eto složio sam ir na komp,imam daljenski jedino mi fali softver,pa ako imate šta za preporučit,pomogučnosti jednostavan bez puno kompliciranja jel vjerujem da ču često mjenjat pojedine gumbe
ovako jako me zanimaju automobili i lud sam za njima. zanima me dal neko od vas ima program autodata 2004? isto me zanima gdje bi mogao nabaviti program za skidanje kilometraže i dijagnosticiranje kvarova, zapravo za dijagnosticiranje kvarova već imam i sve kablove da spojim laptop s automobilom,...
e ovako ...... potreban mi je program koji bi vrtio u igraonici i internet caffeu i ogranicavao download, znaci kad neko sjedne za racunar, ukuca sifru u cyber caffe pro, da se pokrene ta program i ogranici download na 30 MB na primmjer.... imate li predloge? unapred zahvalan
Ima li tko taj program ili je komu poznat da stavi link za download? Konkretno, skeniram stranicu iz knjige koja sadrzi text i pokoju sliku, i trebao bi da u konacnom obliku dobijem pdf(vektorski tekst). Hvala!
Kako ukljuciti kratice sa tipkovnice (keyboard shortcuts)? mislim da di trebale biti odma ukljucene ali nisu, cak ni one najosnovnije poput "D" za vracane boja na default.... E i meni bjela boja u photoshopu nije bijela nego žućkasta, jeli to normalno ili?
Dal netko zna za kakav dobar, lagan, a kvalitetan program za multiplo rinejmanje fotki. I da je po mogućnosti 'besplatan'... ;)
Hy, imam ja neku MSI TV karticu i ona snima mpeg file, ali je taj file prevelik i kad ga konfiguriram na manje slika je ne podnošljiva. Jel ima neki program koji bi snimao direktno u Divx il tako neki format???
Imam Terratec Cinergy 400 TV Karticu i želim znati kako (sa kojim encoderom)mogu snimati u mpeg 2 formatu sa terratec softverom?
Evo ljudi pošto sam se odlučio prebacit na linux danas sam kupio suse i instalirao ga i to sve... Sada imam slijedeća pitanja: 1.Kako da podesim internet konekciju preko adsl modema (onog koji se spaja na mrežnu) ? 2.Od kuda mogu skinuti razne programe za linux (mp3 player,neki instant...
Da li netko zna kako izdvojiti titlove sa DVD-a, uz pomoc programa SubRip?
imam jednu gadnu naviku.. zaspat pored kompa :D pa et, ak netko zna neki dobar shut down program bila bih zahvalna.. :)
kao što stoji u naslovu, zanima me kako bi se to moglo napravit i s kojim programom
Video capturing sa canon PowerShot S1 Is? posudio od frenda tu nekakav fotic,ne kuzim se ja bas u canone , al zaniam me jel imakakav softver da ja fino mogu capturati video na komp on kaze da se nemre, a ja znam da sam ja to radio sa starim jadnim trustom instaliro sam sve pograme sa...
Imam nekih problema jer mi komp ne želi naći boot.ini...jel mi ga može netko poslati na mail ovo.je.javni.forum@bez.mail.adresa.molim ?
Svaki put kad idem u outlooku na send/receive.Pojavi se prozor sa enter network password! Zabadava stavim kvačicu uz save this... U čemu je problem? Hvala
Problem je sljedeći:Izletava mi Microsoft Word...s ovim rječima: The functio you are attempting to run contains macros or content that requires macro launguage support.When this soffware was instaled,you(or your administrator) chose not to install support for macros or control. P.S. piše na...
Koji je najbolji DVD ripper?:-/
Molim vas dajte mi neke linkove... plizzzz...
ej ekipa evo imam jedan nerijeseni problem... naime kada napravim server za igru (zamislite mogu podrzat 6 igraca :)),inace radim to samo kada igramo 2v2 i tako ako nemamo server jer je ponekad zauzet.Kada mi se ekipa spoji na server meni je ping 0 a njima uvijek 1000,znam da je to do...
Ne mogu poslati sliku, nikako! Napisem tekst, ubacim sliku kroz attachment i kliknem na SEND, i ono ceka dok se ne pojavi poruka: "Your SMTP server has not responded in 60 seconds.Would you like to wait another 60 seconds for the server to respond? Account: Index.hr Server:...
Ovako želim napraviti neke particije ali od kada sam napravio particiju za linux i instalirao ga kada uđem u partition manager dođe mi error "cant read the drive letter" tko je ovdje lud ? Zanima me slijedeće: 1.Kako da pobrišem linux tj da pobrišem njegovu particiju ? 2.Postoji li još kakav...
E ovako imam Radeon9600XT i sad kad instaliram nove drivere sve ide glatko i onda dodje do nekih ATI WDM drivera i tada se sav proces zaustavi i onda moram vracati neki prastari set drivera koji nema taj WDM, a probao sam nekoliko novijih verzija koje imaju WDM ali svaki put isto??? Jel ima...
Što nam donose novi Windowsi Prošlo je već gotovo pet godina otkako su izašli Windowsi XP, što je najduže vrijeme na koje nas je Microsoft ostavio u iščekivanju nove verzije Windowsa. Vista, kako će se zvati novi Windowsi, donosi mnoge novosti, od kojih su na prvi pogled najprimjetnije izmjene...
koristim trillian 3.0 pro vec duugo, i jucer mi je zablokirao nakon sta sam ga upalio. pokusao sam sve i uvjek zablokira. uninstalirao sam ga i stavio noviju verziju, i ta zablokira... dakle ocito da je stvar negdje u windowsima. skenirao od virusa i svega, nije ni to. neznam... bilo kakva...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma