nemrem gledat dvd-e... imam program al neznam di da uzmem kodek... dajt adresu
koliko god ja uredno odrzavao to, opet imam dosta mp3-ica sa neurednim tagovima ili nekim dodacima (potpisima) sada koristim program ID3-TagIT 3 i ne svidja mi se i kompliciran je. koji preporucujete?
Ovako na imformatici se ne mogu logat ko admin jer nemam password i to me iritira jer ne mogu instalirat ni najveću glupost!!!!!! i tio bi meki program s kojim to mogu (izabrao sam daleko najbolji komp na informatici ali jedini na kojem se ne može logat ko admin!!!)
Koje programe koristite za download slika,videa,igara,muzike... Ja koristim LimeWire i NetPumper.
Neće mi se spojit na server od google earth pro-a. Imam krekiranu google pro verziju i windows XP(service pack 2). Već sam stavio na Windows Firewall/Unblock Google Earth Pro, al opet ništa... ako neko može pomoć bi bi jako zahvalan
Dakle, imadoh problem, da vam ga predočim evo slike. 100% sam siguran da nije bilo kakav virus, spyware, trojan ili tako nešto, jedino što nisam probao je očistiti disk, a to ću napraviti poslije postanja ovoga, pa ćemo vidjeti. Poprilično sam siguran da mi hard doživljava zadnje dane...
Našao sam neke naljepnice(TNX tomo;)) koje su u vektorskom formatu (eps,ai) i sad mi treba neki program za pregledavat te slike i obrađivat ih, pa ako netko zna neka posta ovdje!
Zanima me s kojim programom pretvaram Divx u Dvd i gdje ga mogu skinuti:comp:
Radi se o sljedečemu:imam jedan film u mpeg2 formatu,te u njemu ima dosta reklama sad bi ja htio izrezati reklame tako da film bude bez prekida.Zanimalo bi me koji mi program preporučujete te nekakav link za skinuti.Hvala svima
...ja sam odustao od TB-a poglavito zbog poteškoća sa velikim folderima - kada se nakupi mail-ova ode sve dovraga (čitaj ako u pojedinom folderu imaš preko 400 mail-ova otvaranje istog ide u nedogled) - jesam pobornik FF-a ali TB još dobrano kaska za Outlook-om...
Vista Inspirat Brico Pack 1.1 download:http://bricomix.free.fr/packs/Pack_Vista_Inspirat_1.1.exe (26mb) screenshots: http://crystalxp.zerackiel.net/_resources/vista1b.jpg http://crystalxp.zerackiel.net/_resources/vista2b.jpg http://crystalxp.zerackiel.net/_resources/vista3b.jpg...
Naime sta skinuo sam neku igricu .. ugl fajl ima 3,5 GB extenzija je .mdf i kad probam sa nerom otvorit kao taj image , on ga uopce ne prepoznaje !! sa alkoholom sam vec jednom probo przit , on skuzi tu extenziju , sprzi uredno ,ali kasnije jednostavno dna DVDu nema nsiat!! nista...
Zna li itko ikakvu dostojnu zamjenu za mega popularni, ali ugašeni DVD Shrink, odnosno program za sažimanje cijeog DVD-a na single-layer disk? I ako je program besplatan, tim bolje. Hvala.
ono da uprem npr. alt + tipke smjera pada mičem miš u smjerovima..... valjda ste skužili
Evo da podjelim sa vama jedan odličan soft za hidden snimanje webcamom. Najzanimljivija opcija je da počinje snimati automatski dizanjem windowsa, a može se i prrogsati sheduler, a radi i kao NT servis na XPima i 2000čici...potpuno je nevidljiv :) uzima 4,5MB na 10min što i nije tako puno, radi i...
sve je rečeno u naslovu piše da mi je kriva lozinka a s ie sve normalno opera(8.5)
ako netko zeli promijeniti pocetni ekran koji se pojavljuje pri startanju windowsa ima programa tipa BootXP2 (nije freeware), a moze se i 'rucno' napraviti. Evo kratkih uputa: Treba skinuti program http://delphi.icm.edu.pl/ftp/tools/ResHack.zip oko 500kB i u njemu otvoriti fajl...
Ima ko' ovu verziju bs player-a?
imam problem.svaki put kad upalim komp,moram otvoriti task manager i prekinuti jedan svchost.ukupno ih imam 8 i jedan od systema mora prekinuti jer mi zauzima sav cpu.jer zna netko riješit probleme:-/
uz temu o ekstenzijama za firefox, evo ja sam prešao neki dan i s mail readerom konačno na mozillin thunderbird 1.5RC1 i zadovoljan sam. sad sam u fazi prikupljanja ekstenzija koje će mu donijeti još korisnih funkcionalnosti koje mu fale u odnosu na ušminkanije klijente (čak u nekim stvarima...
Da li neko zna gde moze da se nadje tutorial za photo shop cs2,corel draw 12,3d max studio.
Taman skinu sa torrenta Transporter 2, 695 Mb, kad ono ne mogu ga gledati. Pokušao sa svim mogućim kodeksima, programima kao Virtual Dub, Dr. Divx, al nijedan ga program ne prepoznaje kao video file. Ne znam jel to fake file, jer sam uz njega dobio Simple koji radi. Jel ima neki program koji bi...
ja sad da ću pogledat film na cd-u ja upalim kad ono mogu vidit samo gornji desni kut ekrana i ja mislio to je zato jer je avi pa loše konvertiran pa onda ubacio jedan original dvd i on isto tako u svim programima:power dvd bs-player wmp... .Pa sam reinstalirao codece i opet ne radi. šta je to
Koje dodatke koristite uz Firefox, mislim koji su najbolji
ovako ja se odlučio malo čut s rođakom u njemačkoj ja njega nazva on se javio al se ne čujemo samo se čuje neko udarkanje.Ja mislim da je problem do njega jer s frendom mogu pričati.rođak mi ima adsl s rouerom pa misli da je problem do njega a u net meeting-om mi uopće ne registrira njegov ip
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma