S čim otvorit ovaj fail, s isu busterom, alcohol 120% virtual diskom, nero virtual diskom, Win Rarom ->neide!
ProPoster is software for big banner printing, sign printing, poster printing. ProPoster does not require special plotters, it simply prints on standard printers. Any picture, digital photo, Microsoft Word document, Excel spreadsheet can be used as a source for the poster. Also, it is possible to...
Imao sam nekakvih problema sa promjenom teme u win xp. Stavio sam onaj uxtheme patch i sve mi se za***lo. i sad imam samo onu klasicnu temu kao u win 98, a nemogu izbrisati one koje sam stavljao a nemogu ih ni postaviti. Dali ja mogu sve u vezi tema vratiti na pocetno kako je bilo kad sam...
joj izbacuje mi ovo stalno što da radimmmmm???? prekine mi net nakon nekog vremena nemogu tražit na netu rješenje
Evo jedno pitanje za forumaše, možda se netko susreo sa takvim problemom. Koristim win.XP home i office XP, sve legalno sa licencom. No kod offica Xp u Acces-u mi se pojavljuje problem. Radi neko vrijeme bez problema. Onada su se pojavili problemi pri startanju acces-a, napiše poruku da mora...
Primijetio sam maloprije da mi windows xp ne reagiraju na ctrl-alt-del tj. ne pojavi se task manager. Nisam ništa u zadnje vrijeme instalirao/deinstalirao osim limewire-a ali mislim da taj program s tim nema veze - imao sam ga i prije instalirnaog i deinstalirao ga pa se ovo nije dogodilo.
znaci imam problem kod nekih igrica: - dok igram kursor mi prelazi na drugi ekran i kad kliknem izleti mi iz igrice i to postaje malo iritantno u zaru borbe ?) da li postoji neki drugi bolji program od Ultramon-a za dva ekrana i po mogucnosti da ima opciju da pri igranju mogu odabrati ekran na...
Zna li tko kako da u dosboxu rijesim problem sa tipkovnicom?? Problem je u tome sto imam hrvatsku tipkovnicu pa se dogodaju one stvari z=y i obratno, shift + 9 = ( shift + 0 = ) Kuzite sto mislim??? Jel ima netko patch ili neki prijedlog za to????
Zna li tko što čita ovaj tip videa?
DAkle trazim savjet koji program i/ili vise njih za radjenje rifofa, te program u kojem ce se kasnije sve to posloziti! Naime do sad sam koristio FL Studio 5 naravno sa hrpu downloadanih samplera, sinticha, drum masina i slicno... No sad me zanima nesto slicno tome a da nije komplicirano radit...
potreban mi je neki softver pomoču kojeg mogu jednostavno zumirati desktop,da su slova ikona vidljiva sa 2m daljine na 17 inčnom monitoru,pa ako znate neki takav tool predložite.
Novi sam na forumu pa mi nemojte zamjerit ako je pitanje glupo. Kako spojiti razdjeljene filmove.Npr. skinio sam s neta film u 2 dijela, jedan dio filma je od 1gb a drugi je 400mb.:-/ Ja bih napravio 2 od 700mb da mogu snimit na 2 CD-a. Pozdrav i unaprijed hvala.
Dakle, video converter koji konvertuje u format *.mtv ... Hvala.
skinuh s microsoft-a mp 11 i krenem instalirat kad mi kaze da mi copy of windows nije geniune.sto znaci i kao to napravit,tj.sta trebam da mogu inst mp 11? hvala!
Pozdrav, Imam appleov mighty mouse "zicni" mish. Prikopcao sam ga na svoj PC i sve radi osim horizontalnog skrola. Postoje li na netu ikakvi driveri za PC ili sto slicno pa da mi proradi horizontalni skrol. Na appleovim stranicama nema nista.. btw. mish je super kul, drama izgleda i voli...
Dali tko zna kakav program koji bi više instalacijskih procesa povezo u cijelinu, npr.kada dižem windowse da netrebam stavljat posebno bsplayer, codece, windows media clasic, zone alarm...da ne nabrajam vise, nego da ih ja sve u jednu cijelinu nekak stavim i da samo porkenem instalaciju i da mi...
Dobio sam neku kojpiju windowsa i insatlira sam ju više puta.Sasvim je ok ali imam problem sa SP1 i SP2.Hoču insatlirati PC Suite za SE W300i ali mi kaže da nije dobar SP da trebam imati barem SP1.Gledao sam sa eversestom 2006 unlimited i kaže da nemam uopće SP.Kako da insaliram kojega. Hvala na...
Izašla je i novija verzija firefoxa. Firefox 2 RC 1 is a developer preview release of the next-generation Firefox browser and it is being made available for testing purposes only. Firefox 2 RC 1 is intended for Web application developers and the Firefox testing community. Current users of Mozilla...
kao sto pise u naslovu , Firefox mi se poceo odjednom tresti, otvorim bilo koju stranicu ,link, i ta stranica ili bilo koja druga se drma, trese, sve mi skace pred ocima i ne mogu je nikako umiriti, probao sam i deinstalirati pa ponovo staviti firefox ali opet se isto dogadja. A Netscape sam...
Jel ima netko ili zna di mogu skinuti treba mi powerpoint za apple macintosha? Hitno mi je pa ako netko zna di ima za skinut neka javi pleaseeeee :) Tnx, pozdrav svima!
ili neki sličan program,uglavnom pomoću kojeg mogu "uređivat face";D po mogućnosti free ili ako već ne onda molim serial/crack u PM! Tanks!
Prije par mjeseci sam nabavio novi komp. sve je radilo odlicno i imao sam demo verziju norton-antivirusa i ta verzija je istekla i sad ga nemogu deinstalirat i microsoftoffice i jos neki programi kad ih upalim pale norton i daju mi upozorenje da je verzija istekla svaki pu kad ih upalim a i a...
Opera 9 izasla je nova Opera 9 i prica se da je odlicna Mozete ju pokupiti na http://www.opera.com/products/desktop/ Medu novostima je: BitTorrent klijent Widgetsi Blokiranje sadrzaja (npr. reklame)
ja iskreno više volim winamp pa ko voli nek izvoli... http://www.softpedia.com/progDownload/Microsoft-Windows-Media-Player-11-Download-39801.html#download_locations
Imao sam windose XP na starom laptopu,koji je krepao totalno. I zanima me da li ja mogu te windowse prodat ili ih instalirat na drugi komp? Ili mogu da od tog windows CD-a radit frizbi?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma