi raditi dok ga ne isključim iz struje, pali se na par sekundi i gasi. Na matičnoj ima taj 4-pinski...
Pozdrav svima!! e ovako...pokusacu biti sto jasniji.....imam dva hdd-a.na oba sam inao XP.e kad sam jedan izvadio(onaj sto sam koristio,glavni),ostao mi je drugi,na kojem je,isto xp....kad sam ponovo upalio komp,sistem nije isao dalje od slike naziva ploce.formatirao sam c particiju sa tog drugog...
Imam 21'' Sony G500 CRT monitor s ogrebotinom nasred ekrana duljine 10-ak cm i sirine 1 mm. Da li se to moze s necim premazati da se ne vidi. S vremenom se covjek navikne kada radi ali ne bi bilo lose ovaj mali kvar sanirati !
Pozdrav! Već 4 godine koristim CRT monitor Samsung SyncMaster 997 MB 19-inčni. Danas sam primjetio titranje slike na rubovima. Prvo sam mislio da je i do zvučnika,al isključio sam ih i titranje se nastavilo. Zvučnici već 3 godine stoje uz monitor a on je tek koliko sam primjetio danas počeo...
koristim win7,update stalno, HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B SCSI CdRom Device, driver verzija 6,1,7600,16385(win7_rtm.090713-1255) inace sam koristio od win7 sistem za przenje,sada nero burning rom 10 niti jedan nece przit TRAXDATA DVD-R win kaze da updatam driver/firmware a nezz kako...
Danas, kad sam igrao Bad Company 2, odjednom mi se ugasio komp pa sam išao čačkati što je uzrok i skužio sam da mi je grafička na 115 stupnjeva!!! sad dok surfam samo i tražim rješenje mi je na 96 stupnjeva... :cry: usisao sam svu prašinu koju sam našao u kompu, počistio sam napajanje, sva 3...
Kak to biva, moj susjed opet ima problema sa kompom. Ovaj put mu miš ne radi. Instalirao je 18 wheels of steel i malo poslije toga još nešto negdje napravio (ne zna ni sam što i gdje) i miš mu više ne radi. Probao sam restartati komp, system restore i ponovno priključit miš, ali i dalje ne reagira....
Imam canon i350 printer već ne znam koliko, možda nekih par godina. Do sad me super služio, za moje potrebe ne trebam ništa bolje. Uglavnom, boje super ispadnu (sve boje), ali crna mi jako loše izgleda. Izgleda kao da nemam više crne boje (a imam, kupio sam novu) ili kao da sam kopirao taj list...
Prijatelj iz razreda mi danas donesao Nvidia GeForce 8600 GT da probam hoće li mi raditi, no prilikom dizanja Windowsa, monitor se ugasi, baš kao i njemu. Jeli to greška u kartici ili treba nešto negdje nekako složiti, odnosno podesiti?
pozdrav,komp se iznenada ugasio i sad ne reagira na dugme za paljenje ali kad probam na prekidac iza upali se ali gori samo crvena lampica ispod reseta i ne dize windowse,otvorio sam ga i vidim da se ventilator od procesora vrti,znaci da radi procesor,radi i dvd ,ladica se otvara pa je onda valjda...
Danas ostavio upaljena oba računala i ošo van. U međuvremenu je sijevalo i grmilo... Stara je u međuvremenu iskljucila jedan komp i modem jer su skupa uključeni u prođužni kabel a drugi je ostao uključen. Dodem doma i palim toga iskljucenoga i sve normalno. Miš ne radi i nema neta... Cackam po...
Kad palim hladno računalo stalno mi se resetira,dođe do točke kad pokaže crni ekran (windows xp) i onda se vrati na početak nudeći mi one 3 opcije,safe mode,normal i last config.To se dešava samo kad je komp hladan,a poslije ga mogu i resetirati i gasiti i sve ok.Računalo je malo starije pentium...
kao sta ste vidili u naslovu kompić se gasi sam od sebe,najedanput se isključi i posli moran čekat par sekundii onda ga upalin jer prije neće!!! nemam pojma koji mu je!!!
E ovako: Kao sto sam napisao imam problem sa usb-om,tj. stickom.Ubacim ga u komp,lampica svijetli,ali pise sledece:USB device not recognized.one of the usb devices attached to this computer has malfunctioned,and windows does not recognized it.....Brisao sam drajvere sa sistema za usb,ponovo...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma