trebao bih neki močni video converter jer trebam par velikih fajlova konvertirati ali mora podržavati .flv datoteke
Jeli ih tko zna napraviti? Bilo bi dobro napraviti jednu za ovaj forum, forum.hr već ima. POGLEDAJTE Meni se ćini dobra ideja.
Evo ovako, u winxp imam 2 accounta za login. Jedan ima password, drugi nema. na ovom prvom sa sifrom, kad stisnem na njega, utipkam sifru, cuje se ona glazba da sam logiran, ali me onda opet vrati na logon ekran i upisivanje sifri. Od drugi puta uspije. Ne dogada se svaki put, nekad mi uspije od...
Kupio sam novi MP4 player koji cita AMV format. Koji program mogu koristiti (da je besplatan) za konvertiranje .avi , MPG , MPEG i ostalih video formata u AMV Please help
Imam jedan dvd (film) koji je malo izgreban i steka mi zadnjih 20-ak minuta. Dali postoji kakav program koji ce popraviti tu gresku??? Probao sam sa ISO busterom ali mi nakon ekstraktanja toga opet steka. Molim vas pomozite hitno mi treba taj film.
Pozdrav... Ovako, trebao bi neki dobar WMA, WAV, OGG to MP3 converter... da se lako s njime upravlja... :) Ako ima netko, bio bi zahvalan kad bi uploadao ili dao neki link... Puno hvala... :thumbup:
CDCheck CDCheck is utility for prevention, detection and recovery of damaged files with emphasis on error detection. It can check each your CD/DVD (or any other media) and indicate which files are corrupted. Program kojemu je glavna namjena prevencija, pronalaženje i popravljanje oštečenih...
Bok, windowsi mi ne prepoznaju 2 dvd-a (lite on) niti virtualni cd-rom u daemon-u. U properties-ima pokaže erorr code 39, da ne može naći drivere za te uređaje. Do jučer je bilo sve ok. Probao sam naći drivere za te dvd-e ali sam našao samo update firmware-a.
Imam mozilu firefox1.5.0.7 i skinuo sam google web accelerator i u internet exploreru pokažu sliku a onda u firefoxu ga nema a kad ga nasilno stavi na customize ili na novi toolbar ostane ali nakon što zatvorim i otvorim opet firefox nema ga :zbunj:pomoć
Imam jedan,pomalo glupi problem. pišem diplomsku radnju slovima Arial 12 i kad hoću u Sadržaju pored naslova staviti brojke stranica,brojke mi plešu. nikako ih ne mogu dobiti jedno ispod druge i to ravno. kaj da radim?
Ovako, neki dan sam si skinuo Trillian na PC. Među inim programima, morao je instalirati i nekekav Media player. Sad, ne bih imao niš protiv da mi se nije dogodilo da kad hoću downloadati neki isječak na komp, on otvara baš taj Media player, i tako mi ne ostane taj isječak u Downloadsima nego ga...
Molim vas da napišete linkove sa kojih se mogu skidati teme, ikone, pozadine idt. za winowse. Evo ja imam jednu http://www.themexp.org:thumbup:
odjednom su mi se u exploreru ( npr na stranici google) pocela pojavljivat sva slova povecana znaci umjesto da je sve recimo u fontu 12 sve je u fontu minimum 16, kako to vratit na staro? thn
Imam jedno pitanje.Trenutno za svoj registry cleaner koristim tune-up 2006 ali on nikada nema updejt pa mislim da je već zastario i da ne radi toliko dobro jer imate neki dobar program za preporučiti:thumbup:
dali postoji koji program koji bi bio umjesto windowsa a da sluzi kao mp3 player samo?! znaci da netrebaju windowsi nego da se pokrece program sam kad upalis kompjutor?!
Kako ću promijeniti welcome screen? Dosadio mi je ovaj obični,pa bih htio staviti nešto drugo. Evo slika jer neznam kako se to točno zove. http://img238.imageshack.us/my.php?image=welcomescex0.jpg
Pozdrav! Skinuo sam VirtualDub i pokusavam izrezat kratak clip od 9 sekundi iz jednog veceg filmica. Uspio oznacit na timelineu tocan segment i kad to pokusavam "save as avi" napravi , ali filmic kad ga otvorim nema slike, samo zvuk. Nikako ne uspjevam! Ekstenzija je avi, video compression...
ovak. win. se nece pokrenut....dojde do onog djela dio treba prikazat......login screen.....ali ga ne pokaze nego javi neki error...i reset.....probao sve moguce opcije....safe mode...i ostale...... zasto se to desava.....pa zato sto sam tren poslije brisanja onih vista gluposti i cackanja po...
Napravio bi s nerom beckup particije na kojoj su mi windovsi i svi programi koje koristim, e sad ako budem u nadam se ne tako skoroj budućnosti imao problema s windowsima, ili ako dođe do toga da moram formatirat particiju, pa ponovno instalirati windowse, da nemoram instalirati sve programe,...
Znaci gore navedeno di ima za kupiti u RH sa licencom za rad hvala
Dakle, trebam software (za nastavnika, veca ocjena...) koji ce sluziti nastavniku da spoji webcameru na comp i da mi na svojim monitorima vidimo sliku koju prikazuje njegova web camera... tj. preko networka... treba mi do petka..
Znate li neki program s kojim bi mogo vrati izbrisane slike sa digitalca sony (sa memoorijeske kartice) :ideja: :ideja: :ideja: :ideja:
Instaliro sam xp i sada mi je tipkovnica po ameri;kom nemam nasa slova ni oni ynakovi nisu na istop mjestu help:comp: :comp:
Imam nekakav CD sto sam dobio uz digitalku (na njemu su neki programi). Kad pokusam pokrenuti setup nece (nista se ne desava). Ima tko kakvu ideju zbog cega. Pokusao sam i kopirati na komp i opet nece pokrenuti nista. Evo vam screenshot pa molim vas pomozite mi!!!
Molim ako mi netko može pomoći, šta sad da radim? Ne mogu skidati mailove i dobijam gornju obavijest. NISAM USPIO UPLOADATI SLIKU
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma