Pozdrav... instaliro taj operativni sistem i ta verzija traje 30 dana...dakle jel zna gdje skinuti crack ili valjani serial number ili patch da se brojac dana resetira... Help imam jos samo 3 dana bio bih fakat zahvalan..... PS: Vista je zakon! ;D
Problem je sljedeći. Imam 2 dana da aktiviram Vistu, ali kada pritisnem gumb windows + pause nema reakcije ako kliknem na "Active Windows Now", "Change product key" i "Device Manager". Molim vas, ako netko zna, neka kaže kako da to osposobim da mogu aktivirati, jer ne želim da mi se Win zablokira....
zna li netko mozda kako da instaliram windows media player plug-in na ff?svaki put kad idem na neki live streaming ili pogledam video za koji treba wmp,ja vi se upozorenje da moram downloadirati wmp a ja ga vec imam.sta sam fulao?
bok ljudi ...imam problem imam integriranu zvučnu karticu na maticnoj matsonic....i kada skuži zvučnu komp se restarta i javi se plavi ekran sa greskom u sysaudio.sys filu i pocinje dump of phisical memory.... zvucna je neka vinyl ac'97 enhanced nešto WDM... kako da to rješim...hitno...
Ljudi, trebam hitno link s kojeg mogu besplatno skinuti PowerDVD (za gledanje DVD-a prek kompa) ili neki drugi program te vrste i crack da sve radi kak spada. Prilično mi je hitno! Unaprijed zahvaljujem!!! :thumbup:
ovako, instaliram ga i pokrenem a zvuk samo na prednjim zvucnicima, bez suba, zadnjih i centralnog POMOC i da u media playeru radi sve normalno
čitam u novom Bugu ima neki program kojeg instaliraš na USB stick ili na karticu od moa ili iPod ili eksterni HDD i on ti glumi windowse na svakom kompu na kojeg ga uštekaš. jel ima netko full da mi pošalje na PM link??? htio bi to probat a ne da mi se kad mi stalno izbacuje one glupe poruke da...
imam printer Epson Stylus Photo R245 i sada sam kupio papire s kojima se slika moze preslikati na majcu... pa mi u uputama pise da moram odabrat "mirror image" prije printanja slika, ali neznam gdje je ta opcija... molim da mi odgovorite ako znate.... pozz
Dakle,budala ja,nasjeo na one fore sa Bug-ovog dvd-a, što transformira xp u vistu, instalirao, sve super, išao brisati paket, izbrisao ono što je trebalo, ostale one ikone, no to je najmanje bitno kako mi ikone izgledaju, nego moj problem je ovo. Znači kad kliknem na bilo koji Drive, double...
Downloado sam program od 700mb sa rapidsharea. ali je on bio rastavljen na 12 dijelova tako da sam svaki dio morao posebno skidat. kad sam skinuo svaki sam dio stavio u jedan folder! pitanje: Kako da instaliram program??? ps-dijelovi su bili u Winrar.
Dali mogu na Hamachiju zabraniti logiranje odredjenim ljudima??? Ja sam napravio network i mogu ih izbacit ali se oni ponovno vrate. Kako za stalno blokirati da se ne mogu spojiti a da ne mjenjam lozinku.
Modem na laptopu, nece mi se konektirat, veli da je linija zauzeta prilikom odabira odma prve 0 znaci 076...on kad utipka prvu 0 veli da je linija zauzeta, a wait for dail tone je iskljucen, par puta to javi i onda se normalno konektira, driveri su 1000 puta mjenjani recite kaj da napravim?!!!
ovako nemogu instalirati novu verziju directx-a windowsi su xp home i orginal i javlja mi grešku da nema microsoftov logo i neče nastavit intalaciju...HITNO MI TREBA
AntiCrash 3.6.1 AntiCrash can intercept and fix up to 95.8% crashes, errors, freezes and blue screens. When a crash occurs, AntiCrash fixes it automatically; you have nothing to do! AntiCrash now also includes a unique technology, AutoRepair™. With AutoRepair™, scan & repair all your computer...
Eh ovako, imam jedan smijesan problemcic... Komp mi je umrezen sa drugim compom(crossover kabel), i sada kada su prikopcani na mrezu, ne prepoznaje mi comp ni jedan motorolin mobitel, onda, nece mi pokrenut ni jedan program iz macromedia studia... Hm, to je to... Ima rjesenja da se to ikako...
imao sam 1.5.0.7. imao sam par extenzija onaj download status bar... maloprije sam pokušao snimiti neku sliku kad mi je cijeli firefox zaštekao...pokušao ponovo opet isto... pod toolsima-downloads kad pokušam bilo koji file remove ili clean-up smrzne se opet cijeli firefox..kada idem open to...
Moze li mi tko obijasnit kako da instaliram IE7 a da mi ne trazi i spaja na glavnu njihovu stranicu ili me u putit na neki forum iili...?! Hvala unaprijed.
Dali postoji neki program koji vuce drivere iz kompa u jednu cjelinu (odnosno mjesto) radi back up drivera?!
Dali netko ima za win xp boot disketu, nastaje mi problem jer imam externi cd na laptopu, i neprepoznaje ga bios, pa dali ima netko disketu da dignem windowse pomocu nje?!
dakle...skinula sam film sa rapidshare...i kad pocnem extraktat dode do 80% i javi da mi je 6 dio oštećen...probala sam popraviti preko one opcije "popravi arhivu" ali ne funkcionira... ima li jos koji nacin da se popravi arhiva ili...
Kao sta naslov govori. Trazim kako da otvorim ovu ekstenziju. Radi se o IFG feil-u koji sadrzi u samom sebi grafiku. Mozda neki zanju koji su na INFORMATICKOM faksu... Pokusavam traziti kako da to otvorim ali nikako da nesta konkretno nadjem. Po mojim istrazivanjima; navodno bi trebalo...
zna li netko di da nađem efekte i skinove za virtual dj 4.0???http://www.cafe.mobil.hr/images/smilies/cool.gif
već dva dana mi se bar jednom resetiraju windowsi neznam zašto! Skidam preko torenta, neke stvari, ekran mi je off, ja gledam tv, i samo od jednom cujem onaj zvuk kod podizanja, nije ništa strašno, ali zašto mi se to događa. Prije par dana sam provjerio disk od bad sektora, i instalirao friške...
Odličan program za pohranjivanje lozinki, morate ga isprobati... Ja sanm ih probao 1000000000 i ovaj mi je the best!:thumbup: :thumbup: problem je samo u tome sto je prog komercijalan i ovo je samo trial verzija.:-/ :-/ :-/ :-/ pa ako netko nađe crack ili serial molio bi ga da ga tu...
Kako da otvorim .dat file (ne video zapis nego database) ako ne mogu onda makar da ga prebacim u neki drugi format???
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma