Evo kao što piše u naslovu tražim neki program za prepoznavanje teksta iz skenirane slike i da prepoznaje hrvatska slova
Imam par filmića kratkih u winAMP-ovoj ekstenziji .nsv. Jel netko zna koji program s kojim bih mogao njih konvertirati u .avi ? Hvala !
da li netko zna kako ga crackat
u zadnje vrijeme mi je komp spor ko neznam kaj najme uporaba procesora mi konstantno 100% a vrti 2 programa kao što je na slici kak da se to riješi ako neko zna????:wstupid:
dobio sam cd sa programima za prijevod i ucenje engleskog. tj.Cambridge,NeuroTran i neki Word translator. e ti programi nisi kao instalacija, kao exe fajl, neg su skinuti sa direktorija koji je na kompu. tj.kopiran je s harda program onak kak se instalirao. E sad jel mogu ja kak to slozit ili...
Prije kad nisam imao nikakvu zaštitu na kompu, svakih pol godine mi se rušio sistem, pa sam formatirao i stavio sve opet. Sad već jedno 2 god sve super šljaka, imam antivirus, antispy... Uglavnom, na C mi kaže da imam 12GB zauzeto. Nije mi jasno kak, jer programi su 4gb, windowsi 2.2, a...
Dakle imam par filmova (DVD) koji su gledljivi na kompu ali u VIDEO:TS folderu nedostaju recimo VIDEO_TS.IFO i ostale .IFO datoteke. Kada se film zaprzi na DVD nije gledljiv na DVD playeru. Ima li tko iskustva kako izgenerirati te datoteke a da se nemoraju VOB fileovi konvertirat u nikakav drugi...
kako oveekstenzije snimiti. znam da su ta 3 fajla CDimage ali ga Nero ne prepoznaje kao takve please help
KAd pokušavam skinut craagle stalno mi javlja ovo Program je super ali počeo mi je nešt sr*t
Minefield iliti Firefox 3.0 za nestrpljive Pomalo neobična vijest koja se posljednjih dana širi po blogovima i forumima jest mogućnost (da, nije greška) downloada Firefoxa u verziji 3.0. Ova je vijest stvarno istinita; riječ je o testnoj verziji ovog web preglednika kodnog imena Minefield (eng....
e ovako ... dakle treba mi neki program kojemu je ovakva uloga: kad odem na neki link da mi ne ucita index koji se ucitava po defaultu, nego zelim da vidim koji jos folderi postoje na tom domenu ... npr.. zelim da ucitam stranicu www.nekiprimjer.com , i da dodjem do direktorija svasta , e...
Dali netko zna kako da buffer u nero v.6.6.1.0 ostane stalno pun...naime kada kopiram dvd-ove reading speed i s njime i reading buffer mi je nikakav..tj stalno skace a kad przim ista stvar sa writing bufferom. updatao sam firmware na pionner przilici i stanje se popravilo (citaj sa sat vremena...
Kad krenem birsati championship manager pomocu add/remove programs javi mi ovo http://img164.imageshack.us/img164/732/clipboard013yy.png Zasto i kako mogu rjesit to? Hvala!
Nisam znao koga da pitam, niti kamo da stavim, pa sam stavio ovdje. Kod logiranja na audiofil forum prikazuje mi se poruka: Error: ISKLJUČI-Uspješan Login Neuspješno si logiran/a, zbog problema sa kolačičima. Molim te provjeri da li su kolačići uključeni u internet pregledniku za ove...
jer zna netko program pomoću kojeg bi mogo probit šifru .rar fajla?
Da li ima tko cd key za windows longhorn beta2 (na dvd-u je). ak ima neka ga napiše. hvala unaprijed
moze li se gdje skinuti 2003 ili 2000 ? hvala !
Ja više ne znam što ću, naime kada otvaram neke stranice zacrni se ekran, jednostavno nestane slika samo se kursor vidi. To mi se događa i kada hoću instalirati "UpdateService_Inst_2.2.13.7" za update se mobitela. Stvarno ne znam koji je to vrag, to mi se događalo i prije ali sam reinstalirao...
Koji je najbolji program za restore podataka sa formatiranog hard diska!? Našao sam neki prije nekih par godine (2-3 godine) ali više ne znam kako se zove, samo se sječam da je našao sve... baš sve.. i podatke iz 1998! Ajde recite neki prgram ali da je stavrno dobar!! Hvala:thumbup:
Pozdrav svima, zanima me da li je moguce napraviti masku za neku sliku u GIF formatu i kojim programom? Pokusao sam nesto sa programom Raw 2 Bmp, ali nista nisam postigao, probao sam da konvertujem RAW sa maskom u GIF i nisam uspeo. Dakle, da li ima neki poseban program koji bi napravio GIF sa...
Zadnjih mjeseci primjetio sam (bio bih slijep da nisam) da mi je sistem opako usporen nakon pokretanja prvih aplikacija nakon dizanja windowsa. Koliko se sjećam, to se prije nije događalo, a kako sam u zadnjih par mjeseci bio primoran nekoliko puta formatirati disk i iznova stavljati windowse, čak...
skinuo sam muziku koja ima .flac ekstenziju??? windozi je ne prepoznaju pa ako mi neko moze pomoc da to otvorim puno bi mi pomogao ! :o zahvaljujem se unaprijed!
ajde da vidimo vaše favorite meni se clock gen svidja ali nemogu naći postavke za SVOJU matičnu pa sebi nemogu OC pa ako neko slučajno zna -- Soltek 85erv2 onda ima cpu burn-in za testiranje izdržlivosti i cpucool9
Na prošlim windowsima sam mogao gledati taj video. Sada sam nanovo stavio win i standardno šta stavim od codeca, ali nemogu gledati video, čujem muziku ali nema slike... Probao sam neki 3vix codec ali nije to to... Stavio sam i wmp 9 encoder i sad sam nabavio wmp9 codec pack ali ništa... ...
Hello. Ovak, imam dva pitanja, ako iko moze pomoc. Treba mi neki program, ili cisto kako se to moze mozda preko windowsa i officea napravit. Trebao bi u excell prebacit popis svih mp3 albuma u jednom direktoriju. Zvuci mi skroz jednostavno, ali nisam skuzio kako to napravit. Mali milijon...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma