Evo ovako.. ne znam dal ste culi za taj program, ali imam problema pri instalaciji... Kad ga krene instalirat, stane na 10% i ne mrda... A prije reinstalacije winsa mi je sve radilo... Ima tko kakvu ideju sta bi to moglo biti??? :wstupid: EDIT: evo i slike:
Koliko sam vidio u postavkama nema ta opcija!:-/ Inače koristim Operu 9!
Skinuo sam sa deviantart.com logonui.exe i kopirao sam ga u system32 , prvi put mi je bio logon kakav sam htjeo no kad sam restartao racunalo pojavio mi se onaj osnovni logonui fajl. Kako napraviti da mi ostane ovaj koji ja hocu??? Isto tako sam skinuo boot skin i neznam gdje ga treba staviti. Ime...
skinuo sam nero 7 i rar ima šifru... probo sam s advanced rar pasword recovery i upalio sve moguče znakove ali ne nalazi šifru jel postoji neki bolji program za razbijanje šifre?:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Jučer sam probao ponovno instalirat igru s dvd-a i kad mi dođe do 90% pojavi mi se poruka data eror cilidric..... Na Dvd-u ni ogrebotine, a več sam prije godine dana instalirao s tog dvd-a. Jel ima koji program za čitanje, da uspijem instalirati igru.
Dal zna netko neki program s kojim mogu izbrisat mp3-eve koje imam na kompu po dva ili više puta
ovako zanima me koji su driveri bolji za radeon grafičke omega ili obični sad trenutno imam omega i meni se čini da su standardni driveri bolji...:turn: :turn: :turn:
Kad pokrenem Mozillu cijeli prozor mi se trese (ide gore dole). To mi je pocelo od kako sam danas instalirao tune up. Niti na jednom drugom programu nemam takvog problema. kako "smiriti" Mozillu???
Dali neko zna kako na pocetku ulaska u windowse da se iskljuci ono log on tj.da nemora se upisivat sifra, nemam sifre nego mi se to bezveze stalno pojavljuje... hvala
jel neko našo crack ili cd key koji radi?:thumbup: :thumbup: :thumbup:
ovako imo sam slični problem(gotovo isti s gta) koji sam rješio s novim cmedia driverima ali ovaj problem mi se opet pojavio kada igram urban jungle imam nove cmedia drivere na kompu ali problem ne nestaje jel možda postoje neki novi ili... i još mi javlja grešku: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL...
Dakle trebam neki program koji radi pod windowsima za skidanje podataka s formatiranog diska(Full NTFS formatiran) Poslije formatiranja na disk nije ništa zapisivano. Imao sam jedan, ali neznam di mi je ne mogu ga naći, a neznam ni kak se zove, samo znam da je mogao nači filove po imenu, po...
Sta da radim? Reinstalacija Dreamweavera nije pomogla, kao ni čišćenje registry-a...
Kako nekome ukrast, tj.saznat njegov ip?! a da on toga nije ni svijestan?!:thumbup:
ProPoster Features * Printing large posters with the size up to 10 x 10 meters. * Supporting various image formats (bmp, gif, jpg, wmf, emf). * Supporting copying data from standard Windows applications. * Acquiring images from Twain-sources (digital camera).
Da li postoji u Windowsima XP zapisana neka informacija kada se kopjuter palio? Sumjam da mi netko povremeno pali komp i kopa po njemu ali pošto ne mogu otkriti kada se to dogodilo ne mogu ni službeno sumnjičiti. Ima li koja fora da se to sazna? tnx
imam veliki problem nešto radim na kompu i sam od sebe mi se ugasi komp i piše ovo PFN LIST CORRUPT. jel tko zna o čemu se radi? pomagajte
WinRAR-ov team je bio tako sretan što je WinRAR dobio nagradu za "best overall utility" od Shareware Industry Awards Foundations, da je odlučio ponuditi besplatne licence za WinRAR 3.51, ali samo danas. http://googlesystem.blogspot.com/2006/07/winrar-free-today.html
evo... nešt mi nije u redu s hardom: ovako: prije mi je uvjek radil, sve pet, al od jednog dana (ima već nekih mjesec dana od toga, nije mi se dalo pitas post) mi ne radi... dok je još u "dosu" (ono sučelje ko dos... ma znate prvi screen kad se pali komp;D) on mi ga sve ljepo očita, sve informacije...
Ovako, mom frendu je, kako on kaže, nakon updatea Avasta otkazala konekcija za net. Doduše modem se spoji, ispiše brzinu i pravi se da je uredno spojen (možda i jest). No problem je u tome što se sve aplikacije koje trebaju net (Firefox, ICQ, MSN... baš sve) ne mogu spojiti. Kažu da nije spojen. I...
neznam dali je ovo bilo, ako je zanemarite ovu temu.. :spin: Evo ovako opisat cu postupak u koracima, pa da krenem: 1. Upalite Windows Medi Player 2. Zatim kliknete dugme "Guide" 3. Vidjet cete prazan prostor sa opcijom Search, upiste ime pjesme ili izvodjaca 4. Kada...
dakle , treba mi , ak postoji , plugin il kaj vec , da mogu iz winampa jednostavno "oduvuc"pjesmu u neru , pa zaprzim. mislim da postoji tak nesto.. fala
nemam baš vremena potražit na netu a na cd-u od matične nemam to jel neko ima link od kud skinut:scool: :scool: :scool: :scool:
Instalirao sam Winamp surround edition i nerade mi zadnja dva zvucnika niti centar. Prije mi je sve radilo dok sam imao onaj obicni winamp. U drugim playerima rade svi zvucnici. Moze li mi netko objasniti zasto nerade zvucnici i kako to popraviti.
Imam Windowse xp sp1,pa me zanima da li netko zna gdje se i kako može (a znam da može,negdje sam to vidio),ubrzati up load i off load,da to ipak traje malo kraće.
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma