Hello!Can someone help me,I need a program with I can cut mpeg2 file? But it has to be good,so whan i cut the file the sound and picture must be synchronizate,that the sound and picture dont late. Please direct link to take off this program!!!THANKS p.s.- I cut mpge2 file,because I whant to save...
Dakle Shareaza me užasno živcira sa slabim rezultatima pretraživanja pa se vraćam na stari dobri WinMX (koji ujedno pretražuje druge mreže), no kako sam sad spojen preko DSL-a, WinMX se nikako neće spojiti, pokušavao sam razne opcije podešavanja za spajanje ali još nisam uspio, pa ako netko zna...
Jos malo (potencijalno) korisnih informacija: BIOS signali i interpretacija: Kombinacije tipki za ulazak u BIOS: ---------------------------------- Del - AWARD, AMI ESC - Toshiba F1 - Toshiba, Phoenix F2 - NEC, Dell
A @: at, at sign, ape, cabbage, cat, commercial at, cyclone, each, monkey, snail, rose, strudel, vortex, whorl, whirlpool… Znak kojemu je u ACSII znakovniku pridruzen broj 64; primjenjuje se u pisanju adresa elektronicke poste tako sto odjeljuje ime korisnika od domene na kojoj ima otvoren...
Treba mi neki mali jednostavni program za izradu ikona ali ne da ih ja crtam već da se može importirati slika u ikonu.
Dali neko zna gde se na disku nalaze te precice?Posto nameravam da dizem sistem a mrzi me sad sve da ih prepisujem...
...u komade od recimo 3min. Ili ako netko zna dal to u cool editu ima pa pojasni (ja nisam primjetio tu opciju..) Treba mi nešto takvo jer je zeznuto na mobu premotavat 30ak min.. Tnx! :thumbup:
Gdje da nabavim to? bez toga mi neki programi ne rade... S interneta ne dolazi u obzir ako je više od 20MB (a je)
Jel ima kakav program jednostavan za automatsko mass resizanje slika. Tipa.....odaberem folder sa slikama i on unutar foldera resiza sve slika na duljinu 600pix, reze 72dpi npr. ? THNX :)
Pozdrav svima, znači trebalo bi mi program za izradu DVD slim omota,??? Znaći za tanju kutiju od DVD,ne deblju!!!Ukratko postava omota,pisanje teksta,editiranje slike i tome slično.Još jedno ako može direktan link za skinut taj program!!!PUNO HVALA UNAPRIJED
Zna li netko kako napisati funkciju ili makronaredbu za sortiranje podataka iz jedne tablice u drugu??????
dajte neki jer ja imam nero 7 koja mi na prženju dvd-ova zabloka i uništi dvd (svaki drugi) i kad pržim audio cd-ove preskače mi djelove
Ljudi dali mozda znate neki program da mogu popraviti zvuk, odnosno samo izvaditi glas iz recimo pjesme, da tako opisem. Dobio sam jedan snimak, ali je jako bucno i ne cujem sto se prica. Dali se nekako ili sa nekim programom moze samo izvadit pricanje a da se makne ta buka, suskanje itd. ...
Da li netko zna kako namjestiti da prilikom forwarda nekog maila..i slika ostane u forwardanoj poruci..naime, kad zelim forwardati neki mail u kojem je slika...otvori mi se onaj compose window..poruka-dakle,text postoji, ali nema slike. Gledao sam po optionsima ali nigdje ne vidim stavku koja bi...
Download 10.16 MB CODEhttp://www.megaupload.com/?d=3O3Y6N5F Security Patch (1) 2.83 MB CODEhttp://www.megaupload.com/?d=53ITL6AQ Security Patch (2) 4.77 MB
Dakle zanima me dali netko ima ili zna kako se zove neki DVD Decrypter za ripanje DVD sa zastitom. imam DVD decrypter, shrink dvd, smart ripper i ni jedan mi ne radi kad je zastita u pitanju. Dali mozda vi znate koji dobar da moze preskociti zastitu Thanks
LINK program za uredjivanje desktopa.... mozete staviti razne satove, prikaz vremenske prognoze, pojacavanje-stisavanje zvucnika i jos 1200 raznih korisnih i nekorisnih dodataka..... (da bi mogli nadogradjivat program, prvo ga morate skinuti.... ;) ) :)
Situacija mi je u qurcu. Ovako, imam folder sa 350 word fileova. unutar svakog filea je jedan podatak koji mi treba. Znaći moram otvoriti sve. pokušap sam sve otvoriti odjedamput ali to naravno ne funkcioniora. E sad, dragi moji genijalci, treba mi program koji će mi sve te fileove pretvoriti u...
Ako uradim prezentaciju na open officu oce li mi tu prezentaciju moc procitati microsoftov office
Ljudi, izgubio sam instalacijski CD. Ima ko drivere za taj Ir stick???
Nakon instalacije OS XP-a nema zvuka. Pokusao sam instalirati driver Ac 97' Enhanced (tako nesto) ali mi javlja ovo: "VIA AC 97 AUDIO CHIPSET IS NOT ENABLED ON THIS SYSTEM. PLEASE ENABLE IT FIRST ON THE BIOS THEN RUN THIS SETUP AGAIN." To sam skuzio i otisao u BIOS i tamo neke postavke...
Zanima me sljedeće , s obzirom da nemam previše iskustva s Linuxima i bilo kakvim Unix-oidima pitao bih dal netko zna nešto o APACHE-u? Koliko ja znam to je neki serverski klijent koji je Unixoidni i koristi ga 70% servera u svijetu. Kao prvo trebao bih neke linkove gdje mogu nešt više saznati o...
Bolestan sam i dosadno mi je pa sam odlučio gledati futuramu međutim, zanima me koji program može otvoriti tu video datoteku? .rm Samo da napomenem da sam to gledao nekada na kompu ali se sada ne mogu sjetiti s kojim programom sam otvorio to
tschwab ima problem s NG a ja sam ga koristio jednom u životu a on nezna u koju aplikaciju uć ja sam mu rekao da uđe u easy setup i da sve tamo sredi ali za to treba reinstalirat da i ja znam u koju app treba uć AI Builder ,Enteprise Console ,Ghost Boot Wizard, Ghost Explorer, License...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma