Dali netko ima Drivere za Canon IXUS 500 (sve programe koje dobijes na cd-u uz kameru)??? Ako netko ima ili uspije naci na netu molio bih vas da stavite na rapidshare ili postate link. Molim vas hitno je.... EDIT: Ako je moguce da su svi ti drajveri i programi u jednom ,a ne da svaki trebam...
molio nekog da mi objasni kako urezati prijevod, znači da mogu gledati na playeru koji ne podrzava titlove (wmv format). trazio sam po forumu i nasao slicnu temu ali nije mi bas pomogla.
Dal postoji neki program ili plugin (za bilo koji editor zvuka) koji normalizira mp3 bez silne rekompresije. Ovi kaj ja imam, sve prvo bacaju u wav, normaliziraju, pa opet vračaju u mp3.
Naime nakon montaže nove DVD pržilice ne mogu instalirati program za prženje; javlja grešku u datoteci krnl386.exe , pokušao sam rebootati, ali ništa (izgleda da sam još gore zeznuo stvar).... sad mi i modem ne radi ... javlja da ga neka druga mreža ili program koristi (???) .... HELP !
Eto sam napravio update windows messangera restartnem kantu i sve 5 pojavi se uvodni ekran crvič šeta ljevo desno...ja čekam i čekam, pa opet po dugmetu upalim opet isto i več sam popizdio...probao sam sve živo i neživo, isključio mrežu,miš tipkovnicu...mislio možda ga to koči..pročačkao po...
najme ovako na laptopu sam formatiro disk instaliro drivere od wlana te kad treba otič na onu ip adresu di se upisuju postavke neče se stranica otvorit te da stvar bude bolja kartica od whirelesa nedaje znakove života a sve je prije normalno radilo jel postoji neki drugi način za instalaciju?
Imam problem sa gamespy arcade... Napravio sam account i nikako mi ne želi ući u njega. Idem u onaj login wisard, upišem e-mail, i piše da je taj e-mail slobodan i oću li napraviti novi account. Dobio sam njihov mail i potvrdio sam... Mislim da nije problem u programu jer sam skinuo 3 razlićite...
Ovo vrijedi za clipove koji se vrte u borwseru, a nigdje nema opcije za download. Uglavnom clipovi sa YouTube itd. Kad otvorite takvu stranicu, pustite da se clip odvrti do kraja i nemojte gasiti stranicu. Video će biti spremljen u Temp folder vašeg browsera (za IE: Temporary Internet Files, za...
Evo skinite si FireTune, oni koji koriste FireFox, a nemaju blage kak postelat FireFox da brze radi, a i neda im se prckat po postavkama, jednostavno odaberete jel vase racunalo brzo il sporo, te jel iate brzu il sporu konekciju na net, program onda automatski prilagodi FireFox Link:...
imate za preporučit koji dobar program za Gledanje/snimanje tv programa preko tv kartice. Koristim Win VDR pro v 2.1.6.0, nije loš, ali mi se nekad zna zblesirati i jednostavno ne nađe karticu, ali deinstalacijom i ponovnom instalacijom riješim stvar. I još me nervira što ne sejva sve postavke,...
skinuo sam program unlocker i odmah sam ga išao isprobati, kada sam ga isproba piše mi - GREŠKA, NAMATE PRISTUP DEBUGG FUNKCIJI - evo kako to izgleda
ako tko zna koji dobar program za konverzaciju divix-a u dvd, da podržava titlove(txt, srt, sub), da je free ili da se da otključati.
Izbrisao sam jedan administrator acount sa racunala i oznacio da mi sacuva njegove dokumente. Gdje ja mogu naci te dokumente??? Jako je vazno molim vas sto prije javite
imate kakve ideje? i kad sam u winampu i na listi želim skrolat on pomiče pjesmu po listi
Evo stranica najbolja za skidanje fontova... http://www.dafont.com/
Posudio ja frendu da si instalira office xp na laptop, instalacija prošla bez problema, ali kad otvori u vordu ili excelu new dokument i napiše jedno slovo izbaci mu neki error, nemam tplnu poruku, ali mislim da nemože napravit temp. file, pa u čemu je problem jer ja sam taj xp instalirao na par...
več par puta mi se pojavila poruka kad sam na netu ona send error report/ Dont send Generic Host Process for win32 service has........ da ne pišem previše nakon te poruke ako kliknem dont send onda onda mi se više ne učitavaju stranice, a ako ne kliknem ni jedno onda isto, i ne mogu se...
Ovo bi mnogima moglo bit korisno, bilo da su početnici, bilo da su experti u znanju računala...... Anti Virus Programs: ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ 1- BitDefender Pro 9 2- Panda Titanium 2006 3- Kaspersky 2006 4- Sophos 2006/4.01
Autopatcher XP June 2006 Update Sadržaj: Windows XP SP2 - Critical Updates KB873339: Security Update for Windows XP KB885835: Security Update for Windows XP KB885836: Security Update for Windows XP KB886185: Critical Update for Windows XP
Kao što sam naslov kaže trebao bi mi program za rastavljanje večeg file-a u više manjih tako da mogu uploadat na rapid ili on to sam radi! :dunno: Do sad to nisam nikad radio pa molim pomoć! Dizao sam na rapid samo manje fileove tako da se prvi put susrečem sa ovim! :rolleyes:
Maloprije kad sam pokrenuo firefox pojvila mi se poruka da je zavrsen nekakav automatski update. Ja sam kliknuo ok i kad mi se pokrenuo firefox nije bilo nikakvih bookmarksa i skin mi je bio onaj osnovni. Kako vratiti onaj skin i bookmarkse??? System restore ne pomaze.
e ovako...u zadnje vrijeme mi se pocela pojavljivati poruka: "A script in this movie is causing Adobe Flash Player 9 to run slowly, if it continues to run, your computer may become unresponsive. Do you want to abort this script?". to mi se pojavljuje obicno kada mi je upaljen playtoy...
Kada sam stavljao windowse nisam stavio našu tipkovnicu već je ostala engleska. Dali postoji neki program da bude hrvatska?????
Da li neko zna jel postoji takav program?
Evo, kako si volim spržiti neki od posuđenih filmova za valstitu kolekciju, tako sam pokušao danas ripati jedan DVD. Kako u zadnje vrijeme na coverima ističu kako je DVD copy protected, do sada nisam nalazio na probleme ili nemogućnost ripanja. Danas sam pokušao isto, ali na samom početku bi...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma