Komp mi se smrzi kada istaliram Deamon Tools. Treba mi Deamon Tools, ali eto, komp malo radi, ali nakon toga sve stane i samo restart pomaže. Hvala unaprijed :thumbup:
Imam lokalni disk d i tio bi da se zove C inače kad spojim stari hd dobijem c i kad spojim mob zove se C znači ukratko mogu li iz D stavit u C
Pokusavam skinuti nekakav film s bit cometom ali mi se brzina nikako ne penje iznad 30 kBps, za taj torrent pise da ima 3625 seedera i 7256 downloadera , te je health pun do kraja. Kakav god fajl da probam skinuti meni nece iznad te brzine skidati, a prije sam isto skidao i islo mi je i do 110...
kako da dođem do drivera za zvučnike,ima li neka stranica
Nemam pojma kako bih u Excelu izračunao slijedeće: imam jedan stupac od npr. 30 redova zbrojim ih i prikažem u 31 redu (to znam) rezultat e...sad kako napisati formulu da mi u 32. redu ispiše koliki je PDV (22% od vrijednosti 31 reda) Ne treba mi zbrojiti 31 red i dodati PDV, već samo od...
Može li mi netko reći kako instalirat Windows Vistu, skinuo sam sa interneta ovu najnoviju verziju i nijedan mi serial ne radi, jel može tko pomoć???
Da Vinci Kod vjerovatno ste si svi, koji ste taj film kupili,jednu kopiju napravili,za svaki slucaj ako se originalu nesto desi,pa me zanima sa kojom kombinacijom programa ste ga presnimili. hvala
http://www.torrent101.com/index.php?affiliate=NP_0257 ko ga isproba nek javi što misli jel valja kaj
uvijek kad hoču upalit eny dvd kaže mi "no drive detected" šta da radim
Jel je ko ikad čuo da se gifovi nežele animirat, ondosno animacija u gifu neželi se odvijat nego je samo poćetna slika i dalje nejde, tako i na netu i irfan viewu i svemu. Radi ćega to, nikad vidio ni ćuo za to a sad imam sam takav slućaj... :-/ :-/ :-/ :-/ :-/
Stalno mi javlja da mi windowsi nisu genuine(pri dizanju samih windowsa i u sistem trayu), i da mi komp u nekom riskantnom podrucju. Ima li tko jos takovih problema? Kako se toga rijesiti a da ne moram nove win instalirati?
Bok ekipa, jel zna netko za neki dobar podsjetnik (rokovnik,kalendar) koji je pregledan, po mogućnosti besplatan te da ima opciju da mogu podesiti koliko često i kada da me podsjeća na buduće obveze...... Pomagajte!!! ;D ;D Thnx i pozdrav
Eto nemogu ući u msn... radio normalno, ja ga iskljucio i probao ući za dva sata ono neće... Samo se vrti onaj pješćani sat, a task manager ga u applications ne prepoznaje, a u processes piše da radi...:-/
s kojima programom mogu smanjit sliku na veličinu koju ja želim? imam adobe, ali kad upišem jednu veličinu automatski mi se pojavljuje i druga da li je to moguće isključiti?
Kako bi mogao promjeniti slova na tipkovnici. Primjer a -> g ili nesta slicno. Ali da radi u dosbox-u. Negdje sam nasao da se moze u registry-u promjeniti par kljuceva. da li netko zna koji su to kljucevi ili neki nacin??? Mozda pomocu c++? Znam da postoje programi koji to rade ali ja...
imam problema s navedeno grafičkom. imo sam prije 9200 koja je kad sam spojio komp s TV-om odmah ga prepoznala i nisam trebo ništa namještavat a ova nakon što upalim komp na TV-u se vidi bios pa crna slika sve dok ne sam uključim u postavkama TV... i to nije sve prije sam čak iom prijevod na TV-u a...
Eto ako nekog zanima to, može si instalirati, meni je dobro, samo šteta što je trial, a nisam naša crack. O čemu se tu zapravo radi... Ako netko nađe crack neka javi... Link
Izbrisao sam onu ikonu na taskbaru kad stisnete onda se sve minimizuje:-/ Ako tko može ovdje staviti od windowsa XP---- Show Desktop.scf.:-/ :-/ Hvala.
Može mi netko reći koja je razlika između Windows Viste 32-bit i 64-bit???
Zanima me ima li koji naćin da pogledam neki zaštićeni video, jer sam skinuo dosta velik film, a nemogu ga gledati...
Možete li mi preporučiti neki program, koji kad skenira text, da prepozna kao text... mislim da nebude kao slika Hvala!
Kad gasin kompjuter, pojavi mi se ona END NOW poruka card reader look up window???Zna li neko o cemu se radi???
Ne želi mi instalirati Macromedia Flash MX 2004, i pojavljuje mi se stalno neka poruka, pa se prekine instalacija. u njoj piše: FLV Exporter has been detected on this computer. Please uninstall FLV Exporter before continuing with this installation. Di je meni taj FLV Exporter?
skinuo sam roxio EM crator (bio je link u temi "hitno trebam CD creator) i sad vidim da je to trial.ima key gen ali ne vidim gdje treba unjet key code thx
Čuo sam da windows vista se sama poćne blesirat nakon mjesec dana, da kuži da je piratska verzija, tj.da je ključ piratski i da blokira i radi probleme, dali ima crack za vistu već i dali je to toćno što sam ćuo?! :-/ :-/
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma