UVOD Ovo uputstvo vodi Vas kroz postupak pripreme USB memorije (Stick) za instalaciju MS Windows Vista, MS Windows 7 i MS Windows 8 operativnih sustava. Dakle, u mogućnosti ste pokrenuti instalaciju i instalirati navedene operativne sustave pomoću USB-a. Kao što znamo, većina novih...
Bok. Vec sam napisao u jednoj temi da imam sledecu konfiguraciju: Maticna-MSI P4-865-NEO-2/fis2r/ Processor-Prescott-3.0GHz,800MHz,L2-1Mb Memorije-2x512DDR-400MHz Graficka-5950ultra HD-bio RAID, sada je S-ATA Maxtor 120Gb,8Mb cache....i druge stvari Zanima me ovo: Da li mogu na istome ovome...
Znači, pošto sam skužio da puno ljudi traži različitu paletu programa, filmova, igrica za PC itd., odlučio sam napraviti jednu temu koja u kojoj će se govoriti o torrentima. Znači, torrent je p2p (peer-to-peer) protokol djeljenja i primanja podataka. Navodno prema nekim istraživanjima 35% prometa...
Unload DLLova Da bi ste sprečili Windows da kešira DLLove posle izvršavanja programa, sledite proceduru: Dođite do HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\, potom kliknite levim tasterom na Explorer. kliknite potom desnim tasterom i kreirajte DWORD AlwaysUnloadDLL sa...
Nedavno sam imao priliku malo se poigrati sa novijim instalacijama Linuxa pa da podijelim s vama iskustva oko dualboot-a. Stvar je vrlo jednostavna, pretpostavit ću da imate već instalirane Windowse na računalu. Da bi se malo poigrali sa linuxom trebat ćemo odvojiti malo prostora na disku za...
Bio mi se pokvario nesto komp nakon azuriranja,dao sam ga nekom liku da ga popravi! On ga je kao popravio! Donesem ga kuci,idem instalirati peograme za igre i on se ugasi! Mislio sam da je lik stavio da se gasi ako se ne dira dugo komp,pa se poceo svakih 2h gasiti! Da,skratim! Sada mi ude u ono...
Kolege možete li mi pomoći. Svaki put kad palim komp i ulazi u windows10 moram se prijavljivati na microsoft račun. Može li se to kako ugasiti?? Poslano sa mog M2007J3SY koristeći Tapatalk
Dakle imam Win 7 ultimate koji radi na loader Xe principu,valjda sam se dobro izjasnio. Sad sam nabavio licencu za Win 7 profesional. Tek sam kasno skuzio da su mi verzije razlicite. Moje pitanje dali mogu samo ukucati taj produkt key i ako da na koji nacin da mi ne ostane komp zablokiran isl od...
ako neko ima netko cd key za corel draw 12 neka ga podjeli samnom :comp:
Pozdrav, dakle prije nekoliko mjeseci kada upalim laptop pojavljuje mi se poruka "Povezivanje servisa sa sustavom Windows nije uspjelo". Više mi ne radi Windows update, trgovina,.. Kako to popraviti?
Dakle trazim program koji ce mi bez puno filozofije,i bez predznanja iz kvantne fizike pomoc da sastavim grb tj logo za nogometni klub. Ovi moji iz kluba su umlatili pare kod nekog "mahera" pa im je napravio rugobu i uredno naplatio. Dakle,dosta templates-a,i simbola da imam i da nije za*eban...
Ovako, MS naveliko radi na nasljedniku Windowsa 8. U pitanju je Windows kodnog imena Threshold, mediji su ga već nazvali Windows 9 iako nigdje nema potvrde o tome. 2. travnja 2014 ljeta gospodnjeg MS je na Build konferenciji prikazao sljedeći screenshot "buduće verzije Windowsa": Iako je...
skinuo sam s MS stranica office 2007 i poceo instalirat ali onda mi je izbaci poruku "there is no apl afecte..." u cemu je problem ? hvala
Evo ovako,imam problem.Nabavio sam laptop compaq presario cq57. Htjel bi instalirati friške windowse 7 i formatirati kompletni hard i napraviti 2 particije.U početničkom install windows-u imam 5 particija: disk partition 2 od 199 mb disk partition 3 od 429 gb disk partition 4 od 9,8 gb disk...
Pozz ljudi! Imam jedan problem,koji nikako ne uspijevam rijesiti. Naime stvar je slijedeca, na laptopu je dual boot, win 8.1 i win 7. Mislim da je stara laptop samo poklopila te se nije ugasio nego je bio u hibernaciji,il nesh tako, ja to nisam znao te sam istekao struju iz laptopa buduci da sam...
Dakle, noćas je Microsoft pustio free nuild za download: msdn.microsoft.com/en-us/windows/home/ U virtual PCu ne radi baš, nisam probao u drugom okruženju ili clean install. Eto, probajte, javite dojmove.
Pozdrav! Imam na kompu instaliran navedeni OS i imam problema s njime. Nakon svježe instalacije dugo je bilo sve ok pa ne sumljam na konfiguraciju i komponente jer se ništa nije mijenjalo svo to vrijeme a to potvrđuje i podatak da se isto dešava na još nekoliko računala s instaliranim istim OS-om....
Pozdrav forumaši !!!! Dajte mi neke preporuke za zanimljive aplikacije za Windows 8, tipa igre, muzicki player, korisni alati i sl. Hvala
Otvaram temu da vidimo što forumaši koriste i zašto(potaknuo me razgovor o Operi u chataonici:tomato:). Došlo je vrijeme kad ni browser više nije lagano za izabrat :comp::crazy: Kao primiran browser koristim Firefox sa par add-ona(ad block, wot i još par koje su disablane). No trenutno na kompu...
Zanima me jedna stvar,koju dosada nikad nisam radio. Ovako na lapu mi je licencirani Windows 7, imam CD-key zalijepljen na pozadini. Sad je doslo vrijeme da izvrsim reinstalaciju istog. Kako? Je li u svemu tome najbitniji cd-key ili cd? Ovo pitam iz razloga sto cd-a nemam, nego imam samo cd-key...
Prvo bi htio pohvaliti 8micu, jer radi jako ljepo i brzo a opet sa druge strane htio bi ju pogrditi jer Metro sučelje te start menu su im katastrofa, radi koje će po mojem Microsoft žaliti, jer kako ja žalim za dobrim starim startom, kada sam se već dotakao starta imam ja možda glupo pitanje ali...
Stavio sam nove W7 ultimate i ne radi mi programčić za vrijeme.Kaze da ne može uspostaviti vezu sa serverom, a net mi ispravno radi....Ima li rješenja ?
kao sto sam naslov govori , npr. hocu nekaj skinuti, neku sezonu od neke serije,sam ne znam gdje , molim odgovor!
Ovako,imam desktop racunar na kojem je instaliran WinXP i na koji zelim sad instalirat Win7. Stvar je pomalo komplikovana, imam samo jedan disk,ali 2 particije,na D particiji su mi neki fileovi koji su mi jako potrebni. USB port mi ne radi,writera nemam,a preko mreze nisam uspio prebaciti fileove!...
Pozdrav svima! Zanima me da li postoji neki programcic koji ce u par klikova i restartom racunara,XP moze prevesti sa Engleskog na Njemacki,a da ne moram novi sistem dizati? Hvala
Pozdrav imam instaliran windows 7 na računalu,te imam umrežen data share centar od D-linka model DNS 320, imam dva switch-a od tp-linka tako da je data share centar povezan na prvi switch na kojem je jednu racunalo router od t-coma printer i u taj switch je ustekan drugi awitch na kojem je racunalo...
BOK.Imam jedan problemcic.Nakon sta sam ponovo instalirao win 7.vise nemogu gledati filmice sa moba u full screenu ,isto tako i kod gledanja tv-a preko neta.Kad gledam neki filmic sa "yubitua",bez problema je puni ekran.Da li je netko imao nesto slicno'
Probao sam promijeniti install path u batch file sa c na d i tamo gdje je bilo "%user% stavio sam da bude d:\program files i pokrenuo. Otvorio se dosov prozor i nešto je tražilo, ali nije našlo pa je pisalo please exit. I idem sad probat nešto drugo napisat, kad ono nema to filea. Gledam, nema...
Pozdrav, znaci radi se o laptopu kojem su sami pali windowsi ( win 7 ), eh sada cim se upali i ono ocitavanje u biosu mu treba 10ak min da ocita i onda kad se ubaci cd od windowsa on ocitava pre dugo vremena da bi doslo do izbornika za odabir jezika itd( cca sat i pol ) a kad sve to prodje i...
dali se mozda zna kad ce doc windows seven beta ili ako vec postoji gdje nabavit...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma