Jel postoji koja stranica ili neki program preko kojeg se može pratiti svijetsko prvenstvo putem adsl-a?
neznam dal sam poludel ili kaj, ali več pol sata kopam po display properties da promjenim boju fonta na desktop ikonama.....i nemrem nači!! help!!!
Skinula sam Scary movie 4 sa fulldls.com i film je u uha fajlu.Da bi ga otvorila skinula sam i Winuha ali kad ga extractam dođe mi upozorenje da mi je potreban password koji nikako ne mogu naći.
Imam dva problema na kompu: 1. Wallpaper ne mogu mjenjati. Kad uđem pod properties pa desktop, tamo di bi trebale biti slike je sivo i nemogu na ništa kliknuti. Probao sam i sa irfan view-om ali isto ne ide. Mogu samo staviti neku boju. 2. Kad idem gasiti kompjuter, idem pod start-->Turn off...
ja bih sada si stavio linux i neznam koji da uzmem jeli mi vi možete reči koji da uzmem za početnika
prepreku kod instalacije office 2003 basic edition,naime kad god ga pokrenem pokaže obavijest da to nije hp ili compaq kompjuter,te nemogu ništa sa njime,pošto je program legalan volio bi koristiti upravo tu verziju i te ključeve ali neznam na koji način,pa bi molio sve koji nešto znaju o tome da...
zamolio bih, može li mi netko preporučiti neke programe? jako mi je hitno, hvala unaprijed.
Instaliranje OSXa na PC komp... Obavezno morate imati: -SSE2 i/ili SSE3 procesor podržava li vam procesor SSE2 ili 3 tehn. možete provjeriti sa programčičem cpuz googlajte malo... -Otprilike 256 MB ram memorije je dovoljno... -Trenutni operativni sustav windows ili linux -2 Hard diska...
3D Evo skinite jedan stvarno jednostavan,a besplatan program koji je izašao iz google radionice pa javite kak vam ide I što je dobro lijepo vam sve objasne u obilasku zato preporučam da ga pogledate Sretno
Dali ima i kako se zove program kojim bi mogao da mi se komp pali u određeno vrijeme?
Sada upalim komp kad ono izađe poruka "windowsi su popravili registar" tak nešt... uglavnom nemam više drivere za grafičku, kada ih pokušam instalirati komp se u jednom trenutku instalacije resetira :( Što da radim???? Napravio sam sistem restore i on veli da je vratio registar ali kad se resetira...
Skinula sam film i stalno mi se javlja ovo upozorenje,ne mogu uopće vidjeti film i ne otvora sa niti jednim programom.Što da radim,kako da to popravim.Unistaliranje bs playera ne pomaže. BSplayer v1.37.826, Unhandled exception at EIP: 01ECDFF3 If you click 'Close' application will be...
Htio bih sa neta neke animacije skinut , kao naprimjer animacije od malog Foamy the Squirrel :) S kojim bi to programom mogao napravit?
Evo sad kad sam išao palit kompijuter nije se htio pokrenut odmah i to mi je bilo čudno pa sam ga resetiro par puta i to mi je dop*zdilo pa sam ga jednom upalio i ostavio 3 minute kad su se windowsi napokon pokrenuli i radili sporo pa sam išao pogledat task menager i vidio sam ovo naime cpu mi...
Dal mi netko može poslat reg:cry: :cry: istracijski code za Nero 7.2.0.3b jer niti jedan koji nađem ne radi
Evo da podijelim na forumu-. Ovo je Passwort Recovery i passwort unlocker. Program je namjenjen za otkljucavanje fajlova,email-ova,zip-ova itd.:thumbup: http://rapidshare.de/files/19122016/ElPassRecStudio2006.rar.html Size: 21MB
Kojim se programom sluzite za obradu videa? ja sam tek poceo pa se zezam u Windows Movie Maker-u... Koji je program najbolji za obradu videa?
Treba mi neko amatersko uputstvo za Photoshop jer mislim počet izrađivati skinove za Motorola mobitele, a pošto nemam iskustva, takvo šta mi je prijeko potrebno... Ako ima na hr, bilo bi super.. Poštovanje :)
Prilikom bootanja windowsa javljami se slijedeca poruka Primari IDE channel no 80 pin conductor cable installed. Nakon toga se windowsi normalno podignu.Zna li tko zasto dolazi ta poruka?????
Kao sto naslov govori ne radi mi ni jedan usb. Pogledao sam u device manager i pored svakog se nalazi zuti usklicnik. Vjerovatno je to do drivera, jer sam neki dan reinstalirao windows,ali kad krenem instalrat driver za usb 2.0 pise da to nije potrebno raditi jer imam service pack 2. Pa zna li...
Kada sam instalirao Windows XP SP2 od tata mi više ne radi MSN piše mi da mi ovako :Your firewall may be blocking Messenger from connecting to tje service. Please review your firewall settings.See the retailer's instructions for more information ako netko zna pomoči neka pomogne hvala...
Ima li koji program koji video male rezolucije pretvori u kvalitetnu sliku kao sto je slika nekog dvd filma ili bar priblizno tako.Doma san radia film preko wmm (windows movie maker) i prelosa mi je slika na kraju.film traje 10min.
Microsoft vas poziva da isprobate IE7 Usporedno s ponovno nastavljenim suđenjem Europske unije protiv monopolističkog ponašanja softverskog diva o detaljima kojeg ćemo vas pravodobno izvješćivati, Microsoft je noćas predstavio drugu testnu verziju svoje nove verzije Internet Explorera Prva probna...
Da li postoji kakav program koji bi mogao razbiti sifru??? recimmo sifru na nekoj internet stranici.
Gdje mogu nać taj installation Id za program: ABBYY FineReader
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma