Dali neko zna dali ima neki program ili update kako bi win98 mogao da prepoznaje 2 hdd-a?
Opera danas slavi svojih prvih 10 godina. Opširnije U povodu toga svakomu koji posjeti ovu web stranicu daje registracijski kod besplatno (inaće mu je cijena 39$)
Ok kad sam kupio komp imam na njemu drivere v2,0 :) tako da sam jučer skinuo najnovije drivere all-in-one v5,10 i posebno sam skinuo audio drivere v4,62. Prije sam isto htio napravit update sa driverima v4,24 ali u čemu je problem.. ..U zvuku, ili bolje rečeno u 5.1 postavkama u driverima. Volio...
...znači, u one DVD dijelove koji se nalaze podjeljeni u folderu Video...ako kužite na što mislim...
Novi cd od Parnog Valjka je zasticen sistemom "OGM". Glazbeni fajlovi su " .oma ". Probao sam konvertirati u mp3 pomocu programa dBpowerAMP Music Converter. Konverzacija je uspjela,ali kad otvorim taj mp3 svira kao da cd preskace! Svakih 5 do 10 sekundi prekid! Molim za pomoc,ako neko...
s kojim programom mogu staviti trajne subtitlove na avi film ali ne viritual dub jer mi on sprema film na 52GB
Kako da uzmem glazbu sa zasticenih cd-a! Na takvom cd-u postoje nekakvi cds fajlovi, mislim da su tamo spremljene pjesme ali nisam siguran! :-/
Nevidim slike ovdje. koji program trebam imat da ih vidim???
Ajmo nabacit neku listu progama koju nije potrebno instalirati, ili barem kada ih instalirate, nakon slijedeće instalacije potrebno je smao pokrenuti exe iz direktorija gdje ste ga prvi put instalirali. Ja znam za slijedeće sigurno: Miranda StrongDC mplayer bsplayer (može čuvati ini fajl u...
Kako da napravim screenshot i s kojim programom???
Kako mogu izrezati i s kojim programom dio filma naprimjer reklame kad sam snimao neki film s TV karticom
DVDdrive mi neće pročitati jedan medij, a na njemu imam dost važnih stvari....ima koji dobar prog. pa da probam prebacit na HDD?
Ako itko zna gdje ima za skinuti svih 7 disketa?Već sat vremena tražim :comp: ali ništa nisam našao.
Snimio sam jedan razgovor ali ima puno pozadinskih zvukova pa mi sad treba neki program s kojim ih mogu uklonit
Kako da formatiram disk(da bude kao iz dućana). Napravim start-up disk i kako da onda pobrišem particije. Molim te pomozite treba mi hitno.Štatrebam napisati u dosu da bi izbrisao particije.....
zna li netko neki takav a da je free... namucio sam se u potrazi, a za shareware mi krekovi ne rade, khm
dali netko zna gdje bih mogao skinuti program koji pretvara rar. u jar.
Može li mi ko pomoći, pa da mi preporuči neki freeware program za spajanje više video file-ova (wmv i avi) u jedan file. Ako može neki link bilo bi stvarno super. Hvala :spin:
Treba mi dobar program kojim mogu popravljat fotografije. Naime, slikao sam nesto sa mobitelom i prebacio to u racunalo, ali slika je dosla malo blijeda! Sa cime bi' to mogao popraviti? :-/
evo nasao sam program koji me dosad najbolje zadovoljio... program zluzi za mrezu (da bi vidjeli desktop compa. ciji je IP broj upisan ) Jedina mana mu je sto se na svakom racunalu kojem hocete gledati desktop, mora instalirati vnc client...:thumbup:
pitanje je sad
naime sta,skinuo sam novi acdsee i osim kaj je malcice spor , zapravo dos spor al ajd lako za t,dobro zgleda,puno funkcija,ali konstantno kad u nekom folderu ima osim slika , i filmova i muzike recmo , on oce radit preview videa il pjesme, sav se zblokira i zgasi. kak da mu kazem da nec da otvara...
Kako mogu provaliti dok sam u cyber cafe clientu ???
Ljudi please pomozite znam da nesmijem pisat u ovu temu ali stvrno imam hitan problem i zbog toga ne mogu otvorit novu temu...kada sam jutros upalio kompjuter nisu mi radile ni tipkovnica ni miš...poslije nekoliko restartanja tipkovnica je proradila ali miš još ne radi...molim vas pomozite mi jer...
evo zanima me ovako.Kada idem slušat neku muziku na kompu preko win playera ili winampa,kod winampa mi se pojavi ovakva poruka: "bad directsound driver.Please install proper drivers or select another device in configuration! Error code: 88780087" Probo sam prčkat po soundu u control panelu...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma