Ovo me malo zateklo.. zelim kopirati neki rjecnik. Udjem u svoj Nero, stavim cd copy, pod read options ukljucim -ignore read errors, write defect sectors, read sectors in raw mode Cd mi se kopira, ali onda kod pokretanja (rijecnik nema instalacije nego se pokrece sa cd-a) mi kaze da nije...
skinula sam exe.file koji je komprimiran sa .hex extenzijom, sa kojim programom ga mogu otvoriti? unaprijed hvala!!
Imao sam dva različita filma ali sa istim imenom, ovaj koji mi je bio na desktopu sam prebacio u folder s videom i slučajno stisnuo da kada me pitalo želim li zamijenit ta dva fajla, zanima me mogu li ikako vratiti ovaj fajl koji mi je bio u folderu video jer mi je jako važan. Molim za pomoć!!!!
Frend mi ima compu no nikako nisam mogao uci u Biose stiskom tipke "Del" sto kod mene ide?? Ima li druga caka za ulazak u Biose??:-/
problem: u thumbs tiles icons view-u ne vidim sliku same ikone vec ikonu programa koji cita fajl odn. wmf kako da rijesim to da mogu normalno viditi sliku ikone a ne ikonu wmf ekstenzije?
Dali postoji neki program da dijeli slike MONITORA i TV-a, npr.ja igram igricu da se meni na monitoru vrti igrica, a na TV-u Slike sa istok kompa i sve... Puno hvala!
Kako i na koji nacin sprziti Vistu na DVD nakon downloada?:-/
Ovako od jucer kompjuter mi se cudno ponasa kada ga tek upalim, naime cime se pojavi slika desktopa zamrzne se, neki put ocita mcafee AV neki put ne i to je sve... jucer prvo nakon nekiliko resetiranja odlucio sam iskopcat internet konekciju i odmah proradilo (donno y) danas ista shema ja...
Kak napravit da kad mi se otvori Opera da mi prikaže prozor s konekcijom,a ne da moram ic na connect to..
...bio sam radoznao da isprobam novi IE7 i sad primjećujem da mi non stop u task manageru signalizira da je pokrenut program "google - windows internet explorer" a kada ga maknem ("završi proces") za sekundu se ponovo pojavi i ostaje kao da sam pokrenuo IE a nisam? čudna stvar i meni nejasna pa ako...
Kako da instaliram Windowse bez da formatiram disk? Znam da ima neka opcija kada se instalira, ali ne znam koja. :-/
najme od kad sam skinuo firefox 2.0 kad neš pišem na netu sav tekst mi pocrtava u crveno (ko u wordu) i jako je iritantno jek ko zna kako to ugasit?:comp: :comp:
S neta u posljednje vrijeme kad hoću otvoriti dokument u .pdf formatu, laptop mi se zamrzne. Jedino što mogu je ili skroz resetirati lap, ili na donjoj traci (kad se umjesto one ruke pojavi strjelica) mogu izići iz trenutnog programa. To mi se nije događalo prije. Što mislite, što mu je?
Da li netko zna kako napraviti autorun za usb stick??? Tj. kako da pokrenem jedan file sa usb kada ga gurnem u komp???:spin: :spin:
Poslije ciscenja racunala sa Evido-m nasao mi je par stavki koje je obrisao i jedan Trojanac!! E sad nakon dizanja Winna mi javlja da mi nedostaje jedan "dll" (This application has failed to start becouse HKNTDLL.dll was not found.Re-installing the aplication may fix this problem.) Moze...
Ako netko zna neki dobar program za zautavljanje pop up prozora (ali svih, a ne kao ovaj šta dolazi sa win SP2 zaustavi 1, a prepusti 2)
trebam photoshop besplatni može mi netko reći gdje ga mogu skinuti al da nije trial :chef:
Pozdrav svima! Da li je moguce skinuti zastitu sa wmv filmica,ne mogu ih otvorit vec me traze na net da se konektiram?? Hvala svima!
Ova poruka mi se pojavljuje kad pokušam otvoriti bilo koji film u DVD obliku na kompu, i još sam primjetil da mi je u filderu u kojem je dvd film u kojem se nalaze ifo i vob filovi nalaze i kopije ifo filova pod imenom (Beckup file of the ifo file). Nisam siguran, ali mislim da su problemi počeli...
Nadam se da naslov nije koma! Imam par titlova na kojim kada ih otvorim sa subtitl workshopom se lijepo vide č,ć,đ, postavke imam: East europe East europe Defult Kad gledam film s tim titlom s.ebani su mi č,ć,đ, kak to mogu popravit, probao sam nešto sa Subtitl workshopom ali bez uspjeha....
Molim vas ja sam preokrenuo cijeli internet... naime dobio sam cd sa tim uz super talent mp3 player međutim taj cd sam izgubio i sad tražim ako negdje ima to za skinuti... dakle treba mi NX Photo i NXV Converter, ali veći prioritet ima NXV converter... stoga ako nađete neznam dobit ćete...
Jel zna netko neki najjednostavniji sa gotovim cestitkama da se moze samo ubacit slika i to je to?
Jel ima tko ovaj program, na netu sam uspio naći samo demo, a meni bi dobro došao čitav sa svim opcijama. Tražio sam crack nisam uspio ništa nači.
Koja je razilka između ovog i ovog Osim naravno u cijeni;D EDIT : Molim premjestite u Računala#Hardware
Izbrisa san widnowse,stavia nove i kad iden uc u local disc primjecujen da mi disc vise nema 80 nego 40 GB tj 39 GB. Prije nego san izbrisa winowse disc mi je bija podjeljen na dvi particije jedna od 39 druga od 35 GB.Ova od 39 je ostala al di mi je jos 35 GB???
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma