Imam problem kod instalacije .NET Framwork-a. Pokrenem instalaciju i sve super, dođe do kraja i umjesto da završi javi ovu grešku: I kad stisnem ili OK ili Cancel izbaci mi ovo: Nakon toga instalacija se prekida, vraća na početak i javlja grešku da ne može instalirati .NET Framework. Zna...
Korsitio sam cd/rw prije ovog puno,ali mi se nikad nije dogodilo ovo. Uvijek mi je prije kad krenem prziti sam nero izbrisao stare fileove na cd-u, a sad nece. Kaze da imam samo negdje oko 100mb slobodno, tj 500 i nesto popunjeno.. Uzeo sam iso buster i pogledao. Sa njim sam nasao samo dvije...
Jel zna netko zašto mi se čuka na kompu sama nije pomaknula za sat vremena, a uključeno je daylight saving i vremenska zona je u redu. Par puta sam i sinhnorizirao čuku s netom, pa opet ništa. Inače je to normalno bilo prebacivano, sad prvi put neće, a ne znam zašto...
jel ima netko neku skraćenu skriptu ili nešto iz čega bi se taj nesretni postskript dao naučiti za recimo 3-4 dana??? i još nešto... ne razumijem baš ovo: "What is the difference between AFPL Ghostscript and GNU Ghostscript? AFPL Ghostscript is distributed with a license called the Aladdin...
treba mi nekakav vizualni efekt equilazer-a znači da u ritmu muzike skaču "crte" preko cijelog ekrana... u winampu... ima li tko to ili gdje mogu skinuti ;)
Koristim navedeni program za mail, kada ga idem učitat uđe mi u njega ali nakon 0.5 sekunde program se sam zgasi. Probao sam reinstalaciju i insalaciju nove verzije ali nista nije pomoglo. Molio bih rješenje :deal:
Imam instaliran Thunderbird 1.5 + ekstenzije Signature i Signature switch. Mene zanima u kojem formatu mora biti signature(kako ga se to postavi) da bih mi stajao na kraju svakog maila. Signature mora biti u sljedećem formatu(font Tahoma, size:8, boja linkova navy blue): Ime Prezime Ime...
kako naslov kaze... treba mi program koji moze sastavljati pjesme (da se poklope i da idu zajedno)... da wav pretvara u mp3... po mogucnosti da se moze snimato ono sto ide na mikrofonu i na line in... znaci netreba mi program koji mjenja izgled jedne pjesme, vec onaj koji je pravi...
Napišite stranice za skidanje drivera!!! www.driversguide.com username:drivers password:all Ova ili neke slične.Da ljudi ne moraju pitati kad im nešto treba. :comp:
Ovako imam skype i rekli su da postoje dodatni programi za to.Pa ako neko nešta zna o tome pa nek malo kaže. P.S. Ja imam Program Amy ali baš ga i ne kužim
kada pokušam otvorit neku prezentaciju, izbaci mi se ova poruka: Powerpoint ne može čitati D:\MARIO\neueXP-Design1..pps. boldani dio je ime i lokacija prezentacije i da napomenem, nije kod svih prezentacija tako, neke otvara bez problema
Ni nakon ponovnog instaliranja ne mogu otvoriti program maxmetar te se mi javlja ''The application failed to initalize properly ( 0 x 0000135 ).Click on OK to terminate the application.''
Dakle, treba mi prog za printanje na opce uplatnice. Znam da mi za one kod kojih se preslikava na uplatnicu ispod treba matricni printer, a ja bi koristio za one uplatnice koje imaju onaj odrezak, dakle da mi automatski prepise podatke koje sam upisao na lijevu prepise i na desnu. I naravno da...
Trazio sam po internetu ali mi stalno spominje mac racunala, pa se sad pitam mogu li ikako otvoriti taj file. A najdraze bi mi bilo da se moze prebaciti u neki drugi format. Ovo je(bar koliko mi je poznato,valjda nisam toliko glup) video format. Ima li iko iskustva sa ovim formatom?
Pozdrav,di skinuti ptogram za izradu te printanje CD naljepnica.Nabavil sam papir pa bi mi sad rebal program expressit 2.1 di ga skinuti mozda kakav direktan link!!!!!
skinuo sam s interneta neki text kaj mi treba i hti sam ga malo promijenit, nekaj dodat nekaj zbrisat i tak. ali kad ga otvorim s photoshopom trazi me password ! jel se moze taj password kak maknut ili nekak zaobići???
Kada se mi pokrenu Windowsi pokaže mi se upozorenje Windows ne može pronaći C:/ Windows /System 32/kernels 64.exe. Provjerite jeste li ispravno upisali naziv i pokušajte ponovno. Zanima me kako da to upozorenje maknem pa da mi se više to ne javlja. I još imam jedan problem-ne mogu kopirati...
Naime kada želim gledati video, zvuk kasni za slikom. Problem je friško nastao, bez nekog meni vidljivog razloga, odjednom. Do sad je sve dobro radilo. Što bi moglo biti uzrok. Imam on-board zvučnu i PCI zvučnu, no PCI je postavljena kao defaultna. Sad dal možda ima kakve veze TV kartica ili...
Dakle imam jedan filmic u avi-ju je i titl za njega. htjeo bi ga prebaciti u DVD, ali da mi odmah bude titl na njemu. Kako to napravit. U kojem programu mogu ubaciti titl da bude odmah na filmicu pa da ga onda prebacim u DVD. thx
Evo frend me zeza na msnu sa nekim programom tako da piše pod mojim nikom i svim mojim postavkama(fontom, veličinom slova, bojom..itd)! zanima me koji je to program,pa ako netko slučajno zna!?
Moze li mi tko malo bolje objasniti kakav je to program,posto se prvi put susrecem sa njim?? Skinuo sam neku igricu sa neta, pa nakon gnjavaze oko installa sam uspio procitati na nekom forumu da to moze sa ovim programom i uspio sam?? Tu je extenzija svf,no imam jos jednu igru u "mdf" extenziji...
http://www.40tude.com/dialog/download.htm Pa pogledajte ;)
namjestio sam u win da mi slike (u jednom folderu) razvrsta po datumu kad su slikane i to složio po grupam,a. malo je dobor, malo nije evo ovako 1.1.2006. slika 1.jpg onda je ispod slika iz 2005. u čemu je problem ?
bog decki mozda mi morete pomoci na mojem problemu naime kad ocu procitati e-mail outlook express restarta kompjuter, tako da sve ide iznova, imam kompj. p4 2.53ghz fujitsu-siemens sa 512mb memorije 80gb hard disk, probao sam formatirati (ocistiti) hard disk jedno kratko vrijeme ide dobro da...
Uglavnom priča kreće ovako. Pokupio sam neki virus 'Jeefo.A' koji mi je zeznuo skoro sve .exe fileove. Stavio sam NOD, uspješno ga je detektirao i (što je najtragičnije) blokirao mi je iste fileove. Na sajtu od Sophosa sam skinuo neki remover, uspješno ga uklonih s kompa i tu priča tek počinje.. ...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma