Znaci kad normalno radim na kompu (surfam, msn itd.) svjetlina ili ti ga Brightness mi je normalan. A kad udjem u neki igru, nebitno koja postane mi presvjetlo i bas udara u oci tako da nemozes igrati. Pokusao sam mjenjati Display properties pa onda settings ali ovako se promjeni a kad udjem u neku...
Bok otkako sam se spojio na wireless.. sve radi odlično što se tiče wireless-a. Te sam se dogovorio s frednom da ja i on djelimo adsl. E sada nastaju problemi. kod njega sve radi normalno, ali kod mene ne, znači brzine otvarana web stranica i downlada je uredu nego je problem sljedeći.... ...
zašto nemogu prebaciti image ( iso. mds ...) file na prijenosni hdd ili usb stick ako je veći od 4.7 gb. dobijem poruku da nemam mjesta na disku a on je potpuno prazan i ima 160gb slobodnog. molim svakog tko ima riješenje da se javi. unaprijed zahvalan :hrv::hrv::hrv: EDIT: Procitat ces...
Prije otprilike 1h sam instalirao nowe widowse i instaliram si drivere i programe i idem u d particiju kada mi se pojavi ova greska ali kada stisnem desni klik na particiju i na explorer otvori mi je normalno a ovako nece..zamolio bih vas ako netko zna kako rijesiti taj problem da rece... ...
Da li netko ima iskustva sa popravljanjem "mrtvih" pixela na LCD monitorima? Koji je najbolji program? Trenutno koristim UndeadPixel 2.1 pa pa cemo vidjet sto ce se dogoditi ... :thumbup:
Postoji li program pomocu kojeg mogu vidit kad je netko stavio svoj status appear offline tj. on je logiran na msn al ne piše da je online? :hrv:
Prije par dana dok san bio za kompom dva puta je nestalo struje. Naravno to je za sobom ponjelo posljedice kao npr : ko što vidite Sys restore neradi kao ni jos neke stvari koje se tu nevide poput pasteanja ( fajl mogu kopirat al ga nemogu paste-at) micanja ikona itd pretpostavljam da je...
Ovako treba mi neki program s kojim u pjesmi mogu iskljuciti glas pjevaca samo da mi melodija ide...neznam dali ej to moguce ali kao je molio bih vas da mi kazete kako.... Zahvaljujem se unaprijed
Pozdrav! Imam problem sa otvaranjem My computera. Kliknem na ikonu My Computer i pokaže mi se prazan folder sa lampom kao da učitava,traži.Ostavim ga tako neko vrijeme te se pokaže normalno ali bez particije C,D,E i USB stickova. Na cijelom kompjuteru je prazno 9,02 GB od 183 GB. Evo slika:...
na kompu imam instaliran hr.mui(ne lip) prijevod za xp,na dva računa koja sam nova otvorio kad stavim na hrvatski,pola bude na hrv.a pola na engleskom ,pošto ponovna instalacija mui-a ne pomaže mislio sam deinstalirati ,pa ponovo instalirati,ali nevidim nigdje taj program kao instaliran,pa ga ne...
Pozdrav! Imam problem što se tiče spajanja u ruter postavke na kasdinom routeru. Ja sam imao prije taj ruter i bez problema sam se spajao na ruter, odnosno u njegove postavke. E sada sam dosao kod prijatelja da mu složim router mod (da se internet konektira odmah paljenjem kompjutera). I...
kako pokrenuti clipove koji se nalaze u .php formatu??? preko windows media playera ima zvuk ali nema slike!!!
ovako.. imam windows Vistu Image file, spržim na dvd... kod frenda ju vidi sve ok.. kod mene na dvd ju uopće ne očitava, ko da je prazan dvd. u cemu je stvar?? virtualni dvd ju otvara... ovo ne šljaka. moja dvd pržilica inače sve čita. Pioneer 110. ne kuzim?' i ne mogu si insalirat vistu.....
RADI SE O LAPTOPU HP Compaq 6715s ovako koju god sam vistu instalirao uvijek je pokazivao 30 dana... instalirao sam bio onu black verziju vec krakiranu sa SP1, i takodjer imam i ultimate i nista... problem je sto u biosu bi se trebalo vrijeme pomaknut za tu ultimate na 2099 godinu ali meni...
Instaliro PS CS4, fenomenalna dorada na programu za razliku od prelaska s CS 2 na CS 3, al da ne dubim previse, pitanje je sljedece, Kad oznacim dio slike i ocu napravit novi lajer tako da izrežem sliku, taj novi lajer koji sam dobio izrezivanjem odnosno.slika je svjetlijem tonu puno od...
Naslov sve govori.Želim ga se riješiti jer m je potrebna reinstalacija windowsa a svaki put kad podesim postavke u biosu da mi je cd dvd na prvom mijestu otvara mi se doss,i nemogu nikako pokrenuti instalaciju. Molim pomagajte:cry: :cry:
ovako,idem na onaj net-ove chat,izaberem onaj simple npr,i otvori se prazan prozor,nema chata,znaci nemam javu,ok,odem na stranicu,instaliram je,restartam ....i opet isto,nemam chat..u cem je problem..? :cry::cry:
Dakle,kad instaliram Fedoru,sve je u redu do dijela dok trebam razdvojiti particiju na 2 dijela,tj. gdje trebam izabrati gdje ću je instalirati...probam razdvojiti HD na 2 dijela i javlja mi slijedeći error: Ispricavam se zbog kvalitete :D nije mi nista bilo pri ruci osim moba... Samo da...
Znači treba mi program koji bi valja mogao, npr. dok slusam neki online radio preko neta da si snimam pjesme...ima sta takvo?
Ovako zanima me sto mislite o tom OS-U ,zanima me dali se na njemu da poreknuti .exe fajlovi sto se nedaju na obicnim linuxima onak normalno zanima me kako sa driverima za taj os... ja sam ga skinuo i sada bi ga trebao instalirati a nezelim ga instalirati dok s eneuvjerim sto sam skinuo.. i evo...
Evo ovako ljudi nakon sto upalim racunar ne uvijek ali u 90% slucajeva mi se pojavi ovaj prozor... da li neko zna o cemu je rijec??
Trebam nekakav program koji mi može lik čovjeka sa jedne slike prebaciti,"uklopiti" u nekakvu drugu sliku na kojoj je npr.neka obična slika iz prirode!
Ovako kada sam na msnu i slusam glazbu nariktao sam si ono da mi u personal message pise kaj slusam,ali onda sam maknuo da mi nepise i opet stavio da pise ali sada kada upalim wmp vise mi se nepojavi koju god pjesmu odaberem,dali netko zna kak da to napravim ponovno?? Hvala Unaprijed!!
Croatia Now Playing (Antena Zagreb / Otvoreni Radio) Uf, koji naslov :) Uglavnom, poznatiji pod imenom: CRONP :naughty::naughty: http://www.kapljica.net/cronp/ Kratke upute: Radi se o "hibridnom" now playing plug-inu za Mozillu Firefox.
Evo, opet problem. Već sam jednom uspio spojiti laptop i komjuter. Tada su oboje bili žicom povezani na ruter. I mogao sam dijeliti datoteke i printer najnormalnije. No, sada imam bežični ruter i komp se spaja žično na njega, a laptop bežično. I ne uspijevam ih spojiti. Upisao sam IP adrese...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma