Dali je moguće gledanje filmova na PII (300mhz) neka integrirana grafulja, 128MB rama, OS 98SE. Probao sam, instalirao direct x 9.0C, iako grafulja ne podržava, codece, bs player-> isključio sam one posprocesing i ostale gluposti. Zvuk ide, i titlovi, a slika izgleda ovako:
Nešto mi je blokiralo ta 2 programa, kad idem pokrenuti regedit piše mi da neki drugi program koristi ga, a taskbar ne mogu ni otvoriti, u čemu bi mogao biti problem?
Ima li netko linkove sa rapidsharea za 32-bitnu verziju Viste?
Zanima me kada kupim novi komp bez Windowsa, da li u njemu ima "instaliran" bios, pa da preko njega instaliram Windows ( Boot up from CD ROM), ili nekako drugačije. Nisam se našao u situaciji da je komp potpuno "mrtav", pa me zanima.... :) :) :)
:loco: U pomoć ! Imam printer epson cx 3650 i printa mi tamno a crvena boja je dosta svjetlija nego na monitoru, navodno da treba profil za monitor ali kod kupnje monitora (IMAGEQUEST L 70) nisam dobio nikakav CD, KORISTIM ZAMJENSKE TINTE
Imam predavanja iz matematike i kad konvertiram u Word, bude prazno ili su slova pomijesanja. Da li postoji neki PDF Editor s kojim mogu izravno iz Pdf-a mijenjati FONT slova jer su slova velika?:-/
Treba mi program kojim bi probao popravit bad sektore ako nisu fizički. Imam Hiren s Boot cd. 8.2, ali s njime ne mogu pod win radit, pa bi ako je kak moguće da mi program popravlja disk, a da ja surfam ili šta već.:)
kako da namjestim da mi se programi automatski instaliraju na C , a ne na E . da li za to postoji neki posebni program ili samo treba negdje nešto promjeniti ? :)
Kako mogu skinuti flash animaciju? Imam Save flash program,s njim skinem tu animaciju koja se spremi u swf. formatu i kad hoću sa ADShareit SWF to Video converter spremiti u avi. ili animated Gif onda mi samo prikaže stranicu s koje samo skinula tu flash animaciju,a od animacije niti "a",ništa mi...
Dobio sam danas novi laptop i ima linux kak da ja sad stavim windows xp na to?Jel treba mozda formatirati disk i convertirati u ntfs jer koliko sam uspio vidjeti nekakav je cudni naziv nije ntfs ni fat32
Mozda je glupo pitanje ali trebam skinuti s interneta SP2 za Windowse XP Profesional? Moze objasnjenje ili da me negdije uputite. Hvala
Prije dosta vremena netko je na forumu otvorio temu o jednom programu za modificiranje istalacije windowsa xp, dodavanje sp-a itd. Tražim već pola sata forum ali nikako se ne mogu sjetiti kako se program zove. Jel se netko sječa?
Kada startam računalo javlja mi grešku: Error loading EGDACCESS_1074.dll The specifed module could not be found! Navodno je taj fajl zaražen virusom, očistim računalo Nod-om, Antispayware programima adware i s spybot-om i ništa, opet mi javlja isto ,Pomozite šta da napravim ?:comp:
imam problema kako da vrati podatke s hard diska...nasao sam na forumu neke podatke al su stari 2 godine, pa nema stranica koje su nekad postojale...ajd ima ko kakav dobar program i di bi ga mogao naci naravno sa svim potrebnim dodacima, jer demo verzije ne rade u potpunosti...ajde da to...
bok ! Imam dva pitanja 1. Kako postavit pasword u officeu 2007 (u prijasnjem je bilo valjda u podesenjima) sve sam prerovo i nema te opcoje 2.Kako postavit pasword u win.rar dokumentima thx
Ovako stoji, na wincustomize sam nasao neke dxtheme, i kada uradim download nemogu ih postavit, kako cu ih postavit, moze neko pomoc ? :-/
Trebam drajver za 98SE za ovu karticu. Na sandiskovim stranicama ga ne mogu naći. Jel može pomoć! http://www.sandisk.com/Products/Item(1239)-SDSDPH-1024-SanDisk_Ultra_II_SD_Plus_USB_1GB.aspx
BitTorrent je kreator poznatog sustava za razmjenu velikih datoteka na internetu. Tehnologija bazirana na fragmentiranju velikih datoteka i dijeljenju fragmenata među računalima širom svijeta pokazala se jako efikasnom, a upravo je to privuklo i mnoštvo pirata koji na taj način šire raznorazni...
hm....odakle da krenem... prvo ću predstaviti svoje računalo...pentium 3, 766mhz,384mb rama... imam dsl i najviše me živcira kad me štekaju filmići svi sa youtuba i ostalih takvih stranica...i sad me zanima dali je problem u preslabom procesoru?ili u nečemu drugome...zanimaju me vaša...
1.Ako ima neko ovdje pametan da objasni to na hrvatskom,al onolko koliko ja kužim engleski(ne predobro),ne miriše na dobro........ 2.da li će mi winowsi xp išta vrijedit kad vista izađe? Pitam zbog DX10, DRM itd.....
napravili su 3D GUI prije Viste, pogledajte što je operativni sustav i što je praktičnost i vrhunac youtube video: POGLEDAJTE OBAVEZNOOOOO SVE http://www.youtube.com/watch?v=Cz_2vKq5cZk Ako imate mašineriju od kompa skinite si Linux Suse (jedan dvd), u instalaciju odaberite KDE sučelje...
Složio neku staru konfu 300MHZ celeron procesor, stavio 98 se nanj. Ploća on bord zvučnu i grafičku. E sad nije mi jasno, uopće mi nije našao da je zvučna na ploči, gledao sam u biosu, isto nema ništa, sad mi nije jasno, šta je? Trebao bi skinuti i drajvere za ploću,a neznam koja je ploća jer...
dakle, eo izaslo, final, full ;D jos da isprobamo ...
Trebao bih neki program neku komandu bilo kaj koji kopira nasilno neki fajl jer mi treba da iskopiram sam i system iz configstvarno mi to treba očajan sam i napominjem da nesmije puno tražiti jer nemam nikakvih prava
Skinuo sam borata sa rapid share u .rar-u. I nemogu ga spojit. U svakom rar fileu imam po dvije .bin i .cue datoteke. Jucer sam skinuo pola borata i spobavao jel oce spojiti i bilo je ok. Al danas nece. Jel bi mi tko mogao to malo bolje objaniti
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma