Zanima me koji je/koji su trenutno najbolji program za skidanje mp3ca, imao sam do nedavno instaliran limewire i ok mi je,samo što sam nakon updatea(javilo mi je da je raspoloživ update za download) imao s njim problema jer mi se svako malo sam pokretao nakon što sam ga zatvorio. Ne znam da li da...
za sve one kojima ne radi internet update(update.microsoft.com)ima riješenje koje radi.Prvo morate imati skinuti to sranje koje provjerava najnoviju verziju i morate ići u internet options ,programs, manage add-ons,potražite windows genuie vadilation tool i stavite update.zatvorite internet...
Kako ga napraviti da je bootabilan? Nešto sam progooglao kako pokrenuti XP instalaciju s USB-a za laptop kojem je crkao DVDrom, a nema flopy. zanima me kako staviti Hiren'a boot CD na USB stick da ga sa njega bootuje jer samo kopiranje CD-a (kako sam i pretpostavio) nije to to. Koje fileove treba...
Skinuo sam internet explorer 7 beta 2 s microsoftovem stranice i instaliram ga kad prijeđe vadilaciju(genuie windows)i počne instalirati kad kaže acces is denied ja kažem ok ona kaže da internet explorer 7 nije dobro instaliran i da neće možda raditi restartam komp onda on jkaže da neki winnet.dll...
Koji je ovo q ruši se najčešće kad ostavim komp u mirovanju... ima li lijeka?
zanima me ima li neki program koji bi pamtio lozinke koristene za recimo otvaranje maila i slicno... tipa da radi u pozadini i da zapisuje negdje i nekako lozinke koje su se koristile...pa da kasnije ja mogu uc u taj program i iskoristiti te lozinke :) jel ima?
Ovdje mozete opisati svaki program koji trazite i ako netko zna nesta neka vam posalje na pm jer linkovi nisu dopusteni(osim na stranice autora)
Kako mogu staviti titlove na avi da mogu gledati na tv-u
Kako kopirati SAM i SYSTEM iz C:\windows\system32\config ???????????'
Za šta služi CTF loader ( windows/system32/ctfmon.exe)
problrm u dotičnom programu je ovakav:instaliram i bez problema ga aktiviram i skinem update ali nakon nekog vremena kaže da je aktovacija istekla idem na uninstal i tamo mi kaže da imam još 2456 dana
Posudio mi frend dvd i na njemu ima kratkih smješnih filmića, reklama itd. Problem je tu tome što ne megu otvorit niti jedan film preko BS playera, i nemogu nijedan nikako konvertirati da u mpg ili avi da promjenim codec, kod konvertera mi izbaci poruku "the file selected does not exist". A...
evo našao sam meni najbolji screen saver od mac-a za pc :klap: težak svega 57kb :smart: JA SAM LINK
Kliknem na Nero StartSmart/Data/Make Data DVD, ne otvori mi se prozor nego mi izbaci grešku nero.exe. bla bla ba Send/dont send to microsoft erorr report poruka, isto tako je i za make UDF, i UDF ISO. A taj isti Nero mi radi na Laptopu na kojem je Home edition sa SP2, i na drugom kompu na kojem je...
naime u winampu mi šteka glazba... ružio win opet isto... do rama sigurno nije imam 512... driveri su uvijek bili isti... nekad napiše da nema zvučne kad idem u igru... :chatter: i još jedan problem imam: ovo mi je sad pokazalo... prije sam svaki put morao chkdsk radit sad mi je dosta... uvijek...
dali netko ima mozda slucajno cd od drivesguide?! da ima na jednom dvd-u ili cd-u skoro sve moguce drivere?! neka mi se javi...:comp:
Imao sam nekih problema sa kompjuterom i vidio sam da je do drajvera.Išao sam na Ati-jevu stranicu i pročitao sam da Catalyst Control Center koji ja imam ne podržava moju karticu.Zbrisao sam ga i trenutno imam od microsofta driver.Sada ja vas pitam.Meni Ati-jeva stranica kaže da stavim Catalyst...
Kako da downloadam to, treba mi za MSN da mogu crtati:thumbup: Probao sam i ne ide... Puno ime: Microsoft Windows Journal Viewer 1.5
Dakle ovako dali netko mi može točno objasniti šta ta dva programa rade filmu koji želimo spržiti na običan DVD? Radim sa tim i sličnim programima več duže vrijeme. Naravno znam da DVDFab Decrypter dekriptira, a isto tako da DVD Shrink smanjuje - komprimira podatke na željenu veličinu! Ali...
imam problem. pokusavam instalirat jedan program, ali pojavljuje mi se ova poruka: "This setup requires the .NET Framework version 2.0.50727. Please install the .NET Framework and run this setup again. The .NET Framework can be obainted from the web. Would you like to do this now?" I kad...
Koristim verziju 8.0 i ne mogu nikako sing in uraditi. iskljucio sam firewall i ponovno se isto dogada. Probao sam i kod prijatelja moze li mi ikako e-mail na net i moglo je. Kako popravit ovo
Mozda smjesan problem ali firefoks mi ne vrti animacije(.gif).... Dali ima u postavkama negdje da se to omoguci....
dali netko ima Program se zove PINNACLE STUDIO 10, ali ako netko ima i stariju verziju (8) nije loše. inace se koristi za obradu zapisa sa videokamera.
ovako imam orginalne windows xp home koji su aktivirani naravno ali komp veli da imam 3 dana da ih aktiviram ja ih odem aktivirati a ono meni kaže da se taj cd-key previše puta iskoristio kako je to moguče??? jel ja sad mogu komotno bacit taj cd u smeče ili da zovem microsoft i da tražim cd key?
Ako Vam trebaju različiti drajveri možda može pomoći ova stranica http://members.driverguide.com/ ;)
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma