Imam jedan problem, pa ako mi netko moze reci.... Naime, treba mi neki program koji bi mogao prepoznati tekst sa slika. Imam hrpu papira sa slikama i tekstom s dosta gramatickih pogresaka opcenito. Sad mi se neda to prepisivat i rezat slike, tablice, grafikone sa skeniranih stranica, pa me zanima...
Da li je tko koristio kakav software za snimanje telefonskog razgovora fiksne linije. I da li radi na onu foru. zazvoni telefon i odmah ti se pojavi program i počinje snimanje (ne kao ono u filmovima, ali ježi ga :D )
XP mi ne očitava niti jedan usb utor. Kada uključim USB stick ili mobitel preko usb-a, javlja da je usb device uljučen ali da neće ispravno raditi. Molim pomažite!!
znaci ovako, kada otvorim stariji wordov dokument u kojem se nalaze odredene formule, on ih ocita kao nekakve hijeroglife samo da napomenem problem se pojavio prije par dana, do tada je sasvim normalno sve radilo, ima li tko kakvu ideju kako to 'popraviti?!
jel mi neko ovo može pojasnit -2 stupnja jel se nekak može sazna čija je to temp... btw komp mi cijeli dan radi
Bok, nabavio sam komplet seriju mućke ;D i sada prve 4 sezone su snimljene u ntsc sustavu tj. sve je to u avi. formatu snimljeno ali prve 4 u ntsc sustavu i naravno ja to nemrem gledati ni na dvd playeru ni na pc-u zanima dali postoji kakv program za pretvorbu iz NTSC-a u PAL ? hvala
Microsoft je službeno načinio dostupnim prvi servisni paket za Windows Vistu putem svoje usluge Windows Update. Za sada još nije službeno objavljeno kada će se početi prodavati Vista s uključenim Service Packom 1 u trgovinama, iako su neke internetske trgovine, poput Amazona, već objavile kako...
Instalirao sam si nedavno Skype i sad sam si mislio staviti neki avatar i vidim da mogu napraviti onaj Weemee. I napravim ja i otvorim ga u Skype- u. I odem na Skype> Personalize> Change your picture...> dvoklik na Weemee- ja i ugasi se taj prozor, ali se avatar ne promijeni. A svi ostali, po...
tražim nekakav software koji bi mogao konvertirati nekoliko pdf-ova u jedan flash filmić sa menijem listanja :) ako netko nešto zna molio bi za pomoć :) Hvala!
ljudi, molim vas za pomoc, prvi put sam jucer instalirala ubuntu 8.10, i skinula sam na njega open office 3.0. jezik na ubuntu mi je hrvatski i pismo latinica, a kad otvorim open office writer, on mi je cijeli na grčkom alfabetu. slijedila sam postupak instalacije offica koji je napisan na nekom...
e ovako instalirao san novi Windows XP sp2 dark lite edition... sve super radi prezadovoljan sam....samo imam jedan mali problem... kad prebacivam neke fajlove na USB stick...npr fajl od 500 i vise MB, nekako mi presporo odradjiva taj posao, pa mozda jedno 5 minuta traje prebacivanje. A prije na...
Imam Ubuntu 6.06 LTS. I sad hocu instalirat drivere za wlan no medutim kad utipkam naredbu make ono kaze make:command not found. I sad jel to neki iznimni slucaj da je kod mojega samo tako ili treba dodatno nesto napraviti. Help please!
Imam 64 bitni procesor, ali instalirane 32 bitne windowse. Dali ce se sta poboljsat ako stavim 64 bitne windowse??? uostalom koja je razlika izmedju 32 i 64 bitnim, jesu brzi ili sta???
Evo opet me nesto komp zeza.... sve je super rasilo i sad odjednom mi se poceo zamrzavat komp..... kad nesto radim samo sve stane, ako muziku slusam onda pocne zujat i zablokira i muziku.... nema nekih odredjenih vremenskih razmaka izmedju zamrzavanja... nekad prodje 10 minuta, a nekad po 3 sata...
Pozzdrav drustvo! ovako zvao me je rodjak da mu formatiram racunar, pa cemo usput oksuat se i sa Win 7, no nije u tom furka, zamolio me je da mu pokusam kako sacuvati sve one sifre koje sprema Opera u sebi...vjerovatno znate na sta mislim...onaj carobni stapic i to... e sad meni je jedino...
Uskoro nam dolazi novi soft GPS Mireo Via Cardinale 3.0 isti je još u tesnoj fazi, ali bi se mogao do ovog ljeta naći i u GPS uređajima
Znate li sto bi moglo uzrokovat slijedeci problem? Prilikom pokretanja bilo koje verzije Winampa na frendovom kompu,kompletna rezolucija na monitoru se poveca na maximalnu vrijednost i slika promjeni kvalitetu na gore (izblijedi). Sve kompletno odvratno izgleda,a neznam kako to rijesit... Kad onda...
Imam LINUX Ubuntu 8.10 a na njemu nikakvin programa prčkam po Google-u :google: ali nemogu naći nikakve programe pa ako netko ima link molim lejepo da ga ovdje stavi!
Testiram Windows 7 (točnije, koristim ga u potpunosti), i sad sam primjetio da mi je nekad menu za desni klik prevelik, nepotrebno. Prvo sam pomislio da je Win7Beta bug, ali javlja se samo nekad na nekim fileovima/folderima. Evo slika: Ima netko riješenje?
Naime, ovaj progrem je odlican i dosad mi nikakvih problema nije stvarao. Radi se o sljedecem: kad gledam neki film na njemu, i kad smanjim onaj (video) prozor u kojem gledam film, i kliknem misom na prozor sa namjerom da ga pomjerim .....znaci odmah pri pokusaju pomicanja prozora komp se...
dakle ovako...danas sam pomocu wubija instalirala kubuntu unutar windowsa...i mnogo mi se svida, malo sam prckala po njemu, i ok mi se cini...drukciji od XPa, vizualno na bolje...dok se jos uvijek jako tesko snalazim, ali ide :) trudim se :) htjela bih se skroz prebaciti na kubuntu kroz neko...
Kupio sam novi komp, sve slozio, i kad ocu instalirat windowse normalno formatira disk, kopira sve one fajlove na njega i onda pocne ona instalacija... prvi put je doslo do INSTALLING DEVICES i pojavio se blue screen, onda sam probo ponovo i doslo je skoro do kraja (ostalo je jos 2 minute) i komp...
Ovo mi je prvi post pa ako nesto ne bude stimalo nemojte zamjerit nego samo dajte primjedbu i sl ;o) Evo ovako, imam Toshiba a300d-14p i kupio sam ga sa vec instaliranom Vistom i sve je stimalo; medjutim, odlucim sam maknuti Vistu jer mi vrag nije dao mira i stavio sam dobri stari XP. Tu nastupa...
Imam problem sa BIOS-om naime imam neku šifru na njemu ali ja ne znam koja je to:thumbdown:thumbdown makar sam ja :king: kompa.To je laptop acer TravelMate 240 pa ako netko zna kako bi se to moglo riješiti deinstalacijom windowsa... Treba mi BIOS da instaliram Linux-e .Ako postoji neki trik koji...
pri pokusaju instalacije istog pojavi mi se ova poruka: the windows installer service cannot update on or more protected windows files Da napomenem, imao sam ga instaliranog, s tim da sam ga instalirao cim sam i instalirao winsp2, znaci nisam radio nikakve update i ta njesra a prije neki dan...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma