Imam problem sa deinstal. Program je upisan u Add/Remove program odakle ga ne mogu skinuti tj. njegov naziv. Isti sam deinstalirao, sve njegove fajlove obrisao, sa search više ništa ne nalazi o njemu ali iz Add/Rem. ga ne mogu izbrisati. Probao sam isti ponovo instalirati te brisati ali tako isto...
Zanima me da li mi može neko preporučiti dobar translator eng->hr. Treba mi da ubacim cijeli tekst pa da mi ga prevede (hehe prevede maturalnu iz encarte na hr). Ne nekakav site na netu kao šta je već tu neko tražio nego baš neki program, da nebi bilo zabune.... HVALA
Dal postoji način da se neka scena, dakle samo dio DVD-a, capturira kao video clip? Kako i s kojim programom? Dakle ne zanima me presnimavanje cijelog DVD-a (za to koristim DVD Shrink) već samo jedne scene.
pokrenem instalaciju i sve ljepo divno krasno i kod kopiranja fajlova na 49% javi grešku da nije potpuno a frend je s tog cd-a bez problema instaliro sad ne kužim u čemu je problem?? MOJA KOMFA(ako vam pomaže) win xp home(orginal ;D ) ram:768 DDR proc:2.4 pentium grafa:radeon 9600 PRO 256MB...
znam da prog postoji sam se nemogu sjetit imena najme taj prog radi to da kad se igra prek neta on prepoznaje da su kompovi u mreži kolko se ja sječam ime počinje H nešto.... :comp: :comp: :comp: HELP
zanima me šta je to i di se driveri mogu skinut
Tražim neki program pomoću kojega mogu pojačati glasnoću mp3 pjesama na kompu, tako da mi budu i glasnije na mp3 playeru, ako je to moguće. Čuo sam da postoje takvi programi...ako netko zna kakav molio bih link za download + crack ako je potreban... Unaprijed zahvaljujem!!! :thumbup:
napraviop sam jedan mix ali mi nema zvuka u winampu čak sam ga prebacio u mp3 ali opet nema zvuka jel iko zna kak to riješit????
Oču neki free program (ili crackani ;D) da se mogu povezati na komp na LANu i da se može zgasiti komp, i tak stvari, da se mogu uzimati stvari s njega i tak... imam program Remote Anything, ali mi je istekel demo, a nemrem naći crack... a jako dobar program. i da dal bi se mogel povezati na komp...
Ne znam zašto al otkad sam dobio novi tvrdi disk,imam premalo rama(samo 256 mb).E sad ja svaki put kad izađem iz igrice komp mi stane i probam sve:alt+F4,Ctrl+Alt+Del itd.I nakraju ga uviijek maram restartat.U čem je problem?Zna neko?Jel možda zbog premalo RAMA? Hvala
Instalirao sam si .NET Framework 3.0 pitam se da li bi bilo pametno brisati .NET Framework 2.0
Kojie programe koristite (i preporucujete) za testiranje hardware-a?!
Izasal je nova Opera 9 i prica se da je odlicna :thumbup: Mozete ju pokupiti na http://www.opera.com/products/desktop/ Medu novostima je: BitTorrent klijent Widgetsi Blokiranje sadrzaja (npr. reklame) Thumbnail preview tabova Preference za specifican site
Skinuo sam file scavenger s neta da povratim izgubljene slike i filmove sa svojeg mobitela se d750i ciju memorijsku sam pomoču čitača kartice ubacio u komp..Pronašao je sve filove ali ih nemogu otvoriti i napraviti recovery do kraja jer me scavenger traži šifru a nisam ju uspio pronaći na...
neznam sto je ovo ali danas mi se pojavila ova poruka, moram ponovo aktivirati windowse ili ih necu moci koristiti.. jel se kome ovo dogodilo?
Naime imam neke programe koji su mi na 2-3cd na HDDu i sad svaki puta kada zelim nesto instalirati trebam imati cd-ove.. Znam da postoji neki program s kojim bih mogao pokrenuti instalaciju direktno sa HDDa bez snimanja cd-ova? KOJI ?? I koji program mi moze ta 2-3cd-a staviti na 1 dvd da mi...
Mući me jednan komp, evo sad je kupljen prije 2 tijedna u ve-milu, sve radi ok, mark svaki prođe i sve to... Ali kad pokrenem nekaj zahtijevnije npr.nfs Carbon igram neko vrijeme ili se slika zamrzne ili izbaci van i javi grešku neku, u ćemu je tu caka?! Stavio sam nove drivere za grafičku,...
Evo baš instalirao Vistu i nakon malo muke sa WLAN-om i Launch Managerom (Acer aspire 5022wlmi) internet je proradio i počeo skidati pirateriju...i uglavnom, kad brzina finih 150 kB/s, a sad je negdje se ustalila na 120 kB/s. Ali malo mi je to čudno...jel Vista laže :) (clickable)
Ima li neki program pomoću koje bi mogi favorite iz firefox-a ubacit u IE Znam da firefox radi favourite u jednoj html stranici, a IE ih stavlja po folderima FF 2.0 IE 7
Ovako imam neke filove veće od 700 MB znači jednog cd-a,kako da ih ja spržim na više cd-a preko neroa ili ako ima neki drugi program?
Na DVD koji je imao već stotinjak fotografija htio sam dopržiti još nekoliko i to sam i učinio ali sada ne mogu vidjeti onaj prvi dio slika koji sam ranije stavio na DVD. Molim vas pomozite dali postoji način da vidim te slike jer mi pokazuje samo ove koje sam sada zadnje stavio iako nero...
Evo, ako netko hoce nauciti pravilno tipkati, nek mi se javi na privat.:thumbup:
nisam bas neki kompjuerski strucnjak pa cu to opisat ne bas strucno. dakle komp mi zadnjih dana stvara probleme, naime kad ga upalim i kad se digne sistem, udjem u windowse xp profesional, komp se uzasno uspori, prvo sam mislio da je neki virus ili slicno, skeniro sam ga sa nod32 i Ad-Aware SE...
Instalirao sam novi Nero i prvi put sam ga bez problema pokrenuo. Ujutro sam ga pokusao pokrenuti i nece. Kliknem na ikonu i nista se ne desava. Reinstalirao sam ga i opet je sve bilo u redu (kod prvog pokretanja), no sada mi opet nece pokrenuti. Zasto mi se to desava i kako to sredit???
Kada u toolbarima namjestim da mi bude ikona za novi tab on se lijepo stvori, ali kada restartiram(izađem i opet uđem) firefox ikone za novi tab više nama Verzija je 2.0
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma