imam mali problemčić, imam 30-ak filmova (čitaj nastavaka iz serije) koje bih htio stavit na dvd, problem je što su u na japanskom i ima eng titlove (koje ne bih htio izgubiti) i u divx-u su i preko čega da pržim? trebao bih help jer je nekoliko ljudi govorilo da će mi se izgubiti titlovi i slika...
ovako, trebao bi mi neki amv to mp4 ili mpeg converter, stvar je u tome da kad upišem u google samo me usmjerava na neke lijeve linkove, pa bih molio pomoć, inače mi treba za mp3 player koji je sličan ipodovom nano-u i koristi taj oblik gledanja videa....
Tražim neki prog za monitoriranje temperature CPU-a i čipseta, brzine vrtnje ventilatora... ali da nije neki ružni kričavi ko što obično jesu (takav sam jedan i dobio s matičnom). Pa ako netko ima ideju, po mogućnosti sa screenshotovima... Usput, Sandra isto to sve može pratiti, zar ne? Ne znam...
Evo nabavio sam jedan wmp skin koji bih volio preraditi, imam skinstudio... Uglavnom, samo zelim maknut pozadinu tog wmp skina(bijela je pozadina, a ja ne zelim imati nikakvu pozadinu) eh dal sada tko zna kako bih ja to mogao editirati :) btw: oprostite ako je ovakva tema bila, i ako je, moze...
Bok, frend mi je kupio kolekciju dvd serije 24sata,ali jezici su samo engleski i njemacki.MOze li se ili postoji li neki program pomocu kojeg dok gledam film loada subtitle? hvala :D
Kako sam na novo instalirao windowsw XP prilikom svakog podizanja sustava dolazi mi da se moram logirati kao korisnik.Kako to maknuti i da se Windowsi dizu bez te potvrde?
potreban mi je serial number za cs ali onaj koji ce moci registrirati cs i na netu a ne da ga nakon 5 dana iskljuci. gdje da ga nadjem?:three: imam crack na cd-u kojeg ne mogu otvoriti??!!!
Jučer sam bio na netu, spojio se bez problema, kad danas otvorim internet explorer, i ne otvori mi se prozor za spajanje, idem ja na my conections, a kad tamo ni jednog account, a imao sam dva, i ništa idem ja da napravim novi(isti) i kad ono meni ni ne ponudi da napravim dial up account(zacrnjeno...
također trebam dodatak za word 2003, onaj koji ima sve matematike funkcije (korjen, razlomak, itd.).. tražio sam na microsoftovoj stranici i nevidim takvo što, možda i ima ali mu ne znam naziv pod kojim se krije.. ovo mi je prilično hitno, zapravo jako hitno..:-/
nakon sto sam instaliro service pack2 na komp... pola stvari mi nece instalirat ...( nero 7...office...itd.) javlja mi za neki ID nije valjan a negdje da kernell 32 dll ne stima ??? ak možete pomoć?? HVALA
Meni je našao 2 GB nepotrebnih stvari na compu, ima ujedno i Registry Cleaner u njemu, Registry Defragment, mogučnost pronalaska istih (duplih) stvari na compu, trajno uništavanje podataka (Schredder), Startup i Uninstal Manager… Pa ako nekom pomogne... Link za program i reg...
jel ima tko firmare (NAJNOVIJI) za przilicu LG 4166B. molim vas sto prije hitno je ja nemogu nigdje naci
Događa mi se ponekad da vanjski USB HDD nemogu normalno "odspojiti" sa Safely remove hardware kraticom u trayu (a ni onaj način sa dvoklikom pa na Stop tipku nije ništa bolje radio) pa sa negdje našao kao rješenje da se koristi Log off ali mi ni to nije pomoglo i slučajno sam probao sa...
norton mi javlja neku grešku:rules automatikli crijeted for microsoft genetic host proces for win32 servises i tad nemogu otvarat stranice nego moram gasit firewall i tek tad mogu...
uglavnom...htjela bih prebaciti cijeli tekst,clanak,bas onako kako izgleda u word...a ne znam kako??? treba neki programcic??? znam kako kopirati tekst,ali ja ne bih kopi-pejst...jer to nije ono sto mi treba... meni treba da mi tekst/clanak koji se nalazi na nekoj stranici u wordu izgleda...
Jeli vama everest sve ocitaje.Meni nece jedan vent,spojen je na maticnu,koji puše po hdd-u. Jeli može everest da očitava brzinu venta na napajanju i grafickoj.
Spojio sam kompjuter i TV sa SCART-om. Podesio sam grafičku (ATI Radeon 9550) i napokon mogu viditi na TV-u kompjuter.;) Ali naravno imam problem.:cry: Slika uopće nije dobra. Stalno se mijenja, nekad je crno-bijela a kad je u boji onda sve nekako titra, filmovi se jedva kuže a slova niti...
Ovako tražim jedan pouzdan program s kojim bi mogao točno očitati temperaturu procesora.imam amd athlon xp 1250 koji nije overklokiran.Trenutno imam SpeeFan ali ne znam koju temperaturu da gledam.Evo slike i svaki prijedlozi su dobro došli p.s. kompjuter je radio 2 sata malo korišten(firefox i...
Jednostavno, zanimaju me nazivi programa koji pretvaraju mpegove u DVD format, odnosno vobove.
negdje sam čito kak ga zbrisat al se više ne sječam a taj program mi jako pili živce...:mega: :mega: :mega: :mega:
a kad me u zadnje vrijeme nece,onda me stvarno nece :( uglavnom,dobila sam na poklon sluske i mic (all-in-one) i htjedoh to prikopcati da mogu spikati s drugima...medutim,mic mi uopce ne radi...(drugdje isprobano,radi...dakle,problem je kod mene)...probala sam u control panelu i audio i...
Zanima me jel ima ovdje entuzijasta ili profesionalaca koji se bave CGI-om, bilo za novce bilo za zabavu. Ako ima takvih pozivam ih da priloze svoje radove da im se mozemo divit ;) Moze se raditi o slici nastaloj u photoshopu ili bilo kojem 3D softwareu, stila 3D Studio Max, Lightwave, Maya itd....
Ispituje vaše računalo i kaže vam da li je spremno za Vistu... riječ je o beta verziji (4 Mb) download
Dakle zna li itko kakav software s kojim se moze napravit interaktivni CD/DVD, nesto u stilu kao sto su Bug-ovi CD-i/DVD-i?
ovako recimo da idem nešto uplodati na net na megaupload točnije firefox mi zašteka i prestane radit je ko za kak to riješit:comp:
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma