pretrazio sam sve na netu i sve je u nekoliko partova.moze li netko postat link s sto manje partova ili s cjelim setupom ili mi na bilo koji nacin pomoci da skinem MC sto jednostavnije ? Hvala!
postoji li kakav program s kojim mogu namjestiti da mi se komp sam ugasi za npr. 1h , 2h itd.
evo jedan poduzi problem. zelio bih pridruziti sp2 windowsima xp (imam home). mene interesuje ima li ko upustva kako to uraditi ali bez koristenja nlite nego bilo koji drugi nacin. naime zaprzio sam xp sa pridruzenim sp2 te instalirao ga i nakon instalacije nvidia drivera za maticnu plocu restartam...
Jučer je izašla beta2 office-a. Možete ga skinuti besplatno ili naručiti da vam pošalju za 12$ poštarine: http://www.microsoft.com/betaexperience/ btw. nadam se da su riješili greške sa korištenjem sliki koja ja postojala u beti1
jedan fredn mi je sprzio cd, instalirao sam i sad mi kaze da je beta istekla ali mi ne nudi aktivaciju , gdje je problem ?
Skinuo sam dosta verzija tog programa i kad svakog instaliram ne mogu za jezik postaviti engleski ili hrvatski, a niti bilo koji drugi, uvjek imam hijeroglife, a probao sam skinuti i s proizvođaćeve stranice, ali uvijek isti problem. Jel problem u programu?Jel je imao još tko sličnih problema?
Ne znam šta sam napravio al nešta sam za*ebo.Nešta sam pritisnuo i na task menageru mi je nestalo ono da pritisnem da izađem "X" i ono da biram koji mi procesi rade i to. Jel neko zna kako ja to mogu vratit
Dakle tražim neki zgodan software lijepog izgleda i prilagodnje sa Win koji ima sposobnost prikazati: Temepraturu preko Weather channela, informacije o procesoru, memoriji ( zauzetost, iskorištenst... Mogućnost nadogradnje raznim pluginovima i ono najbitnije, mogućnost čitanja newsa i RSSa ...
Zna neko neki kvalitetni slajd show program da se može u njega stavit video,muzika i slike a da je freeware, ako da molim link,zahvaljujem !
Molim nekoga da mi da link za skidanje Powerpointa,sada sam skino neki ali nije onaj standardni..neki viewer je i traži na početku da otworim neki staru prezentaciju. A ja neželim tako ja tražim onaj kada slobodno mogu napravit nove ! Zahvaljujem !
Synchromat je program za sinkronizaciju datoteka i foldera u Windows OS-u.Preveden je i na HR jezik. http://synchromat.com/index.html Upravo sam skinuo i idem isprobati jer mi treba ovako nešto za prijenosne USB diskove.
e ovako...igrala sam se tweaks&tricks i sad...maklo mi se ono u folderima s lijeve strane di su details i to... ako mi netko moze pomoci da se to vrati jer,pogadate, ja ne znam :creep: mjenjala sam dosta toga tako da ne znam sto je tocno to maklo... i da mi se vrati onaj standardan...
imam instalirane windowse xp sp2 na kompu, uredno mi je radio update sve dok nije skinuo neki update i instalirao ga ko i svakog ostalog, al na početku paljenja kompa mi se javlja poruka: your copy of windows is genuine... i onda moram pričekat 5 sec. da bi mi se normalno upalili windowsi... što je...
VSMON.EXE proces mi zauzima svo slobodno mjesto procesora, shvatio sam da je to nekakav virus u tom stilu nekaj...al nikak da kompjutor ocistim...antivirus ga nade i pobrise ga...al on dalje je tu?! Jel možda netko zna riješenje kakvo?!
e ovako kad palim komp pita me želim li u linux ili windows... e a nakon nekog vremena on sam ulazi u odabrani iliti defaultni os... ja želim da defaultni bude win... dakle moje pitanje je kako napraviti da je win glavni iliti označen odmah... znam da negdje ima znao sam to ali senilnost počinje :D
Znate one CD- ove - myCDL koje s prodaju po kioskima uz večernji list za oko 40 kn, za učenje rada na računalo (word, powerpoint i to) E sad trebam ih spržit za frenda, ali ni sa kojim programom ne uspjevam Probo sam sa : Nerom i CloneCD-om(7.3 b i 5.2.9.1) koji su mi prije bili uslužni za...
Treba mi Outlook Express verzija 6.0.2900.2180 ili novija. Stariju verziju imam ali je ne mogu instalirat jer mi neda, imam ovu verziju gore al ne radi kako treba, a ja je ne mogu izbrisat.:evil:
Trebam preporuku za neki program koi konvertira video u .mp4 format za izradu video clipova za gledanje na mobitelu. Imam program za enkodiranje u 3gp ali tu slika bude kockasta. Na mobitelu sam dobio neki demo filmić u .mp4 formatu i sa neta sam skinuo neke mp4 filmiće i slika je puno...
Jel tko zna kako se registrirati u WinRar-u.:-/ Dakle traje mi 40 dana pa bi se nakon toga trebao registrirati. Cito sam da treba nakako krekirati Kako i sta raditi? Puno hvala.:thumbup:
postoji li program koji će mi govoriti jeli numlock ili caps lock uključen, nešto ko u trayu ili sl?
Imam par avi, filmica, zapravo su djelovi istog filma, pa bi želio to spojiti, imam all video joiner, dobar je ali s njime jedino mogu spojiti filove ako konvertiram sve filmice. Jel ima koji program kojim to mogu bez konvertiranja, jer mi zauzme uvijek više mjesta poslije konverzacije, ili manje,...
Jel mi netko moze detaljno opisat kako upisat šifre ili seriske brojeve ili sta vec treba za taj program. Moze i preporuka koji je dosta dobar od tih svih verzija. Unaprijed hvala svima!!!:thumbup: :spin:
Danas sam imao totalni krah sa windowsima,odjednom mi je sve zablokiralo samo sam mogao mrdati misem i winamp je nastavio sa radom jer je bio u upotrebi! Dobro ,restartirao sam no hard disca na kojim su bili win.. u biosu uopce nije bio prepoznat pa tako nije mogao ih niti pokrenuti??? Mislio sam...
Skinuo sam sa neta xp(orginal pise) ali nece da uradi boot. Uradim sve kao i sa starim xp-om ali nece. Trazio sam po commentsima tamo de sam ga skino al niko ne zna kako, pa evo da vas pitam znate li vi???
instalirao sam xm MC edition i sad na cd-u imam crack. prebacim ga s cd-a i pokrenem, dobijem poruku patch uspjesan,now reboot.restartam ga i onda mi se opet pojavi poruka xx day left to register.jer nije dobar crack ili ga treba copyirati u odr.folder ? seria je bio xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma