trebo bi cd key ili crack tražim po netu ali nigdje nemogu nač
uglavnom, imam doma ADSL i na taj ruter gigset 515 je spojeno 8 racunala, 2 bezicno i 6 zicno (jos jedan ruter je izmedu), sad bi htio program koji mi pokazuje koji komp kolko prometa radi, moguce?
Kao sto se iz naslova vidi, treba mi emulator za nitendo ali ne ovaj najnoviji nego prijasnji...i igrice za nitendo:thumbup: P:S.ako je ova tema bila recite:licklips:
Bok !! Kako namjestiti da se u download manager tweaku nakon downloada određenog file-a ta lista sama izbriše, a ne kad opet idem downloadirati neki drugi file, prethodni ostaje na listi iako je download gotov ??
E zasto to? Korstim power dvd 5 za gledanje(sad cu skinut noviji pa probat). Instalirao sam "all in one" codec i ponovno nista. Prije nisam imao problema sa gledanjem dvd-a. Moze li mi neko reci koji mi codec treba? Hvala
Kako mogu to? Bez ulazenja u windows. Negdje u bios-u ili u cmd-u?? Npr. kad instaliram windows pise ovako nekako "type c to create new partition" ali se nista ne dogodi kad to uradim.
Najbolji i najbrži P2P program po meni. DOWNLOAD
Znaci koristim Windows XP i kada idem na gasenje racunala, isti ne zeli ugasiti racunalo vec to moram rucno uciniti.Na moitoru mi samo doje crni ekran gdje pise, mozete ugasiti racunalo.Prije su mi windowsi sami gasili racunalo.Sta mi je ciniti??
Imam integrisanu zvucnu na maticnoj ali nemam drajver za zvuk. Mozeli mi neko reci sa kojim programom mogu naci odgovarajuci drajver. Znaci neki program koji bi mi nasao drajver za zvuk i instalirao, a ne da odem na neku stranicu...
Zanjima me kako mogu gledati MPEG4 na dvd play-eru posto mi u upustvu pise da modrzava taj format pa valjda su upitanju kodeksi isl. Pise mi jedino nesto 3.11,4.x,5.x za divx i za MPG4. Sa kojim programom to mogu uraditi pa da sprzin na dvd???
Kao sto znate, izasao je novi icq 5.1 www.icq.com No on ima neke "modernije" smajlice tj. ruznije. I puno ljudi uopce se ne svida. ali su tvorci icq-a ostavili stare smajlice u novoj verziji programa. Da vi vratili stare idite na: C:\Program Files\ICQLite\Smilies\ i obrisite sve .bmp datoteke. ...
Bok !! Imam mali problem, naime kad idem pisati mail na yahoo-u, odem u adresar, stavim kvacicu na zeljenu adresu i kliknem na insert adress i firefox se automatski zatvori. Neko rijesenje ?? tnx
Evo ljudi ovako: Mom prijatelju su nakon repaira windowsa nestali svi njegovi fileovi. Njegovi u smislu oni sa njegovog accounta. Ima tri accounta na kompu i rade mu 2, ali njegov nema nikakvih, ali baš nikakvih fileova. Sve ostalo radi, to je taj account, skin i sve je ostalo, ali fileovima ne...
Bok Ljudi! Zanima me jel netko uspio promjeniti production key na windosima Xp. Tj. Moja želja je da mogu napraviti normalan update windows-a na internetu. Ali me zeza Production key. Tj. Javlja da imam piratsku verziju interneta. Molio bi da mi odgovori netko tko je imao iskustva sa takvim...
Evo mali vodič za one koji su htjeli gledati divx-e, dvd-e i ostale video formate, kako naštimati da to radi... Malo smo napravili brainstorming o problemu video (i audio) codeca pod Linuxom i zašto Linux out-of-the-box ne podržava reprodukciju DivX-a, DVD-a, MP3-ica i sličnih formata. ...
Enjoy stunning screen savers and themes, play exciting games, and do more with photos, music, and home movies. Plus! SuperPack combines Plus! for Windows XP and Plus! Digital Media Edition into a single SuperPack! Info : http://www.microsoft.com/windows/plus/tryit.asp DOWNLOAD ...
treba mi program za gledanje svih passworda na compu...
Evo skino sam Photoshop cs2 i kad sam ga pokušao otključat nikak mi nije uspjelo, e sad meni nebi bio bed da ja nisam skino 320MB pa vas lijepo molim na PM kažete kak ste ga vi otključali p.s. znam da nije legalno ali 320Mb:-/ HVALA
vrlo popularan program za backup cijelog sistema. mnogi ga koriste, bar sa instalacijom "čistih" windowsa. sve verzije nadalje bi mogli stavljat ovdje. Acronis True Image Enterprise Server v9.1.3666 + Acronis Universal Restore v9.1.3666 + BootCD Product Components: *Acronis Backup Server —...
Dali je moguce koristiti mobitel umjesto monitora?
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=6a51eb05-c805-4fec-8e57-3806bd594179&DisplayLang=en :thumbup: :thumbup: :thumbup: samo za one koji imaju orginalne WINDOWSE:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
1) Evo danas pokrenuo firefox i slika na njemu pocela skakat... Skace samo onaj dio gdje se vidi stranica, ovo ostalo ne skace(alatna traka....) Onda sam je izbrisao, i opet usnimio ali isto :-/ A sinoc mi je firefox skinuo(tako on kaze) neki vazan update za sebe I evo sad upalim komp i slika...
Evo sam popodne skinuo onaj program s 1000 smajlija i nešto je zaštekalo. Na gornjem dijelu mi se pojavljuju neke čudne ikonice, a kad hoću otvoriti history (odn ono kaj pamti koje sam stranice posjetio), stoji prazno, kao da sam sve izbrisao. Što mi je raditi? Imam NOD, ne vjerujem da je pokupio...
Nakon dosta mjeseci ponovno sam se zaželio odvozit koju trku, i sve super odvozim ja trku, i ono krenem na drugu i ono izbaci me u Desktop, a bio pred ciljem. Ništa otvorim ja opet igru, i opet me izbaci van, otprilike nakon isto minuta kao prvi puta, i tako svaki puta? Nisam probao niti jednu...
na stranici http://www.danasoft.com/ možete vidjeti podatke o IP adresi, ISP-u, web browseru koji koristite, i sve to možete koristit kao signature na nekim mjestima gdje to forumi podržavaju.
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma