htio bi napravit svoju web stranu pa bi molio da mi kažete svoje preporuke,koje programe da koristim?
ovako imam jako velik problem sa spywerima,imam ad-aware i spybot i nista ne pomaze,stalno mi se pojavljuju pop-upovi a u system folderu mi se stvaraju aplikacije kao agp,bla,bmq,cim.....itd(oko 30-40 ih se stvori)-slika dolje.Te mi se apliacije ukljucuju u procese i korsite mi memoriju i uz to...
Evo,od mene jedno sasvim konkretno pitanje... Kakav je to program i cemu sluzi??? Posto mi AZone non-stop javlja da DownloadWare zeli da se kaci na NET pitam vas sta treba da cinim,da ga pustim ili da mu branim (sto za sada i radim)? HVALA!!!
Sta je od ovog dvoje bolje?
najme imam panda antivirus 2005 i nakon što sam htio instalirati lime vare program je javljo virusa al ja uporan gasim pandu i insatliram lime vare al šta se dogodi ja više nemogu na net(dog ne ugasim pandu) a nemogu aninstalirati lime vare a ni pandu. kad idem uninstalirati pandu on javlja ovu...
Jel ima ko ovaj program da mi posalje? :-/
Da li mi netko može preporučiti besplatan a kvalitetan (i ne pretežak) antivirusni program? Podpitanje: kakva je Panda? Hvala
Treba mi sto hitnije program koji konvertira xvid u mpg, ako to ne onda u bilo koji format...al da se xvid pretvara u nesto!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Da li netko zna neki program za stvaranje vlastite glazbe, ne miksanje? Nesto poput programa Frutty Loops i Dance e-Jay?
Da li netko zna ili ima Full werziju NetPumpera dakel NetPumper PRO, jer je ovaj obicni pun onih spajwera.
Nesto sam prckao po 'msconfig' i izgasio par procesa sa startupa i wina , i kad sam restartovao komp, sve mi je boldovano u Windowsu, a ovdje na forumu i na internetu mi je sve 'iskoseno' ... Kako to da rijesim??? Meni nijedan proces od ugasenih nije sumnjiv da je ovo uradio, jer je ugasen......
imam par filmova kkoji mi se nikako nece pokrenuti.u wmp trezi neke codece u bs kaze da je nevazeci format i navede div4 a film je u avi-ju.nece ni u winampu
Pozdrav Imam xp i stalno me zezaju hakeri,naime odlucio sam stavit linux,ali nigdje nemogu naci drivere za svoj modem.Imam adsl,moj modem je siemens usb lan modem a-100-i i nigdje nisam naso drivere,cuo sam da je linux brzi je to istina?Uglavnom ako sta nadjete hvala!
Imam prob.,naime igram raven shield i zelim biti host,nema veze koju vezu imam jer zelim samo testirati za nekoliko igraca. Kada napravim server ip mi je npr. ovakav 128.158.12.18:0,e tu di je :0 trebe biti port :7777 jer 0 kao port nepostoji i nemoguce se spojit.Neznam u cem je problem pa ako...
Kod ortaka koji je radio update windowsa,posle restarta mu komp sve foldere pretvorio u fajlove koji sada zauzimaju po 60-ak kb!?Jel neko od vas imao taj problem i kako ga resiti???
zašto kad instaliravam sp1 ili 2 kom neče instalirati nego javlja grešku da mi cd-key ne valja i neče nastavit instalaciju jel moguče instalirati sp1 a da pritom ne trebam formatirati disk :comp: ili jel neko ima cd-key da mi pošalje
Pomagajte neznam kako otvoriti datoteku koja ima nastavak .rar!!!!!!!!!!! Unaprijed zahvalan!
Ljudi, pomoć. Treba mi hitno neka manja baza podataka u Access-u. To je za školu. Pa bih bio JAKOOOO zahvalan ako bi mi netko mogao poslati tu bazu (ako ima netko neki adresar, popis filmova...ili nesto slicno kao bazu podataka)...to nece biti koristeno u pogresne svrke...ili nest lose...samo...
Ako Vam je potreban iz bilo kog razloga, Microsoft daje licencu na 360 dana sa ovim serijskim brojem: M4676-2VW7F-6BCVH-9QPBF-QBRBM. Po njihovim riječima, njima je u cilju da što više ljudi skinu ovaj "trial" Windows XP 64 Professional Edition, i da sarađuju sa njima prijavljivajući im svaku...
Ne znam sta mi se desava u kompu zadnjih dana,ali ne mogu da pozovem ni BS Player,ni RadLight,ni RealOne,ni MV2... Kada instaliram neki od njih svi rade prvih 5-6 ukljucivanja normalno,a ona prestaju... Kliknem na ikonicu,ali nista... na sekund se pojavi onaj pescani sat i nista,kao da nisam ni...
Dakle problem je sljedeći - samo u folderu gdje spremam mjuzu ('My music') se ne vide nazivi foldera kad su u thumbnails načinu prikaza, dok se u ostalim načinima prikaza normalno sve vidi. U ostalim folderima (npr. 'My pictures' i slično) tog problema nema... Evo komad slike za primjer...
Cuo sam da su dosli neki novi windowsi i da zahtjevaju pravu mašinu od pc-a,mislim da jos nijedan program nije napravljenza novi windows i da je microsoft malo fulao sto ga je bacio na tržište,zaboravio sam kako se zove,ali je neko jebeno ime,uglavnom moras imat 1gb memorije,graficku-128mb,najmanje...
Sigurnosni problemi Service Packa 2 20/08/2004 Tek što se pojavila finalna verzija Microsoftova velikog updatea, Service Pack 2 (iako je još uvijek nema na automatskom updateu za sve korisnike) već se otkrivaju sigurnosni propusti. Sigurnosne su kompanije Secunia i Heise pronašle neke...
Posto sam dosta sirov sto se tice takvih stvari dali bi mi neko mogao objasnit kako da na windowsima Me napravim da mi kad ubacim neki mp3 gdje ima slova sa kvacicama nebudu ovi iritirajuci znakovi poput ovih ';\????????????
Ovako kada sam imao windows millenium normalno kada sam odabrao shut down računalo je izašlo iz windowsa i ugasilo se. a sada kada imam xp odaberem shut down, ali računalo izađe iz windowsa i pišeo ono its now safe to shut down your pc i onda moram držati tipku za gašenje par sekundi i onda mi se...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma