Jel ima sanse da se uz instalirani Framework izbaci onaj welcome screen na startu windowsa (XP naravno)?? Sve je bilo lijepo dok nisam stavio ACAD 2005 a s njim dodje i famozni Framework... U User accounts iskljucim welcome screen i kad hocu pogasiti komp jos jedna glupost: A sto je...
Kako skinut do kraja fajl ako je korisnik od kojeg sam skido otiso off!? Dali se moze nastavit od nekog lijevog, il trebam cekat da se ovaj vrati. Ako trebam cekat da se ovaj vrati, kako da ga najdem izmedju svih tih silnih hubova?!? edit: nema rasprave o reputaciji! gog
Imam odnedavno ADSL, prikljucen preko mrezne kartice. Zbog kojekakvih ogranicenja stavio sam na kompu dva softvera: DU-Meter i NET Traffic Meter koji ne radi bez "podloge"- Microsoft-NET Framework. Problem je sto sve je navodno podeseno OK, ali pokazani UL i DL -nemaju veze jedni sa drugim! Negde...
dakle kad pokrenem instalaciju sp2 sve ide normalno dok ne dode otprilike na pola kad kaze: creating restore point i onda se samo zamrzne,zna li netko razlog ovomu?
ak ima ko, nek se javi
Zna li netko ako ima kakav program za mikrofon? Prikljucim mikrofon, ali mi u postavkama ne ocitava da ga imam prisutnog. Izgleda da trebam program. :-/
Pao mi je u ruke dobar IRC program -HydraIRC, na prvom pogledu super je, ali i ...kompliciran :rolleyes: Sta nisam pokusao, nikako ne mogu konektirat "nase" kanale :bunny: Sa mIRC-om je islo lako: Undernet/pa izaberem -Oslo na pr./upisem Zagreb -pr./Join i nema problema...... Ali ovde-milioni...
...je li radio tko s tim programom...ja sam ga nabavio, ali ga ne mogu pokrenuti...javlja mi poruku da mi CD nije u cd-romu, iako je... ...pretpostavljam da je to zaštita pošto program nije originalan, ali ne mogu ništa naći na netu pa molim vašu pomoć...
Treba mi neki program za dekompajlaciju program !! Jel zna netko neki dobar program ??
skinuo sam neki rar koji me traži šifru. upisao sam par kombinacija imena fajla ali ništa. treba mi program koji će to razbit. jel znate koji?
Kupio sam tv/fm karticu uz nju sam dobio i programe za koristenje : Cinergy Tv i InterVideo WinDVR 3. Cinergy tv je odlican program za gledanje, no kad pokušam snimiti program jednostavno se zatvori i snimi u najboljem slučaju nekoliko sekundi materijala( pokušao sam s raznim postavkama i...
Svaki put kada nešto počnem radit u C++-u i želim pokrenut da vidim kako to radi mi dođe error: "error C2447: missing function header (old-style formal list?)" Jel zna netko u čemu je problem ??
Jel mi može netko objasnit šta ovo znači (pokušavam srediti svoj program) : " Duzi tekst vjerojatno neces moci staviti, ali kraci definitivno da. A da bi kraci funkcionirao moras ispuniti sve bajtove starog teksta sa recimo blank znakovima iliti hex. vrijednost 20. Koliko me sjecanje sluzi isto...
Jel zna neko neki dobar program koji pokazuje, temp. kompa, stanje internet veze, zauzetost hard diskova... ??
Sa ovim mail klijentom radim prvi put,a sa Outlook-om nisam radio takodje. Otvorio sam nalog, profunkcioniralo je sve, ali bih neke stvari ipak pitao: Sa meila sto sam imao na Yahoo, a sad ga u Thunderbirdu prijavio preko POP3, izvukao mi je cijeli inbux, i sada ako ga otvorim tim putem-preko...
Sviđala mi se stvar, pa sam ga malo preuredio da paše na ovaj forum. Meni je, konkretno, jako koristan jer rijetko idem na onad "Advanced" kod postanja, nego u 99% slučajeva koristim quick-reply. A u advanced odem kad hoću uvalit neki smajli a ne znam mu BBCode na pamet. Ukratko: 1. Skinuti...
MS je resio da od 7. veljace uskrati pravo na Windows Update servis vlasnicima nelegalnih kopija Windows XP-a. Prvi na udaru su Kina, Norveska i Ceska Republika. Vise o tome procitajte ovde: http://news.com.com/Microsoft+Legit+Windows+or+no+updates/2100-1016_3-5550205.html?tag=nefd.top
http://www.pcmightymax.net/cgi-bin/view.cgi/google57/free_test.html skinuo program i pokazuje preko 432 sistemskih grešaka!(sučeljenje je fantastično grafika jednostavna i atraktivna http://img1.imageuploader.net/775/MM_popup.JPG ) Program se zove PC MightyMax ali ima problem; objavi sve greške u...
Bok svima :thumbup: Imam jedan problem koji ne mogu jos uvjek resiti..... Na BUG CD-u imam jedno cudo extenzija za MOZILLA FIREFOX,ali ne znam kako ih postaviti u browseru da bi one funkcionirale!? Sa Mozillinog sajta je jasno-i teme i extenzije instaliras direktno, ali ovo mi stvarno nije...
Znam da mnogi od vas uključujući i mene koriste TabBrowserExtension. Uvijek sam se čudio zašto ga nema na službenim stranicama s ekstenzijama. Razlog zašto možete pročitati na stranicama autora Upravo sam instalirao Tabbrowser Preferences ekstenziju pa se idem malo poigrati s njom pa javim...
Pitanje: kupim novi komp, ali ostavim si hard(ove) i još par sitnica od stare konfiguracije. Zanima me moram li ponovno instalirati nove windowse i sve programe nakon što stare hardove spojim na novu ploču, procestor i ostalo ili će biti prepoznani? thnx
Ne znam je li nekome ovo trebalo, ali meni je: point-and-click promjena proxy postavki za Thunderbird. Samo što se neće instalirat na v1.0.2 jer instalacija veli "samo za verzije Thunderbirda 0.5-0.9". A pošto je meni to trebalo, malo sam ga "podesio" tako da se sad može instalirat. I radi, s...
Dali mi može netko reći kako to mogu isključit Prije sam znao,a sad sam zaboravio
Naime,pokusao sam prijatelju instalirati Win XP Pro i naisao na jedan problem. Prije mojeg pokusaja instalacije imao je neki "LINDOWS". Obrisem sve particije i napravim novu te zapocnem instalaciju. Kopira sve svoje fajlove sa Win XP CD-a i zatim se resetira. Problem nastaje sada kada se sistem...
sa kojim programom je najbolje da iskopiram zasticeni dvd?do sad sam sve radio sa dvd shrinkom ali sad prvi put naidjoh na zasticeni dvd! Proba sam i alcohol i copy dvd ali nista ne moze?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma